צ´מעו קטע -

Blade2

New member
פעם אחרי משחק half life אינטנסיבי

שמי שיודע בhalf life עושים save כל חצי שניה כי מתים כל הזמן (זה משחק שדורש גם חשיבה לא רק לטבוח מפלצות) אז אחרי כמה שעות של save ו load. התחלתי לחשוב שככה זה גם בעולם האמיתי, למזלי התנערתי מזה לפני שהספקתי לגרום נזק ולחשוב שאפשר לעשות load

רמץ

New member
גם אני מצאתי את עצמי

פותר התלבטות ארוכה וקשה במשפט: "טוב נו, אני אעשה Save ומקסימום..." ואז החלטתי להקטין מעט במינון ה-questים...

פעם באמצא המשחק

אני וחברים שלי חשבנו איך להרוג פאלדין רשע שהיה באיזה 7 דרגות מעלינו וחשבנו וחשבנו והיה לו גם מלא חפצים קסומים ולא היה לנו כלכ ך סיכוי אז הצאתי לעשות SAVE ולרות איך הולך מקסימות לעשות LOAD ולהמשיך

Blade2

New member
היתה תקופה ששיחקתי civilization

שיחקתי ממש הרבה, ואז בשיעור הסטוריה המורה כתב בבוחן לכתוב את היתרונות והחסרונות של דמוקרטיה קפיטליסטית וקומוניזם. ואני מתחיל לחשוב ככה: קומוניזם - מקבלים בונוס למגנים (production) אפשר להרגיע מהומות עם משטר צבאי. אין בזבוז (waste) דמוקרטיה - קשה לנהל מלחמה בגלל מהומות בעיר, סנאט יכול להכריח לחתום שלום. מקבלים יותר חצים (trade). לקח לי דקה או שתיים להתנער מזה ולחשוב נורמאלי

מוכר העניין

אני זוכר שפעם אחרי שעות משחק ארוכות ב XCOM ישבתי לראות טלויזיה, ולא הבנתי איך יותר מאיש אחד שם יכול לזוז בו זמנית, והיה לי ברור שברגע שמישהו ייעצר ליד דלת, מישהו מתוך החדר ירה לו בגב. וזה לא שראיתי סרט אקשן או משהו, זה היה סיטקום טיפוסי. וגם כל נושא ה save load מוכר...

למעלה