צ´לום כולם..

black_magic

New member
צ´לום כולם..

מישו מוכן להסביר לי מזה פאוור מטאל????????????????????????

metal head

New member
קודם כל זה בושה שאתה לא יודע!!!...

פאוור זה כמו הבי אבל יותר מלודי.. ולרוב זה עם מוזיקה קלאסית... להקות:RHAPSODY, AT VANCE, MOB RULES, FRETRNIA, VISION DIVINE, HAMMERFALL, STRATOVARIUS, VIRGIN STEEL, EDGUY, WHITE SKKUL, STEEL PROPHET, ועוד המון שאני צריך להיזכר בשמות.. אבל פאוור זה הסגנון האהוב עלי... ואם אתה לא שמעת ולא מכיר אז אני ממליץ לך על כל הלהקות האלה

חולוני

New member
מה קשור פנטרה ??

הם בכלל לא פאוור, הם טראש. איך הגעת לפנטרה בכלל ?

metal head

New member
בבקשה לא למחוק...

מה אתה הומו?????? אני שונא את כל האלה שחושבים שפנתרה זה פאוור (ארררר) הם מנגנים טראש אם הרדקור והם להקה דפוקה... למי שעדיין לא מבין POWER זה מוזיקה מלודית ובלהקות POWER בניגוד לפנתרה יש נגנים וסולן כישרוניים!!!

epitaph

New member
עצה קטנה...

אף פעם אל תרשום בכותרת או תתחיל הודעה ב"בבקשה אל תמחקו"...הפעם אני לא מוחק אבל פעם הבאה...

הם אחלה להקה............

פנטרה הם אחלה להקה משעדיין לא הופך אותם לפוור הם טראש טוב וכאן זה נגמר

No_One

New member
סליחה על השאלה שכבר נראית לי טיפה..

דבילית אבל... מה ההבדל בין מטאל פרוגרסיב לבין פאוור מטאל אם כך....? הרי גם בפרוג יש שילוב של הבי מטאל עם מוזיקה קלאסית... ועוד משהו אם כך לאיזה משני הקטגוריות משתייכת סימפוני איקס?

ed547

New member
פאוור מטאל לא חייב לשלב מאפיינים

קלאסיים.. נוורמור לדוגמא הם פוואר מטאל מלודי מובהק למרות שיש להם סאונד יותר כבד מלסטארטווריוס לדוגמא שהם יותר מלודי מהיר ונוורמור נוטים יותר לכיוון הטראשי של הפוואר. סימפוני איקס הם פרוג מטאל וספיד מטאל.

Bodom-child

New member
זה לא בושה שהוא לא יודע

ואל תתפוס מעצמך בגלל שאתה כן יודע...

black_magic

New member
קודם כל, אני בת...../images/Emo4.gif

ודבר שני, אני לא מבינה במוזיקה ובגלל זה אני לא יודעת.. כי אני לקוית שמיעה, פשוט ידיד שלי סיפר לי על זה ולא כל כך הבנתי אז שאלתי פה..

black_magic

New member
זה בסדר...

דיברתי באופן כללי.. לא אליך באופן אישי..

Bodom-child

New member
אני מריח עוד דיון על סוגי מוסיקה

שיימשך ויימשך ויימשך ועדין לא יסתיים.....

למעלה