צאט הערב ב 22.00 אשמח לראותכם-במפגש הצאט
ח חוויה3X New member 1/11/10 #3 אני לא מצליחה להכנס לצ'ט אולי זה בגלל האנטי-וירוס שלי....הוא קופץ כל פעם שאני מנסה להתחבר לצ'ט..... אולי משהו יכול להסביר איך בדיוק מתחברים?! תודה!
אני לא מצליחה להכנס לצ'ט אולי זה בגלל האנטי-וירוס שלי....הוא קופץ כל פעם שאני מנסה להתחבר לצ'ט..... אולי משהו יכול להסביר איך בדיוק מתחברים?! תודה!
ח חוויה3X New member 1/11/10 #5 תודה - אני אנסה לא ממש מבינה בזה.... אבל אני גם לא רואה "חדר" בשם אלמנים+ות.... איפה לחפש בצ'אט הרגיל או הפלוס?!
תודה - אני אנסה לא ממש מבינה בזה.... אבל אני גם לא רואה "חדר" בשם אלמנים+ות.... איפה לחפש בצ'אט הרגיל או הפלוס?!
א אין שם19 New member 1/11/10 #6 בדף של הפורום יש שורה שמתחליה בתמונות בהמשך השורה יש טא T.Vתלחצי עליו יפםתח חלון וזהו אני חושב
ח חוויה3X New member 1/11/10 #7 לא מצליחה.... תודה חיפשתי כל הזמן בצ'אט הכללי.... לא נראה לי שאני יכולה להצטרף - האנטי וירוס חוסם ואני לא יודעת איך ולמה לשנות את ההגדרות....
לא מצליחה.... תודה חיפשתי כל הזמן בצ'אט הכללי.... לא נראה לי שאני יכולה להצטרף - האנטי וירוס חוסם ואני לא יודעת איך ולמה לשנות את ההגדרות....
א אין שם19 New member 1/11/10 #8 אם הוא פותח לך חלון אחרי שנכנסת וכתוב שם מהשהוא על C++ תלחצי על התעלם ותכנסי לילה טובבב
ח חוויה3X New member 1/11/10 #10 הצלחתי לבד!!!!!!!!!!! פשוט הייתי צריכה להגדיר ב"כלים" את אתר תפוז כאתר מהיימן.... אבל עד שכבר נכנסתי אף 1 כבר לא היה שם.... לילה טוב!
הצלחתי לבד!!!!!!!!!!! פשוט הייתי צריכה להגדיר ב"כלים" את אתר תפוז כאתר מהיימן.... אבל עד שכבר נכנסתי אף 1 כבר לא היה שם.... לילה טוב!
א אין שם19 New member 1/11/10 #11 עכשיו אחרי שלמדת מחכים לכבודה בשבוע הבא בשעה 10 כמו שעון יום נפלאאאא