צ´מעו קטע -

רמץ

New member
צ´מעו קטע - ../images/Emo108.gif

שמעתי היום על אדם בניו-יורק שנעצר ע"י המשטרה על הריגת חתולים. לטענתו הוא עשה את זה בשביל הנק"נ. גורם לך לחשוב, לא... כלומר - הרבה פעמים כשאני משחק ב-Heroes of Might & Magic III אני טובח גם יצורים שהכבר התחילו לברוח ולפעמים אפילו כאלה שרוצים להצטרף - רק בשביל הנק"נ... אבל הם קיימים באותו המישור שבו קיים גם הנק"נ שלי! geez!

pumiforever

New member
עוד סיפור ...

לא יודע אם להאמין לסיפור או לא אבל... היו כמה חברה בארצות הברית ששיחקו מו"ד והשתכרו, והם הרגו או פצעו את ההורים שלהם. כשהמשטרה שאלה אותם למה הם עשו את זה, הם הסבירו להם שנשאל להם רק עוד 50 נק"נ עד הרמה הבאה.....

DDN

New member
תראה, סיפרו גם על אחד

שאחרי ששדד מטבעות בחנות תכשיטים, חשב שהוא יצליח לרוץ מהר כמו סוניק ולטפס על הקיר. . . .

pumiforever

New member
חחחחחחחחחחח

זה כבר לא עצוב אלא מצחיק!!!, מזל שהוא לא ניסה לעוף לשמיים עם שועל!

Sabre Runner

New member
תיקון לחתימה - הציטוט המדוייק.

Tir: "What do you want?" Sharlamain: "A hundred grandchildren, control of all known space and the knowledge that all my enemies died in bizarre inexplicable accidents that can´t be related to me."​

mormegil

New member
אנדרומדה

הפרק שבו הם מקימים ברית ומשרתת של רוח התהום מנסה לפתות את הארפר.

רמץ

New member
גם על זה שמעתי היום

איזה מופרע שאחרי פגישת RD&D אקזוטית, קנה חרב במאות דולרים בחנות הסביבתית, הלך הבייתה ורצח את שני ההורים שלו כי השה"מ שלו אמר לו שהם מוטציות מרושעות או משהו... זה קצת מפחיד - איך אנשים נורמליים, לכאורה, יכולים פתאום לבצע כאלה דברים. כששיחקתי ADOM פתאום התחלתי ממש לפחד מהאפשרויות. זה כמו הקנאים הטובים האלה שם, שיש להם יכולת לחימה יוצאת מין הכלל, החרב שלהם מורעלת, וכשאתה מסתובב לידם עם הקוסם הנייטראלי שלך בנבכי המבוכים, אתה אף פעם לא יכול לדעת אם הם יתקפו אותך או יתעלמו ממך, ואם הם לא תקפו אותך לפני שניה, זה לא אומר שבסיבוב הבא לא ישרף להם איזה פיוז... ובכלל - רק לחשוב על היכולות הכאוטיות שלנו! לא קרה לכם פעם שעמדתם מעל מקום גבוה והתחלתם לחשוב ברצינות על מה יקרה אם תקפצו, או שבאיזה חתונה או משהו, הלכתם לבר לשתות ותהיתם מה יקרה אם תזרקו עכשיו את כוס המיץ המאסיבית שלכם ממש חזק על הראש של אחת הסועדות... איך אנשים יגיבו, מה אתם תעשו... זה לא מצמרר?

להזכירכם - משהו כזה קרה גם בארץ

נערים שרצחו נער אחר לפני בערך חצי שנה בעקבות משחק RPG. לטעמי - אם מה שאתה מקבל מהמשחק הוא עידוד יצריך האפלים ולא קטרזיס שפיותך במובן הקליני של העניין מוטלת בספק.

Sabre Runner

New member
"..We´re always trying to fend off"

"These negative impulses. It´s like you´re with a friend, could be your best friend in the whole world, standing about 2 feet away talking to ya. You´re thinking: ´My goodness, I could just fire out and hit him right now. He would never expect it! He´s my friend! "See, insanity is never that far away. It´s as close as saying yes to the wrong impulse. The people who stay sane are the people who can make those quick decisions: ´Hmm... should I stick my fingers into the fan, or leave the room right now?´ ´Should I ran the blade of this razor across my tounge, or just keep shaving?´. Come on, you´re right there you can just go *running razor over tounge noises*. "You see, luckily most of us have that little voice inside our head that says: ´Ah-ah-ah. Turning the car into oncoming traffic is counter-productive!´"​

רמץ

New member
../images/Emo5.gif

My god! יש לכם מושג ליד כמה אנשים אנחנו מסתובבים כל יום? - זה כמו להסתובב במחסן TNT 24 שעות ביממה. וזה לא רק האנשים! גם הרוטוויילרים, והכלב ההוא שקרע את הפרצוף של ארוסתו של בעליו (חבר של חבר שלי, דרך אגב) והתנין בחווה של בן דוד של חבר אחר שלי שהוריד את הרגל לנמרה מהכלוב לייד!

הסגידה לנק"נ

אחד הדברים שאני שונאת ברוב מערכות המשחק היא התקדמות הדמות בקפיצות. משהו שלא קורה בפרי פורם, ובכמה מערכות צדיקות, כמו GURPS. הרעיון בנק"נ הוא לתת ביוטי סטטיסטי למה שהדמות למדה לעשות, ולמה שפתחה בעצמה, אך שחקנים רבים רואים בהן דרך לשפר את הסטטיסטיקות של הדמות (במובן הרחב) וזהו. הבעיה העקרית היא שDMים לא מפעילים כאן שיקול דעת. בודאי שכל קרב מגדיל את מידת המיומנות של דמות בקרבות - זאת אומרת - כל קרב בין שווים, או עם NPCים חזקים מהם, אך הקרב עם חתול שאינו מתוגבר בכוחות מיוחדים למשל - הוא חסר משמעות במובן הזה, ואין שום סיבה לתגמל אותו בנקודות נסיון. בנוסף - יש לדעתי מקום ואף חובה לתגמל דמות בנקודות נסיון על כל פעולה חדשה לה שהיא מנסה לעשות, על כל מצב בו היא מצליחה לחמוק מקרב בדרכים מקוריות, או לפתור בעיה חדשה. ההמשך הוא שעל השחקן להיות אמיתי עם דמותו, ולא להשקיע את הנקודות הנ"ל (ובכל מערכת החישוב והשיטה שונות) במה שיהפוך את הדמות ליותר יעילה, אלא במה שלדעתו ישקף את מה שהיא למדה. למשל, אם אני הילרית, עם עקרונות נגד פגיעה בחיות, שיצא לה לעבור חודש של הרג בלתי נגמר - להשקיע בריפוי, כשלא היה לה שמן לרגע לחשוב על ריפוי, אלא כמעט רק על הרג מתוך השרדות יהיה בניגוד לארועים הקורים בחייה של הדמות שלי.

רמץ

New member
Then again-

יצא לה ללמוד הרבה על האנטומיה של הגוף החי (והמת)...

Tarkun

New member
ב-D&D, לפי החוק, אסור לתת נק"ן על

הריגת יצורים שלא היה להם סיכוי לנצח אותך, ז"א על מצבים בהם לא היית בסכנה.

ברור

כל עוד האשליה נלחמה במיומנות שווה לזו של יריב אמיתי. אם אפשר למות מהלם מאשליה, אפשר גם לקבל עליה נק"נ.

גם לי קרא משהו דומה!!!!

למרות שהוא לא קשור למשחקי תפקידים.... שיחקתי GTA3 במשך 5 שעות ואז הלכתי לרכב על אופניים. מרוב שהתרגלתי מהמשחק לדרוס אנשים. כשעברתי לייד איזה זקן סיבבתי את הקידון כדי באמת לדרוס את הקשיש... בדקה התשיעים שמתי לב למה שאני עושה וזזתי (כמעט התהפכתי) עכשיו אני מבין למה יש מקומות שהמשחק לא נכנס לחנויות בגלל שהוא "לא חינוכי" אני כמעט מחצתי בן-אדם בן 90! וזה קרה באמת! אני לא משקר!

mormegil

New member
לפעמים קורה לי

שדרך חשיבה ממשחק נשארת גם אחרי המשחק לזמן מסויים אז אתה הולך ברחוב וחושב כמה נזק אנשים עושים מ שריון יש להם וכמה נסיון אתה תקבל מהם! זה בדרך כלל מחזיק עשר דקות אחרי המשחק(אם שיחקתי הרבה זמן)או עד שאני שם לב לזה.

רמץ

New member
The After-Taste

בכיתה יב´, לאחר בערך 7 שעות רצופות של Heroes of Might & Magic II, הלכתי לישון ב-3:30am כדי לקום ב- 6:15am לשעת אפס. כשהשעון שלי צפצף, התעוררתי לכזה סרט רע... הייתי עפוץ לגמרי, ולא הבנתי למה הזמן עובר כשלא לחצתי על הכפתור. אני נשאר במיטה לדקה והזמן ממשיך לעבור, פתאום השעון מראה לי שעברה דקה! וחשבתי כמה שזה לא הוגן, ואיפה הכפתור של ה´להעביר את הזמן´ הזה בכל אופן... ואז, כשהתחלתי להיות מעט יותר פרקטי, התחלתי לקום ואני נשבע לכם שראיתי חצים ירוקים מהמיטה לדלת וקיוויתי שאני אצליח לצאת מהדלת עוד בתור הזה - כי אחרת אני אאחר לכימיה (והמורה לכימיה לא אוהב שמאחרים לו) ושאני חייב לזוז מהר כי עכשיו כשהזמן זז גם כשאני לא אומר לו, אז אני יכול לנוע פחות ופחות חצים כל הזמן... לקח לי לפחות 20 דקות להתנער לחלוטין מהשפעות המשחק, עד שהתחלתי להכיר מחדש בחוקי המרחב-זמן בעולם הממשי.

למעלה