צ´ופצ´יקים !!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
צ´ופצ´יקים !!!!!!!!!!!!!!!!!

החלטתי שככה קוראים לכם מהיום !!!
התגעגעתי נוראות!!! אז כה - קיבלתי בדיוק כמוכם את כל אותם וירוסים וכנראה שבכל זאת זה עשה לי קצת בלבלות במחשב.... אבל העברתי אליו אנרגיות חיוביות (שעה שאני יושבת מול המסך עם שתי הידיים....) והרי לכם - it works !!!! so, anyhow.. אם מישהו ראה אתמול את הכספת - התקשרו שם לבחור בשם יוסי ובעודו מדבר עם ארז טל הוא צועק לאשתו :"תתקשרי מהר לאבא של גילי!!!" אז זהו - שגילי הוא בעלי לשעבר
ויוסי הוא אחד החברים הטובים שלנו... ומי שראה גבי גזית על-הבוקר היתה שם בחורה שהיא אם פונדקאית - נחשו מה?! זאת חברה של אחי !!!!!!!!!! בקיצור ה י ס ט ר י!! ארבעה אנשים שאני מכירה הופיעו אתמול בטלויזיה...
הייתי חייבת לשתף אתכם.. חוץ מזה - הכל דובדבנים ובננות !!!! - צריך לעשות לזה אייקונים (במקום לתולעים..)
התגעגעתי ואני טיפטיפונת זקוקה לחיבוק קבוצתי:
נראה לי מאוד שאגיע לסרט ביום שבת - רק תגידו מתי ואיפה... אני הולכת להתעדכן, צ´או!!!!!!!!!!!!!

גיל גיל

New member
קודם כל, ../images/Emo24.gif ענק!!!

דבר שני, יש כמה דברים בהודעה שלך שראויים להנצר ולהזכר לנצח, ולכן, בקרוב אעשה מהם טאג! צ´ופצ´יקים! אף פעם לא קראו לי ככה! דווקא אהבתי! הדבר השני, ובו אני הולך להשתמש גם מחוץ לרשת, הוא "הכל דובדבנים ובננות"! וואו! איזה תיאור מושלם לאושר! אולי נחליף את שם הפורום ל"להרגיש דובדבנים ובננות"? נשמע טוב, לא? וואו! החרמתי לשימושי האישי, אכפת לך?

Kaya

New member
שנים שזה הסלוגן שלי....

כל מי שמכיר אותי יודע - כל פעם ששואלים אותי :"מה קורה", אני עונה: "הכל דובדבן.." רק שבימים האחרונים הבננות הצטרפו
גילגיל, אתה וכולם מוזמנים להפיץ את הסלוגן הזה - כך ננצח את התולעים !!!

למעלה