צ´ט...
??......

מירב ד

New member
צ´ט... ../images/Emo17.gif ??......

אולי נקבע איזה יום ושעה וניפגש כולנו בצ´ט??....... נראה לי שזה יכוללהיות נחמד לנהל שיחה נורמלית...ולא הודעה פעם בשלושה ימים... אם זה נראה לכם...זה יכוללהיות נחמד...ופשוט צריך לקבוע מתי... שלכם מירב

דרדרית

New member
רעיון לא רע ../images/Emo62.gif

אבל לא תמיד אפשרי. למה רק כל שלושה ימים??? אני משתדלת להיכנס כל יום הנה. אבל אם תקבעו יום ושעה - אשתדל להיות ובינתיים
דרדרית

מירב ד

New member
בשביל שזה יהיה אפשרי...

בואו נקבע זמן שיתאים לכולנו...או לרובנו... גם אני משתדלת להיכנס כל יום...אב עדיין...השיחות לא כל כך זורמות... אז פשוט שכל אחד יזרוק זמן שמתאים לו... ושעה...לא צריך שעה מדויקת... בוקר צהריים ערב לילה.... משהו כזה... שלכם מירב

מירב ד

New member
טוב... ../images/Emo13.gif

אני רואה שאם אני לא זורקת תאריך....אף אחד לא עושה את זה... מה דעתכם על יום שבת בערב?... בסביבות שמונה?... מי שלא מתאים לו שפשוט יגיד מתי כן מתאים לו... ומי שמתאים לו...סבבה... שלכם מירב

הכריש...

New member
היי מירב לי מתאים....

שנדבר היום בעשר בלילה עד שימאס... אני אהיה פה בשעה הזאת אחכה לך.

הכריש...

New member
היי מירב לי מתאים....

שנדבר היום בעשר בלילה עד שימאס... אני אהיה פה בשעה הזאת אחכה לך.

מירב ד

New member
מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת... ../images/Emo4.gif

לא ראיתי שקבעתם להיום בעשר..... אפרת וכריש...מתנצלת.....נקבע שוב....והפעם גם נאשר שכולם מגיעים.... שלכם (מתנצלת שוב) מירב

דרדרית

New member
מירבוש- למה להצטער???? ../images/Emo46.gif

פשוט היה פה
כי את קבעת לשבת בערב וכריש אחרייך קבע לערב של אתמול (היום יום שלישי) ובכותרת הראשית כתוב היה רק שמתאים.. כך שדיברתם על דברים שונים.. בטעות..
על היוזמה שלך . כל הכבוד דרדרית מצטערת- לא נכנסתי בערב...

היי לא קרה כלום!! ../images/Emo13.gif

בואו נקבע להיום יום שלישי שעה 9:30 בערב ונקשקש בלי סוף.

מירב ד

New member
אוקיי אני שם!

היום ב21:30 בערב... כווווווולם מוזמנים!!! בצ´ט של הפרעות קשב ולקויי למידה, קישור דרך הפורום (למעלה בצהוב)..... מקווה לראות אותכם! שלכם מירב

מירב ד

New member
חיכיתי חיכיתי ציפיתי ציפיתי.... ../images/Emo4.gif

ומי לא בא?? אף אחד!! הפעם אני סולחת...אבל רק בגלל שארה"ב נמחקת מהעולם בערך... סתם...אני אשתדל להיות רצינית... ניפגש בהזדמנות אחרת....בנסיבות יותר טובות... שלכם מירב

למעלה