צ´מעו בדיחות

צ´מעו בדיחות ../images/Emo66.gif

אחד עובד ליד בניין בבנייה. פתאום - בום!!!! בלוק מתנפץ על המדרכה סנטימטרים ספורים ממנו. האיש מתעצבן וצועק: "היי משוגעים, מה אתם עושים שם למעלה??? עובדי הבניין משיבים לו : "משחקים טטריס..." ******************************************************************* קשישה בת 90 מגיעה למגדת עתידות ומתעניינת: "היכן את רואה אותי עוד עשר שנים???" מגדת העתידו מספרת: "אני רואה אותך אצל דוגמן חתיך, ואני רואה אותך אצל שחקן טניס שרירי, ואני רואה אותך אצל כוכב קולנוע מהמם! הקשישה שואלת בהיסוס: "את בטוחה??" עונה לה מגדת העתידות: "בטוחה במאה אחוז, אני רואה שחתמת על הסכם לתרומת איברים....." ********************************************************************* שלושה צפרדעים יושבים ומדברים ביניהם. הראשון שואל: "קווה"??? השני עונה: "קווה קווה"!!! השלישי מוסיף: "קווה קווה קווה!" לפתע מוציא הראשון אקדח ויורה בראש של הצפרדע השלישי ואומר לחברו: "הוא יודע יותר מידי......" ******************************************************************** שני זינים חושבים לאן לצאת. זין אחד אומר בהתרגשות: "בוא נצא לראות סרט כחול"???? אומר הזין השני: "התשגעת, לעמוד כל הסרט....." ******************************************************************** ילד קטן זיין את סבתא שלו ותוך כדי הזין שלו נתקע בכוס שלה. הם גזרו ולילד לא היה זין. בערב כשאמא שלו רחצה אותו היא שאלה: "איפה הבולבול שלך"??? הילד סיפר: "בכוס של האמא שלך....."
********************************************************************* קצת על פרסים: אישה ערומה נכנסת למונית של פרסי, וכל הנסיעה הוא מסתכל עליה דרך המראה. האישה מתעצבנת ושואלת: "מה אתה מסתכל, אף פעם לא ראית אישה ערומה?? הפרסי עונה: "ראיתי הרבה ערומות, אבל אני לא מבין מאיפה תוציאי את הכסף...." ******************************************************************* שאלה: למה משפחה של פרסים מתרחצת ביחד?????? תשובה: כי על השמפו כתוב אריזה משפחתית.חחחחח ****************************************************************** שאלה: איך פרסי רוחץ את האוטו?? תשובה: חונה ליד ממטרה..... ****************************************************************** שני פרסים יושבים בבבר ורואים שתי חתיכות יושבות בשולחן ממולם. אומר האחד: "בוא נלך אליהן" משיב לו חברו: "חכה, שישלמו קודם את החשבון...." ****************************************************************** עד כאן ! מדליקה

למעלה