צ´י קונג

צ´י קונג

בשבוע הקרוב, ביום רביעי בשעה 16:00, יתקיים שיעור צ´י גונג בהדרכת אדית דניאל, הומיאופטית מוסמכת ומדריכת טאי-צ´י וצ´י גונג. אורך השיעור יהיה כשעה+. שיעור זה הינו חלק מהפעילויות בשמבאלה ויינתן לתלמידים הקבועים ללא תשלום!!! יתכן שזה לא יהיה שיעור חד פעמי, אלא יהפוך לסדרת שיעורים שתימשך תקופה מסויימת (כמה בדיוק? נראה כבר). כרגע השיעור יהיה לנסיון ורצוי שישתתפו בו אנשים...
לפרטים נוספים (כגון קבלת נקודת המפגש) ניתן לפנות אלי במהלך השיעורים, או לדבר איתי טלפונית: 347619-052. אין לפרסם את נקודת המפגש מעל גבי הפורום!!!

deep ocean

New member
ואוו ואוו ואוו

ברור שאני באה! איזה כיף. יש לי שיעור שנגמר ב-15:00, אני אספיק להגיע!!! זאת תהיה חוויה להשתתף בשיעור של מדריך אחר מהמדריך שלי לצ´י קונג! I CAN´T WAIT נפלא בן!

~דויד~

New member
לא נראה לי

מה יכול להיות יותר טוב מהשיעורים של בן? מה? מה? מה??????? טוב, נו, מה זה ציקונקו הזה?

deep ocean

New member
תשמע, תראה... ../images/Emo6.gif

יש כיף ויש כיף.....
ציקונקו זאת תורת לחימה שמשתמשת בשני דברים ב"ציק" וב"ונקו" ומפה בא השם ציקונקו ה"ציק" הוא האנרגיה שמופקת מהאצבעות שלך כאשר אתה נוקש עם האצבעות יוצא קול שנשמע כמו "ציק" "ונקו" הוא ממציא השיטה שגילה אותה כאשר הוא היה במקלחת והוא ניסה להפגיש את השיעמום הוא עשה עם האצבעות כל מיני קולות ופתאום היתה לו התגלות!!! הוא גילה שדרך תנועות ידיים הוא מגיע לשלווה!!!!! אומנות הציקונקו מביאה את בני האדם לשלווה ורוגע. ידוע על אנשים מסויימים שאפילו הצליחו להירדם באמצע תרגול ציקונקו! יש שבט שנקרא "שאומין" שמתרגל את האומנות מידי יום ביומו. ידוע שהם משלבים את הציקונקו ביחד עם מין ובגלל זה הם נקראים כך... בלה בלה בלה

unagy

New member
סבבה ../images/Emo70.gif

זה יוצא בדיוק בשיעור שלי... מישהו יכןל לפרט יותר על צ´י קונג?

unagy

New member
אההה אופס...../images/Emo70.gif

זה לא השעור שלי... חבל...

צ´י קונג - פירוט כללי וספציפי

צ´י קונג זה בעברית "אילוף האנרגיה" (אילוף הצ´י). מדובר במכלול הידע האנושי העוסק ביכולת שלנו לשלוט באנרגיה שלנו, לעצב אותה, לגבש אותה ולעבוד איתה בצורה נכונה. לדוגמא, כאשר חיממתם את גופכם בקור (למי שהיה באותו שיעור), מבלי להזיז אצבע, נגעתם מעט בצורה מסויימת של צ´י קונג. צ´י קונג הוא גם "אמנות הנשימה". חלק מרכזי מאוד בהפעלת האנרגיה שלנו, רתימתה והכוונתה, קשור לשימוש שאנחנו עושים בנשימה. עם זאת, צ´י קונג הוא נושא הרבה יותר רחב מאשר תרגילי נשימה בלבד. כמובן שלא ניתן ללמוד לעומק את אמנות הלחימה ו/או הריפוי ו/או ההתמרה, מבלי להפוך למומחים בצ´י קונג. בכל שלב של הלימוד יש תפקיד וחלק אחר לצ´י קונג. בדרך להיות לוחמים מתחילים אין לו כמעט תפקיד, למעט חשיפה ראשונית מסויימת, כמעט בלתי מורגשת, אבל מאוד חשובה, שיש לה את תפקידיה שלה, הקשורים יותר להמשך הלימודים. בדרך להיות לוחמים, יש לצ´י קונג תפקיד משמעותי יותר, אבל עדיין, רחוק מלהיות מרכזי. בשלבים הבאים (מדריך, מורה וכן הלאה...) הוא מקבל תפקיד הרבה יותר גדול ומרכזי. מרפא ברמה גבוהה, לוחם ברמה גבוהה, מורה - כל אלה זקוקים במידה רבה ליסודות איתנים ביותר של צ´י קונג. חלק מרכזי במיומנותם תלוי, במידה רבה, באיכות ובעומק הצ´י קונג שלהם. אדית דניאל, מעבר להיותה הומאופטית מוסמכת ומוכשרת, היא גם מדריכת טאי צ´י וצ´י קונג. מומחיותה בנושאים אלה הינה די ממוקדת לתחומים מסויימים של האמנות, שאותם היא למדה ביסודיות ולעומק. עדיין לא ישבתי איתה על מה היא תעביר לכם בשיעור (שכאמור, אולי לא יהיה השיעור היחידי...
), אבל סביר להניח שזה יהיה קשור להפעלתן של תעלות אנרגיה ("מרידיאנים") מסויימות. עוד שאלות???

deep ocean

New member
רציתי רק לספר

שאני אישית מרגישה שזה מאז עוזר לי ללמוד במקביל: קונג פו, צ´י קונג, טאי צ´י. אני מרגישה שהקונג פו עוזר לי לצ´י קונג/טאי צ´י והטאי צ´י/צ´ קונג עוזרים לי לקונג פו
הכל משולב, ומשתלב, וזורם ביחד!

chanda

New member
sounds great

I definately want to come. I did chikong once in Switzerland at my parents place after familymeeting with my aunt was great... can´t wait. love caro

unagy

New member
איזה באסה...!!!

הייתי רוצה לבוא אך אני לא יכול יאללה איזה באסה...!

רמי ד.

New member
נהפוך את העולם

היי בן עמנואל ואני נשתדל להפוך את העולם ולהגיע ביום ד. לגבי המיקום נדבר בשיעור ביום א. עמנואל מאוד שמח לקבל ברכות בעקבות מעברו את שלב 3 רמי

למעלה