צ´אנדלר!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
צ´אנדלר!

ראיתי אותו בברלי הילס! כן כן בהתחלה לא היתי בטוח אבל אחר כך וידאתי שזה אכן מתיו פרי הוא שיחק איזה RICH BOY אומלל שאבא שלו ממרר את חייו. והוא כתב תסריט שהדמות כמותו הורגת את האבא ואחר כך ברנדון חשב שהוא הולך לרצוח את אביו וצנדלר אמר לו שלא וכיוון את האקדח לעצמו זה היה פשוט מצחיק, עד כמה שהוא שחקן גרוע -היה לפחות

Chot

New member
דגש על ה"היה".

blame canada לא סתם תאשימו את ספלינג. בגללו.

imiller

New member
בוורלי הילס 94563246325

אתה מתעמק בסדרה אה? במקרה גם אני במהלך זפזופ נפלתי על צ´נדלר ולקח לי איזה דקה כדי להיות בטוח סופית שזה הוא ולא איזה מישהו שבמקרה מאוד מאוד מאוד (מאוד) דומה לו. והגעתי למסקנה סופית: לאף אחד לא היה תסרוקת/תספורת יפה פעם... חוץ מדוסון שיש לו תספורת זוועתית גם עכשיו. בכלל כולם בבוורלי הילס מתנהגים כמו זקנים.

הם באמת זקנים.........

רוב השחקנים בעיקר זה ששיחק את סטיב היו בשנות התיכון של הסידרה בני 28 בערך ובסופה בכלל הם היו קשישים קונאן אובריין כל הזמן צוחק אליהם :"כולם באמצע שנות השישים שלהם" הוא ענק

imiller

New member
גם לך יש yes?

גם אני מאוד אוהב את קונאן אוברייאן הוא הרבה יותר מצחיק מג´יי לנו! בפעם הראשונה שראיתי אותו הוא נראה מוזר ולא מצחיק אבל אח"כ מתרגלים לזה וזה ענק... רק מה שאני לא מבין זה אם התוכניות מעודכנות? כי ראיתי לא מזמן סופר כלשהו (לא זוכר מי) ואז אמרו שהספר שלו יצא בסביבות מאי... זה לא נשמע ממש טוב.

canimal

New member
זה לא שהוא יותר טוב צריך את השילוב

חובה קודם לראות את ג´יי ואז את קונן. ככה זה עובד. כמו המבורגר וקולה. טובים בנפרד. מעולים ביחד. חבל שאין לי yes..

חולוני

New member
לי יש YES

ואני נהנה מחבילת ג´י+קונן המעולה שבוודאי עולה על יצפאן(שעכשיו בחופש..)+גיא פינס.. YES שווה. ויש גם M2 ו-VH1 קלאסיק המעולים..וגם את הערוץ הצרפתי MCM שבלילה יש שם רצועת מטאל מצוינת..
אני בהחלט מרוצה מ YES עד עכשיו..והתקינו לי יס רק ביום ראשון.

אכן יש לי.....

ובאמת קונאן יותר מצחיק מג´יי בעיקר בגלל שהוא לא מפחד לעשות דברים טיפשיים ומצחיקים שגיי מפחד לעשות החיקוי שלו לגורג בוש פשוט ענק !!!!!!!!!! וגם מיד אחרי קונאן יש סטרדיי נייט לייב שזה גם קורע שווה לראות

IC4

New member
ahhhh!!!!!! SNL !! !!!!!? !?!?!?!?!

אני מת לראות את זה כשהיתי בניו יורק הייתי בבנין של NBC ובחנות היו קלטות של SNL היתה אחת עם סיינפלד, דנה קארבי וזה שמשחק את וויין (אוסטין פאוורס) ששכחתי כרגע את שמו כמובן שגם אם היית ממשכן את הבית בשביל לקנות את הקלטת, היא לא היתה פועלת על וידאו ישראלי :( זה אמור להיות ממשש טוב ! אני אישית מקנא (ראיתי גם קטע של סיינפלד בא לאוז מ SNL)

imiller

New member
רגע רגע רגע...

היום יום שבת נכון? זה אומר שבחצות יש SNL??? אני תמיד שוכח... אז היום לאאאא! יששש תודה לכם.

leeloo

New member
גם אני קלטתי את זה, לגמרי בטעות ../images/Emo44.gif

אני לא יודעת למה, אבל לפעמים, גם בדברים הכי דביליים שיש, אני תמיד קצת מתלהבת מדברים נוסטלגים כאלה... כמו פרקים ישנים של בוורלי הילס! אבל זה לא אומר חלילה שהתחלתי להיות מעריצה פנאטית של הסדרה המתיפיפת הזו, חלילה לי, רק פשוט כהרגלי המגונה, העברתי ערוצים, וב-yes, יש איזה שמונים ערוצים, ואני כבר יודעת איפה כל ערוץ נמצא, אז אני מעבירה ומעבירה ואז הגעתי לערוץ 6, "ומה אני רואה?" ("המכשפה שרה במראה בקול שאינו שלה!") את צ´אנדלר!! אם צאנדלר שם, אין להפסיד את הפרק, למרות שזה היה כל-כך מטומטם ודביק שבא להקיא, אבל לא יכולתי לדעת זו קודם... נכון שזה מעצבן שמצפים ממשהו להיות מי יודע מה, ואז אתה מגלה שזה היה סתם משהו דבילי ומשמעמם? (עיין ערך "אמריקן פאי", "אמריקן ביוטי", "סליפי הולו" ועוד...). לילו

למעלה