צ´יקוס!!!!!!!!!!!!!!!!

ח ו ס ה

New member
צ´יקוס!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיבווווווווו כשכוכבי המורדים יהיו בישראל אני אפגוש אותם אישית אישית אישית!!!!! ואני אהיה אים לבד עם איזו חברה במשך בערך רבע שעההההה נכון שווה? אני אגיד לכם איך היה!!!

felipe colombo

New member
אני מקווה שמשהו אחד לפחות במדינה..

הזאת לא מתנהל בהמצעות פרוטקציות..

felipe colombo

New member
מותר לי לשאול אותך משהו?

את אוהבת את זה שהכל מתנהל בהמצעות פרוטקציות?

לא אני שונאת פרוטקציות

אבל בעצם תלוי למשל את תום אבני אני שונאת כי הוא אפילו לא אוהב מורדים וקטנטנות והוא פגש את קמי פלי נדיה וסבס אבל ילדים שיש להם פרוטקציות ומעריצים את הסידרה לא איכפת לי

felipe colombo

New member
תום אבני לא פגש אותם בהמצעות..

-פרוטקציות! הוא מנחה בערוץ הילדים ככה שהוא טס לארגנטינה מטעם הערוץ, ואת קמי ופלי הוא פגש בגלל שהם היו בערוץ!

rebeldEla

New member
חחחח איזה אטומים....ברור ש

ברור שהכל פרוטקציות איך אתם חושבים שאפשר להגיע לאנשהוא בלי פרוטקציות...ככה עובדים החיים (לפי דעתי בכל מקרה) אני אולי ילך לפגוש אבל עדין כלום לא סגור אז למה את צריכה לנפנף לנו את זה בפנים? סתם לבאס אותנו? עם כן..אז הצלחת...

Nick Master

New member
בולשיט../images/Emo31.gif

אני כמעט בטוח, ב-98% שזה הכול שטויות. או שיש פה עבודה בעיניים, או שזה פשוט לא נכון. לא נראה לי אמיתי, מה לעשות.
אם זה נכון, תוכיחי.

dor302

New member
אני לא מאמין לילדה הזאת

איך אתם לא קולטים היא עובדת עליכם?

ח ו ס ה

New member
למה שאני אעבוד עליכם?!?!?!?

אני אגיד לכם בדיוק איך: יש לי חברה שאבא שלה עובד בבניין ששם הם מצלמים את כל הפירסומות... של קרלו וזה וזה..... וחוץ מזה הוא גם איך שהוא עובד עם יאיר דורי... ולמה לי לעבוד עליכם... והיא כבר פגשה את קמילה ופליפה ועוד כמה ימים היא הולכת עם חברה אחרת לפגוש את נדיה וסבסטיאן! נוווווו באמת אני לא עובדת עליכם!!! אני אפילו ישים לכם תמונות כשיהיה לי!!!

למעלה