צ'אד וסופיה-הסוף!

אמברוש

New member
צ'אד וסופיה-הסוף!

כן זהו זה רשמי! הם נפרדו אחרי 5 חודשים היו הרבה שמועות! ועד לפני חודש הם עוד היו ביחד אבל הים בעצב רב פתחתי טלוויזיה זפזפתי לערוף אי ובחדשות ערוץ הבידור ברגע שג'וליאנה אמרה: עוד זוג הוליוודי צעיר נפרד ידעתי שזה הם ואז היא אמרה צ'אד מייקל מורי וסופיה בוש. עשו עליהם בחדשות ערוץ הבידור כתבה שלמה על הפירוד. והביאו את התגובות של צ'אד וסופיה והם הודו שזה נכון!... שידור חוזר ב21:30 היום וואי זה ממש עצוב זה בטח ישפיע על הסדרה!

מההההההההה

לא יכול להיות לפני כמה זמן הם אמרו שהם עדין ביחד ! מזה זה !?!? איזה חרא זה ! הם היו כ"כ מושלמים! כ"כ יפים ביחד ! ככ שקדיונים ביחד ! ועוד הם אמרו שהם עדין ביחד רק 5 חודשים הם היו ביחד ! אני שמעתי על משפט שאומר "עד שהמוות יפריד בינינו" וב"ה הם בריאים ושלמים! אוףף איזה חרא זה רציתי לראות צ'אדים וסופיות ביחד

r e d o n e

New member
למההה?

אווףףף תמיד זה קורההה ..אף פעם לא נשאר זוג צעיר אחדדד..ובסדרה ובכל הראיונות שעשו להם..הם נראו כל כך אוהבייםםם.. אבל בטוח שזה ישפיעע על הסדרההה.. ככה זה זוגות צעירים אף פעם לא מנסים לפתור את הבעיות..

אמברוש

New member
כן צודקת תראי היום את השידור החוזר

ותביני למה.. אומרים שצ'אד התפרפר וכולם חשדו וסופיה לא יכלה עם זה יותר...

FIRE GODDESS

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אבל הם רק התחתנו

איך זה יכול להיות? רק לפני כמה זמן הם היו ב-TRL והוא סיפר איך הציע לה נישואים....אני בשווווק

b a 1234

New member
איזה עצוב!!!!!

אני מקווה שזה לא ישפיע על הסדרה כי ברוק ולוקאס צריכים להיות ביחד!!!! מספיק טרגדיה אחת לא רוצה 2 טרגדיות ובכלל 3 אם זה ישפיע על הסדרה בכללי...... אוףףףףף אני לא מקנאה בהם!!! גם מתגרשים וגם צריכים לנשק אחד את השני ולדבר אחד עם השני בסדרה כאילו כלום.... עצוב!!!!

AvIv AV

New member
גם אני ראיתי את זה

זה ממש חבל כי הם ממש חמודים ביחד,אני מקבה שזה לא ישפיע על הסידרה

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifיאפ, בדיוק ראיתי

עכשיו. זה כ"כ חראאא
.

אמברוש

New member
אני מקווה שלמרות שהם נפרדו

הם יחשבו על זה ויחזרו להיות ביחד כי 1.הם זוג חמוד 2.זה בטוח ישפיע על הסדרה אולי אחד מהם יעזוב את הסדרה.. 3. לפני שהם התחתנו אףפעם לא היו שמועות עליהם והם היו זוג מושלם ופתאום אחרי שהם התחתנו התחילו הבעיות אז לא צריך דף עם חתימות כדי שהם יהיו מאושרים לדעתי הם מיהרו עם החתונה אם הם לא היומתחתנים בגיל כל כך צעיר (יחסית להוליווד)זה היה מסתדר..

אמברוש

New member
אני מקווה שלמרות שהם נפרדו

הם יחשבו על זה ויחזרו להיות ביחד כי 1.הם זוג חמוד 2.זה בטוח ישפיע על הסדרה אולי אחד מהם יעזוב את הסדרה.. 3. לפני שהם התחתנו אףפעם לא היו שמועות עליהם והם היו זוג מושלם ופתאום אחרי שהם התחתנו התחילו הבעיות אז לא צריך דף עם חתימות כדי שהם יהיו מאושרים לדעתי הם מיהרו עם החתונה אם הם לא היומתחתנים בגיל כל כך צעיר (יחסית להוליווד)זה היה מסתדר..

mirymoo

New member
כן..באמת עצוב

אבל זה עיניין שלהם..ואם זה ישפיע על הסידרה בצורה כלשהי זאת תהיה ממש חוצפה. מצאתי כתבה על זה ותירגמתי אותה באתר שלי....עמוד החדשות למישלא ביקר שם עדיין www.onetreehillsite.tipo.co.il

אמברוש

New member
טיפים לזוגיות של צעירים בהוליווד

בעקבות הפרידה של סופיה וצ'אד (אופפפפ! זה כזה עצוב) קריסטין ויץ' כתב טיפים לאיך צעירים הוליוודיו יכולים להצליח כזוג... אה והיא גם כתבה בהתחלה שלא יהיו הרבה סצנות לוהטות בין ברוק ולוקאס בעונה השלישית...(חבל..)

למעלה