צאט בבלוג TV

DINDINN

New member
צאט בבלוג TV

אז ככה אני נכנסת לשידור של אותו בן אדם מסוים ואני רואה גם את הצאט ואת התגובות של האנשים.. הבעיה שלא מופיע לי כל הקטע בו אני אמורה לרשום..לא אמור להיות סרגל כזה עם מקום לכתיבה שלי..וכל הדגשים והכתב יד האלה..קיצר אני לא מצליחה להגיבב מה לעשות? תודה

יוסי חץ

New member
DINDINN <

בהתחברות לבלוג תאמתי פרטים וסמני בV אחרי זה אם לא תראי את שורת השיחה לחצי F11 או שני רולוציה

DINDINN

New member
צאט בלוג טי וי

סורי אבל אני ממש לא מבינה בדברים האלה..ככה שמצטערת על השאלות הדפקות..טוב אז נכנסתי לבלוג טי וי ואימתתי פרטים זאת אומרת פשוט לחצתי שוב על שמור וניסיתי להכנס שוב לבלוג טי וי אבל עדין שורת השיחה לא הופיעה וגם לחצתי F11 וכלוםם ומזה בידיוק רולוציה?

DINDINN

New member
אז ככה

הגעתי עד למס 6 איפה שכתוב: לאחר ששמרתם את הקובץ כJPG יש להכנס לפורום, לכתוב את ההודעה ולהוסיף את התמונה כך : איך אני מגיעה לשם..איזה פורום..לכל מה שכתוב שמה..ברצוני לקבל הודעה במייל... ברצוני לקבל מסר... וכל השאר חח בנתיים מזה עזרתת תודהה..מקווה שאני אצליח לעשות את הכל...

יוסי חץ

New member
כדי לעלות קובץ<

לחצי עם העכבר (מסומן בכחול) על צירוף קובץ -יפתח חלון ושם את יכולה לצרף תתמונה יש חץ קטן לבן

יוסי חץ

New member
שאת מוסיפה הודעה

יש לך אפשרות למטה מסומן בכחול צירוף -קובץ ויש לך הסבר במאמר

DINDINN

New member
ועכשיו מה עושים כדי לכתוב בצאטט?

אחרי שהעליתי תקבצייםם...אוףף איזה מסובךךך חח

DINDINN

New member
חח אווףף

אז בשביל מה עשיתי את כל השלבים האלהה..?עד שהעתקתי הכלל.. קיצר לוותר על הענין שאני אוכל לדבר עם האנשים בצאט של הבלוג טי וי..אה?...:///

DINDINN

New member
אוקי אבל..

מכל השאלות הנפוצו שמה..לא כתוב על הבעיה שלי: שלא מופיעה שורת השיחה בצאט..כדי שאני אוכל להגיב מה לעשות עם ההעתק של הצאט עם שורת השיחה שעשיתי, הצילום מסמך הזה? ..איך עכשיו אני אמורה לעשות כדי שאני אוכל להגיב בצאט? ומזה תודה על כל העזרה שלך=)

DINDINN

New member
כהה העלתי תקבצים האלהה ומה עכשיוו....יש לי רק

תתמונות של הצאט עצמו איך שצריך להיות עם השורת שיחה והכל.. לא היה כתוב איך מקשרים את זה לבלוג עצמו....

DINDINN

New member
=)))))

הצלחתייייי חח סוף סוףף איזה כיף חח תודה רבההה יוסי אתה גדולל, לא מאמינה שהצלחתי , בתור אחת שלא מבינה כלום במחשבים חח תודה!!

DINDINN

New member
אוקי אני אנסה תרולוציה הזה..לא הבנתי

בהתחלה מה הקשר של המסך הגדול לשורת שיחה..נקווה לטוב

למעלה