צ´אקרות וערוצים

wicca_sphere

New member
צ´אקרות וערוצים

מישהו פה במקרה יודע אם יש שיטה לפתוח את הצאקרות והערוצים שלנו או שזה פשוט בא בטבעיות עם הזמן?

white crane

New member
בתשובה לשאלתך...

כתבתי תשובה מאוד מפורטת אבל משום מה היא נמחקה. אז לא אתייש זה הולך כך- כן ניתן לשכלל את הפעילות של הצאקרות שכיימות בכל אחד מאיתנו. יש להכנס למצב מדיטטיבי ולבצע דימיון מודרך. חשוב לשמור על נשימות מלאות ובקצב המתאים , ולבצע את התרגיל הבא:- בכל צאקרה יש להתעקב, למלא את הצאקרה באנרגיה המתאימה , ולהרחיב אותה ולגרום לה להסתובב יותר מהר. כאשר כמעט כל הצאקרות הם בצורת דיסקית תלת ממדית הממוקמת אנכית לגוף , לפי המיקום הפיסי (בהמשך). לאחר שאתה ממלא את הצאקרה ומביא לגודל מקסימלי עוברים לצאקרה הבאה בלי לשכוח ולהרגיש את הצקרה הקודמות. וכך להתקדם כשכל צאקרה שבסיימתה ממשיכה להסתובב ולזהור. ועכשיו הצאקרות מתחילים1. בצאקרת הבסיס - ממוקמת באיזור עצם הזנב - צבע האנרגיה - אדום עמוק 2. צאקררת המין - מתחת לפופיק מעל המפשעה - צבע כתום 3. צאקרת השמש - מעל הטבור איזור הבטן - צבע צהוב זוהר השמש 4. צאקרת הלב - איזור בית החזה , הלב - צבע האנרגיה שמזרימים ירוק 5. צאקרת הגרון - איזור חיבור הצואר עם החזה - הצבע - תכלת בהיר - צאקרה זו גם עובדת על איזור הגרון והאוזניים ולכן לא כל כך דיסקיתית. 6. צאקרת העיין השלישית - צבע סגול עמוק אינדיגו ממוקמת מקדימה בעין השלישית מאחורי הראש מגיעה לאיזור בסיס הגולגולת. מכאן שהיא לא בדיוק אנכית אלה קצת משופעת. 7. צאקרת הכתר / פרח- ממוקדת בבלוטת האיצטרובל , או במילים קודקוד הראש הצורה היא משפח הנפתח מהקודקוד החוצה, הצבע סגול בהיר , לבן , זהב בהדרגה מהמרכז החוצה. והיא מסתובבת סביב הציר שלה. המטרה. לאחר שכל הצאקרות מלאות ופעילות להביא שכולם יסתובבו ביחד בקצב אחיד ולאותו כיוון, ברגע שזה מושג ואתה מרגיש איך כל הגוף מלא בתדרי אנרגיה, אני ממליץ למלאת את כל הגוף באנרגיה לבנה ולהכיל את כל ההילה שלך באור לבן, לתת לעצמך להיות כך מספר דקות ואז לחזור בחזרה למציאות .... מקווה שעניתי כצת יש עוד עשרות תרגילים ליותר מתקדמים שלך העגור הלבן

nepthys

New member
רק מספר הערות..

אני מאוד לא אוהבת את המקומות בהם מדריכים לאנשים את הצבעים להשתמש בהם. אני חושבת שזה עניין אישי, כי לכל אחד יש אסוציאציות שונות לצבעים. דבר שני, מה לגבי השימוש באבני חן? אני מוצאת אותו יעיל מאוד.. ותודה על התשובה המפורטת..:)

white crane

New member
הלו נפטיס

ראשית צבעי הצאקרות הם קבועים ןלא ניתנים לאסוציאציות חופשיות של כל אדם כל אחד מהצבעים מסמל תדר אנרגתי הקשור לאותו איזור ולתכונות הקשורות למיקום הפיזי ולתדר האנרגתי שלהם. לגבי אבני חן - הן דבר נהדר ומקסים בעל תדרים והשפעות אנרגתיות לא מבוטלות. ואכן ניתן להעזר! בהן , אבל הן כלי עזר על מנת לחזק את הצאקרות או תכניקה נוספת כמו טכניקות רבות נוספות שאת ואני לא הזכרנו.

nepthys

New member
אני לא כל כך מסכימה..

לאנרגיה עצמה לדעתי אין צבע, אנחנו משייכים לה צבע לפי האיכות שלה. אבל אני מניחה שאי אפשר להתווכח על זה, מכיוון שאי אפשר להוכיח אף אחת מהטענות.

white crane

New member
כמובן שאי אפשר להתווכח , או אולי

אפשר להאזין. לאנשים שרואים אנרגיות יש פרוש של צבעים, ואכן אין הוכחה לצבעים אך כן יש הגיון בכך שקשת הצבעים היא מקבילה לתדרים אנרגטיים מסויימים הפועלים על האיזורים השונים. להשכלה, התדרים "הצבעוניים" שאני מדבר אליהם מגיעים מלפני אלפי שנים ונמצאו הרבה התאמות למשל הצבעה הכתום המאפיין את צאקרת המין - נמצא כי ירקות ופרות כתומים מכילים ויטמינים ואינזימים הקשורים לשיפור המין. וכו עוד הרבה לגבי הצבעים , זה בטח לא המצאה שלי, ולגבי האינטאוציה אני מאוד מאמין בה אבל בייקום שי גם חוקיות מסויימת וסדר מסויים, ואולי הצבעים והתדרים הם חלק מזה, אני לא יודע אבל לי זה נראה מתאים שלך העגור הלבן

למעלה