צ'אט??? אני שם.
N not myself anymore New member 24/4/04 #3 ../images/Emo32.gif האקדמיה מצחוק "שמעתי מעברי לידר שאתה שורט" (עלמה על קיציס) חחחחחחח
א אירית בן חמו New member 24/4/04 #4 אווויייש גדול!ראיתם עכשיו "אקדמיה"? קיציס, זה בסדר יבוא יום ותתחרט שמעתי מעברי לידר שאתה שורט... ג-דוללללללללללללל
אווויייש גדול!ראיתם עכשיו "אקדמיה"? קיציס, זה בסדר יבוא יום ותתחרט שמעתי מעברי לידר שאתה שורט... ג-דוללללללללללללל
N not myself anymore New member 24/4/04 #6 יששששששששששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נוסבאום עף וזה סופי אין מאושר ממני!!
יששששששששששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נוסבאום עף וזה סופי אין מאושר ממני!!
ז זהר מנדל New member 24/4/04 #9 הדר ויוסי וטירן נשארו... יוווו שהם אמרו על עברי---- צחוק פרוע התגלגל בי... משובח...
א אני רואה כפול New member 24/4/04 #10 ראיתי../images/Emo70.gif ראיתי../images/Emo70.gif היה ממש מצחיק הקטע הזה וגם אני שמחתי שהעיפו את נוסבאום הבעעע הזה...
ראיתי../images/Emo70.gif ראיתי../images/Emo70.gif היה ממש מצחיק הקטע הזה וגם אני שמחתי שהעיפו את נוסבאום הבעעע הזה...
מ משו אמיתי New member 24/4/04 #11 נאמ.. טוב, מישהו מוכן להסביר לי מה היה הקטע עם עברי?! *בשביל אלה שלא ראו את זה!*
א אני רואה כפול New member 24/4/04 #12 הסבר חברי האקדמיה הקליטו שיר ואחת השורות בשיר היתה: "עברי לידר אמר שאתה שורט". עלמה זק שרה את השורה לאייל קיציס. [זו מעין בדיחה על קיציס שכבר כמה תוכניות צוחקים עליו שהוא בן 37 והומו. קיציס הכחיש- "אני לא בן 37 " ]. מקווה שעכשיו הכל ב-רור.
הסבר חברי האקדמיה הקליטו שיר ואחת השורות בשיר היתה: "עברי לידר אמר שאתה שורט". עלמה זק שרה את השורה לאייל קיציס. [זו מעין בדיחה על קיציס שכבר כמה תוכניות צוחקים עליו שהוא בן 37 והומו. קיציס הכחיש- "אני לא בן 37 " ]. מקווה שעכשיו הכל ב-רור.
N not myself anymore New member 24/4/04 #8 ../images/Emo32.gif רצחו לי את החתימה אז עכשיו יש לי חתימה חדשה
R resputin New member 24/4/04 #13 ממ, תומרי, האמת היא שבדר"כ אם אתה לא משנה את החתימה- למרות שהורידו את האייקון של המצרי, זה נשאר.. אם אתה משנה או נכנס לחלק שמשנה פרופיל אז זה נעלם .
ממ, תומרי, האמת היא שבדר"כ אם אתה לא משנה את החתימה- למרות שהורידו את האייקון של המצרי, זה נשאר.. אם אתה משנה או נכנס לחלק שמשנה פרופיל אז זה נעלם .
ה הרגש ש ו ל ט בנפש New member 25/4/04 #15 אביתר בנאי../images/Emo99.gif זה השיר שאני הכי אוהבת... אחלה חתימה