צ´ילבון האם יש עץ משפחה של צ´ילבון מיון?
S Sender sin Hersch New member 15/6/02 #3 לצורך יצירת קשר עם משפ´ צ´יליבון .. ... מיוון, נא ליצור קשר איתי ! סענדער
F focusinv New member 15/6/02 #4 צ´יליבון מיון שמי גיל אני עוסק בצורה מקצועית באיתור קרובי משפחה וצאצאים על פי דרישה את העבודה אני מקבל על פי רוב מעורכי דין. אשמח לתת פרטים נוספים.
צ´יליבון מיון שמי גיל אני עוסק בצורה מקצועית באיתור קרובי משפחה וצאצאים על פי דרישה את העבודה אני מקבל על פי רוב מעורכי דין. אשמח לתת פרטים נוספים.
S Sender sin Hersch New member 16/6/02 #6 מפני ש... איני מנדב בקלות מידע ל" " שאיני מכיר (קרי לשכות של עו"ד). אם אדע מדוע ולמה, אוכל לבקש את הסכמת המשפחה דרך אגב - (אם מותר לשאול) - מי הוא friend9 סענדער
מפני ש... איני מנדב בקלות מידע ל" " שאיני מכיר (קרי לשכות של עו"ד). אם אדע מדוע ולמה, אוכל לבקש את הסכמת המשפחה דרך אגב - (אם מותר לשאול) - מי הוא friend9 סענדער
F friend9 New member 17/6/02 #11 לסענדער השאלה שלי מדוע לא מסר פרטים היתה מיועדת לחוקר הפרטי גיל. לא אכפת לי לעזור אפילו לחוקר פרטי, אבל צריך קצת יותר פרטים מאשר שם משפחה וארץ בלבד.
לסענדער השאלה שלי מדוע לא מסר פרטים היתה מיועדת לחוקר הפרטי גיל. לא אכפת לי לעזור אפילו לחוקר פרטי, אבל צריך קצת יותר פרטים מאשר שם משפחה וארץ בלבד.
S Sender sin Hersch New member 17/6/02 #12 צודק../images/Emo6.gif ... עובדה שכאשר ביקשתי ממנו יתר פירוט - הוא פשוט (בינתיים) נעלם
S Sender sin Hersch New member 16/6/02 #7 מדוע ולמה../images/Emo35.gif אלה שאלות בסיסיות, היות שלפי מיטב ידיעתי המשפחה אינה זקוקה לעת עתא לשירותי עו"ד |בתודה|ובכבוד רב, רב סענדער
מדוע ולמה../images/Emo35.gif אלה שאלות בסיסיות, היות שלפי מיטב ידיעתי המשפחה אינה זקוקה לעת עתא לשירותי עו"ד |בתודה|ובכבוד רב, רב סענדער
S Sender sin Hersch New member 16/6/02 #9 גיל היקר../images/Emo70.gif לצרכי מניעת בעיות חיסיון, אודה לך ( ) על הרבה יותר פרטים דרך הפנייה אישית אליי בלבד , סענדער
גיל היקר../images/Emo70.gif לצרכי מניעת בעיות חיסיון, אודה לך ( ) על הרבה יותר פרטים דרך הפנייה אישית אליי בלבד , סענדער
F focusinv New member 18/6/02 #13 לא נעלמתי אני מכין בצורה מסודרת את בקשתי תודה מראש יש לי אפשרות ונכונות לעזור לכולכם בנוגע למידע עכשוי (60 שנים אחרונות) גיל פוקוס חקירות
לא נעלמתי אני מכין בצורה מסודרת את בקשתי תודה מראש יש לי אפשרות ונכונות לעזור לכולכם בנוגע למידע עכשוי (60 שנים אחרונות) גיל פוקוס חקירות