צ'אאלום!!!

stone cold jane

New member
אם אתה לא רוצה לשמוע אל תשמע!

אני אישית מאוד אוהבת ת ליידי מקבת' וכבר שנתיים שהולכת להופעות שלהם, אני חושבת שלהשוות אתם למטאליקה זה עלבון כי מטאליקה זאת הלהקה שאני הכי שונאת! קיצר, אני לא קוראת להם גראנג', כי הם לא, זה דומה, אבל זה לא אני אוהבת אותם בגלל המוזיקה והמילים שהם ממש לא "אוי עצוב לי"! ג'ייד כותב ממש טוב! והם גם ממש לא מיינסטרים! על מה אתה מדבר בכלל?! זה לא כאילו הם הדורבנים! וגם את הדיסק שלהם הם הוציאו הוצאה עצמית!! אז אוליי תחשוב קצת לפני שאתה פולט כאלו שטויות!!!

Sheep From Hell

New member
טוב סליחה שנשמתי...

טוב שלא הגזמת!!!! סה"כ אמרתי שהם טובים... ולדעתי הם גראנג'... אני גם לא כל כך בקיעה בנושא אז אין סיבה להתפרץ עלי!! ואיך לעז' אתה מעיז להגיד שליידי הם דומים למטאליקה????? אתה איי פעם שמעת את אחד מהשתי הלהקות המדוברות????? אין שום קשר!!!! וכן יש להם מוסיקה שנורא דומה לאליס מה אני יכולה לעשות? אני עדיין אוהבת אותם וזה למה אני אוהבת אותם... ולדעתי הם טובים ועל טעם וריח אין מה להתווכח... ועם אני רוצה לקרוא לזה גראנג' אני יקרא לזה גראנג'... התנפלת עלי כאילו אמרתי שסוף העולם מגיע ואתה יודע במדוייק שהוא לא!! אאז נגיד טעיתי.. מה אני יכולה לעשות... אני נהנת לחשוב שליידי גראנג' ואני ימשיך ולא מזיז לי מה אתה אומר.. וליידי לא דומים בכללל לא לסטיינד ולא לניקלבאק עם אני לא טועה ניקלבק הם פחות או יותר פופ עם כלי נגינה... ז"א זה מה שאני חושבת..(אתה רואה חשובת לא קובעת ולא מתפרצת על אף אחד!!) טוב זהו אין לי יותר מה להגיד.. וקצת הסתבכתי עם עצמי כי אני ממהרת.. אין לי זמן עכשיו לשבת לנסות להתחכם ולהפציץ ת'הודעה שלי בעובדות מסריחות כדי שיראו כמה אני יודעת הרבה על גראנג' ועל מוסיקה בכלל..

stone cold jane

New member
צודק, באמת יש הבדל

וליידי מקבת' באמת לא ממוסחרים הם עושים את מה שהם אוהבים ומאמינים בו במשך כבר הרבה שנים, ומה לעשות שהם שאבו הרבה השפעות מאליס למשל (כשאני שומעת את הסולואים של קמרון זה הכי מזכיר לי את של ג'רי קנטרל) וגם קצת מסטון טמפל, כי זה מה שהם שמעו הרבה... וד"א אז מה אם אליס היו יותר כבדים?! ככה אתה מודד להקה?? וגם, בהופעות זה משו אחר לגמרי מהדיסק (ולדעתי הרבה יותר טוב...והרבה יותר כבד...)

call me a dog

New member
דעתי הלא נחשבת היא-

אממ.. אני גם מאוד אוהב רוק אלטרנטיבי ישראלי ומאוד מעודד את כל הסצנה. והייתי בהמון הופעות של ליידי וגאיידנס. אני רק רוצה לומר שאף אחד לא הכיר את הליידי עד שהם עשו את הערב מחווה לליין, יעני ערב שלם רק שירים של אליס. שאגב, זה היה פשוט נפלא. אני לא רואה בהם כגראנג', אני לא חושב שהם מתיימרים להיות גראנג' או משהו בסגנון, אבל שמתי לב שיש עליהם פוזה סיאטלית ממוצעת. אני רואה בהם להקה אלטרנטיבית רגילה שהושפעה מהמוזיקה הסיאטלית של שנות ה90. באשר לגאיידנס, הם הרבה יותר קלילים, מזכירים קצת את פרל ג'אם, גם הם לא מתיימרים להיות להקה שמחדשת וכאלה, אלא אלטרנטיבה למוזיקה המצויינת שלהקות סיאטל הותירו בעולמנו. הם גם נותנים אחלה שואו :)

Sheep From Hell

New member
צ'אאלום!!!../images/Emo13.gif

אני חדשה.... אני בת 17 (וכמעט 8 ימים... חח..) ובזמן האחרון התחלתי לאהוב גראנג' שוב.. אבל האמת אני לא ממש מכירה להקות גראנג' חוץ מנירוונה, אליס, סאונדגארדן, פרל ג'אם וסקרימינג טריס(שאגב ממש התאהבתי בהם!! :)) קיצר אני דיי בורה בנושא.. חח בסקר ראיתי שבלינד מלון מופיעים... בכלל לא ידעתי שהם נחשבים גראנג'.. גם לא נתקלתי באף שיר שלהם חוץ מ נו ריין.... איזה עוד שירים טובים יש להם? אני מקווה שאני ימצא פה עוד כל מיני דברים מעניינים לשמוע חוץ ממה שאני כבר מכירה.. יום טוב כולם!!:)

stone cold jane

New member
הממ...אני מאלה ש...

הכירו את הליידי הרבה לפני המחווה רק שתדע... ובהופעה הראשונה שלי שלהם הם עשו את why go!! שזה היה ממש סבבה!! פאק עברו כמעט שנתיים!

DeaD enD

New member
ברוכה הבאה!!!

הפורום קצת מת בזמן האחרון אבל אולי את תוכלי לעזור לעורר אותו.....ו.....זהו.... אז שוב ברוכה הבאה...

call me a dog

New member
ברוכה הבאה...

כן, אני מניח שפה תוכלי להכיר להקות שעוד לא שמעת עליהן. רוצה שירים טובים של בליינד? קחי- st. andrew's fall deserted 2x4 galaxie holy man seed to a tree sleepyhouse soul one mouthful of cavities 'תחדשי

E GirL

New member
ברוכה הבאה

היי שכחת את השירים הכי יפים: Time I wonder Walk תהני.

Sheep From Hell

New member
תודה על קבלת הפנים!!../images/Emo13.gif

אני יבדוק את השירים שנתתם לי!!! תודה!!!

Sheep From Hell

New member
אה ובדיוק נזכרתי..

מישהו פה מכיר את Lady macbeth????? להקת גראנג' חביבה וישראלית!!!!! אל תבינו לא נכון הם שרים באנגלית ועכשיו הם מנסים את מזלם בניו יורק ויש להם אפילו הופעה ראשונה שלהם שם!! היפ היפ הוריי לליידי!!! ששינו את השם שלהם בינתיים לwheels of epic. קיצר עם יצא להם להתקל בדיסק שלהם כדי לשמוע!! כנסו לאתר שלהם, נירא לי יש שם קבצים לשמיעה! www.lady-macbeth.com הייתי בשתי הופעות שלהם!! והם באמת נותנים תנשמה בהופעות!! וגם הסולן כוסון... חחחח תהנו!!!

jeffament

New member
עוד כמה להקות מומלצות

אוקיי, עייפה מידי כדי לנסות לקחת חלק בוויכוח, אז אני רק ארשום כמה להקות מדהימות שאני לא מבינה איך דילגתם עליהם...(ד"א אני נגד הכללות של זה גראנג' זה פוסט וכך הלאה... לכן אם הלהקות אינן בקטגרויה המתאימה, קבלו התנצלות מראש :) ) stone temple pilots temple of the dog )i don't remember seeing it written here) candlebox והבסיס זתמיד כיף לשמוע אותו mother love bone Dinosaur jr ואם כבר התחלתי לזיין ת'שכל פה, אז..... אני ממליצה למי שיש כוח ולא עשה זאת עדיין לשמוע את האמרנים שנתנו השראה לכל הגראנג' שלנו.. זה מדהים יום טוב..
כמה שהציורים הקטנים האלה חמודים..!!!

למעלה