צ´מעו בדיחה ..

צ´מעו בדיחה ..

בחורה אחת הולכת להיתחתן בפעם החמישית בחייה אז היא הולכת לגניקולוג שייבדוק אותה. היא שוכבת על השולחן .. ולתדהמתו היא מגלה שהיא בתולה .. איך זה יכול להיות הוא שואל ..?? את הולכת להיתחתן בפעם החמישית ואת עוד בתולה ..?? אז היא עונה לו ..: בעלי הראשון היה גניקולוג . אז הוא רק היסתכל והיסתכל . בעלי השני היה שיפוצניק , אז כל יום הוא אמר , אני אבוא מחר . בעלי השלישי היה פוליטיקאי , אז הוא רק ליקק לי את התחת . ובעלי הרביעי היה פסיכיאטר והוא רק זיין לי בשכל . אבל עכשיו אני בטוחה שיהיה בסדר , אני הולכת להיתחתן עם עו"ד ואני בטוחה שהוא עוד ידפוק אותי . מתפאר לי ב-
חדשה

../images/Emo66.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo132.gif

היב´יתי את כל המשפ´וחה לקרוע את הבדיחה שלך...

פשוט אישה מזל טוב

היום יום הנישואים שלך??? ואת לא מכירה את הבדיחה? לא חותם ....... כי לפנטום יש אוטו חדש תמשיך ללקק

tot15

New member
חחח

יו אז גם אני צריכה להתחתן עם עו"ד כי משום מה אני עדיין

TOT15

לא יפה לכתוב מול כולם את מה שאת חושבת ואוהבת חחחחחחחחחחחחחח סתם..... תכתבי מה שאת רוצה, יקירה אני

יווווווווווו.....זההההההההה....

נווווו...... זה בטוח כמעט הוא זה.....
לא? לויודעת.......

פשוט אישה

כל הכבוד לך פשוט אישה גילית מיד, שאת לא תשושה ובשעת צהריים כזו , בלי רעדה פתרת מידיית את החידה הצלחת בקלילות לזהות מגובה עץ האלון לא האמנתי שתזהי מיד את חתולון המשך יום נעים חתולון

חתולון*

New member
צהריים טובים אישה

מי כמוך יודע שכדי לחרוז חרוזים צריך להמציא, ולפתוח את הברזים ואם לפעמים אין לי נשק ולי חורה אז אני לוקח, כן לוקח מטאטא, ויורה המשך יום נעים חתולון

למעלה