צ´כיה מתקרבת...

שוב...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

הרי חליל זוכר כי היועצת מאוהבת בזה/ו שמניד/ה בראשו/ה...
מרוב בליסת שזיפים מחקת ליועצת את ליבך הפועם מגעגועים?! לא יפה...היועצת נעלבה...

ומשהו אחר - מגניב אמיתי...

לפני זמן קצר התקיים המרוץ השנתי בהרצברג אוסטריה. מרוץ האנדורו הקשה מכולם. אין אין עליו. 500 מתחילים... וכל שנה... 30 מסיימים בלבד!

ועוד מבט על העליה הראשונה של הרצברג

זו עליונת אחת מיני... שם נעשית הסלקציה הראשונה... והיועצת בטח תאהב את המלל כאן...

למיטב זכרונה החבוט והרעוע של היועצת

פעם ראשונה שהג´ובאני מהתמונה ההיא השתתף בתחרות הזו הוא שבר את השיא... ואכן היועצת אוהבת אמת...
- אז היא אכן אוהבת את הכיתוב...

השנה אנ´לא יודע...

אם השתתף. הוא לא סיים זה וודאי. ואגב, שימי לב אחותי... 7 KTMמים מתוך עשרת הראשונים. 1 ארבע פעימות מתוך עשרת הראשונים. ושיהיה ברור שמדובר בעשרת הראשונים מתוך שלושים שסיימו בלבד את המרוץ הברוטאלי ביותר במוטוריקה הדו גלגלית באירופה. השנה אגב סיימו נדמה לי שלושים וחמש שזה שיא של כל הזמנים בהסטוריה של הרצברג...

זה...

KTM ראלי ואל תתרגש מהצבע, סתם טעות של הצבעי. מפלץ כוחני שאמון על גמיעת מדבריות חסרי גבולות במהירויות תלת סיפרתיות. וטעות היתה בידי - דספרס הוא צרפתי ולא פיני.

יועצת... וואלה...

כשאני מביט כעת בשירשור הזה אני נזכר בבדיחה על הפיל והעכבר שרצים במדבר... איזה אבק עשינו?

STIVENZ 426

New member
../images/Emo79.gif"חינוכית יקירה לי ,יקירה...

שיר קטן אשירה לך.. כי אני ____ אותך.. מאד מאד.."
מסר יש? סטיב. נ.ב אייי.. התמונות..
אך רגע, האם החצי השני של סאבריק (כלומר- הראשון) לא יוצא למלחמה ההיא?

הדבר החשוב מכל

אני מבקש שתדברי אם אחיך י.ע וא.ד. גורדון שיחזרו לקראת ה"בלאגן" אגב מה זה אומר שכבר עברה לה שנה ? קולרגול נזכר באותו דף של הסבריק באתר שבנה אז לכבוד פטפט אךךך נוןסטלגיה

למעלה