חשבתי רק אני רואה השיר שלנו ב22
ד דנקי New member 22/5/06 #22 אמממ.. אולי אפשר ב- 7 ורבע זה באמת יותר מאוחר, כולם מסיימים את העיסוקים, כולם בבית, אין תוכניות (אני מקווה) בטלביזיה.. אז קבענו סופית ל-7 ורבע??
אמממ.. אולי אפשר ב- 7 ורבע זה באמת יותר מאוחר, כולם מסיימים את העיסוקים, כולם בבית, אין תוכניות (אני מקווה) בטלביזיה.. אז קבענו סופית ל-7 ורבע??
ד דנקי New member 22/5/06 #24 עזרה!! עכשיו כבר 7 וחצי.. שמעו, נכנסתי לתפוז צאט, אבל איך אני מוצאת את החדר של הפורום הזה?? לאיזה צאט להיכנס, איפה אני מוצאת אתכם??? הסתבכתי, שמישהו יסביר לי לאיפה ואיך נכנסים לחדר שאתם נכנסים בו... טוב?? תודה מראש!!
עזרה!! עכשיו כבר 7 וחצי.. שמעו, נכנסתי לתפוז צאט, אבל איך אני מוצאת את החדר של הפורום הזה?? לאיזה צאט להיכנס, איפה אני מוצאת אתכם??? הסתבכתי, שמישהו יסביר לי לאיפה ואיך נכנסים לחדר שאתם נכנסים בו... טוב?? תודה מראש!!
ד דנקי New member 22/5/06 #25 אהה.. וגם.... אז השעה מעכשיו היא 7 ורבע הכל יום?? טוב, אני אהייה שם!! אבל תסבירו לי איך!!! (הודעה מעליי!!)
אהה.. וגם.... אז השעה מעכשיו היא 7 ורבע הכל יום?? טוב, אני אהייה שם!! אבל תסבירו לי איך!!! (הודעה מעליי!!)
H half blood Yemenite New member 22/5/06 #26 הנה נכנסים לפורום דרך העמוד של הצ'אט. ------------------>>> הקרדיט על התמונה לAnGeLiNa JoNsOn