צאו מהבועה!!!

Eskimo1

New member
צאו מהבועה!!!

הלכה הסצינה לגמרי.... גם המוסיקה.... מזה SKAZI וASTRIX ....הם עשו בדיוק מה שעשו מפיקי מסיבות טראנס אמתיות!! מכרו הכל בשביל כסף יותר קל!!! אז היום בהפקה שכיבדה עצמה תמצא גן חיות של ערבים פרצופים מעוותים מ X וכל מיני בעעעעע תחזרו ליערות עם 200 חברים .... רטרו.. לגבי המוסיקה---מה לעשות FULL ON כבר לא יכול לרגש מי יודע חוצ מכמה ... לא רציתי לבאס אתכם אבל ...

איזה אבסורד לשמוע זאת מיוזר

שכינויו ESKIMO קיצר ברוך הבא -עכשיו תתחפף

orberman

New member
חחח כן, אסקימו לא כזה משהו אבל

כזה אסקימו נשמע כזה כאילו הוא משתדל לא לגלוש יותר מדי לתחום המסחרי אבל לא ממש יוצא לו. אבל הסצנה בכלל לא הלכה...תלוי מאיזה זווית את רואה את זה מה שבטוח גם ש"הסצנה" לא תעלם... בכלל...זה מן תקופה עכשיו...טראנס כאילו זה אופנה או משהו... חברים שלי בכלל לא מבדילים בין דאנס או האוס לטראנס...הם חושבים הכל טראנס... וכולם רוקדים כזה עם הידיים עושים כדור ומעבירים אחד לשני...כאילו זה מגניב או משהו...דבר ראשון לא עושים את זה...ואם אתם עושים את זה אז לפחות בטראנסים או משהו... גם בארץ זה כזה יצא ככה...הרבה אומני טראנס מצליחים וכאילו כולם חושבים שזה מגניב כזה או משהו למההההההההההההה??? Astrix וכל השאר פשוט חיפשו כסף כנראה...או שהירוק הדליק אותם חחחח לא יודע גם אולי עוד כמה שנים עד שהשנים יבואו...יהיו אומני טראנס חדשים...למשל אנשים מהפורום והם יודעים מזה מסחר הם כבר הסיקו מסקנות...אז אולי הם לא יתקרבו למסחר וכל זה.......

skazi113

New member
שמע אחי... לפחות מימה שאני מבין אז

ככה.. אני ועוד הרבה כמוני נולדו למציאות של פול און מיסחרי והרבה אנשים מיתחברים לזה .. וכמובן שאני אוהב מוזיקת לילה (כול אאומני דוף רקורדס)..... ואיך אתה צודקק המסיבות של היום במעדונים איחסססס ועוד מביאם אומני טראנס כמו סקאזי אסטריקס ואינפקטד וכל הממוסחרים (שאני אוהב כמה מהם) ויש את אלה שנישארו במחתרת במסיבות טבעע איזה כייף ללכת הרגשה לפניםם אין מכות אין באלגןן.. ורק רוקדיםם... אבל אין מה לעשות זה היום הכול כ-ס-ף-... אין מילה אחרת

Eskimo1

New member
אז ככה...

לכל המנסים להשמיץ, יש לכם עוד הרבה לפני שתקומו...תעשו סיבוב בעולם , תשבו ותארחו בבית אמנים וחולניקים שלא היו מקבלים מלון כשהיו באים להופיע פעם...ואז תגיבו על שטויות של שם הUSER וכו' קודם כל אסקימו הוא בחור צעיר שעושה פול און והוא חזק!!! הוא מוכשר ברמות על וגם גדל עם כל האמנים שבנו את הטראנס בעולם....אז ככה שלעשות כסף זה לא הקיק שלו....הוא מרופד טוב מילדות בשטרות....אז תרגעו..אני גדלתי על המוסיקה הזו כשעוד לא קיטלגו אותה לשם החמוד "פול און". לא אמרתי כלום רע על פול און...רק שמעטים אלה שיכולים לחדש (הילד הזה עשה את זה) בתחום...ולכן פונים לאמנים חדשים עם רעיונות חדשים בתחום. אמנים שהלכו לקצה של להשמיע סתם רעש שגורם זרמים לאנשים מאוקסטזים זה התמסחרות.... ולסקזי113, מצטער לבאס אותך!!! אני דיברתי על מסיבות "טבע"...כל ההפקות הטובות הפכו למסיבות של גן חיות...שמחיר כניסה מכסה אבטחה כבדה...ואלכוהול במחירי מועדונים, מה זההה???? חוזרים למסיבות הישנות הלא מאושרות עם חברים באמת....ומה לעשות שגם זה קשה.....אם כבר אז אסיד ולא כדורים שחיוך נראה עליהם כמו עיוות גנטי!!!! אל תכעסו!!! האמת לפעמים כואבת.......אבל יש לנו תרופות..

ak123

New member
יא

מחזיק ממך... נצלש Pink Floyd - Marooned

Eskimo1

New member
טוב? זה טוב לא?!...

יופי!!!! אני מקווה שבעקבות ההסכמה גם תפנימו ותתחילו לחפש איך להנות גם ממסיבות וגם מהמוסיקה....אל תאכילו את כל החלאות של העולם התחתון שלוקחים בעלות על כל המסיבות האלה ויותר מזה...על כל דבר שאפשר לעשות ממנו כסף בתוך המסיבה..אפילו שאני טועם ממתקים אני השכלתי לעשות את זה באמצע שנות ה20 לחיי...ומה שכואב לי לראות זה ילדים זעטוטים מפוצצים מכדורים שמלאים בחרא... שלא תקלטו עלי ממורמר ...אני מופיע למסיבה קטנה מידי פעם וגם עושה פעם בחודשיים בערך התכנסות של חברים טובים עם מוסיקה טובה וכל מה שצריך בשביל להנות מהקיץ הנפחלא שיש לנו פה!!!

skazi113

New member
לאסקימו 1 בקשר למסיבות אתה צודק

2000000% כול המסיבות היום על הפנים ואני שונא בכלל את השילוב הזה טראנס במועדונים זה לא הולך ביחד זה חונק אותי ועם כבר במועדונים אז שיההי גדול דגוללל ולא יהיה ילדים שמחפשים מכות .. ואיך שאתה אומרר לחזור לטבע

Mad Sorcerer

New member
פששש אתה מקושר הא

תעשה קצת סיבוב בפורום הזה, אנחנו טוחנים את הנושא בלי הפסקה ותפסיק לעשות פה פוזות, אום באבא שכמוך

חחחחח "אטילה הלוחם"

איש חכם אמר פעם: "אם אינך יכול לנצח אותם תצטרף אליהם".........

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה אפשר לדבר... בחור

למעלה