צ´אלוםםםם

צ´אלוםםםם../images/Emo140.gif

הייי מ´מצב??? יש לי כמה שאלות, יותר עליכם, איך בכלל הגעתם לחלומות צלולים? כאילו...קודם חלמתם חלום צלול ואז התחלתם להיתעניין בחלומות, או שקודם קראתם או שמעתם על זה משהו ואז ניסיתם להגיע לחלום צלול? אני למשל כשהייתי קטנה, כיתה ב´ או ג´, היה לי חלום צלול. חלמתי על משהו מאוד מפחיד {לא זוכרת מה זה היה} ופיתאום אמרתי לעצמי- רגע, זה רק חלום, מה אני מפחדת ממנו בכלל? והיתעוררתי... כל הזמן הזה זכרתי את זה פשוט כמיקרה מוזר עד שקראתי שיש דבר כזה חלומות צלולים והבנתי שזה מה שקרה לי, מאז היה לי רק עוד חלום צלול אחד, וקצת נחנקתי בו {זה מה שקורה כשמנסים לנשום מתחת למיים
). בשאר החלומות שלי אני חושבת ממש הרבה ומקשרת דברים למציאות וגורמת לדברים לקרות, רק בלי להבין לגמרי שאני חולמת. אממ...זהו... אז איך הגעתם לזה?
פרינסס---,--´-{

דנה^^

New member
התשובה שלי:

טוב אז קראתי על זה, זה נראה לי מעניין, הלכתי לאתרים, לא הבנתי איך אנשים יכולים להיות ערים ולישון באותו זמן.. באתי לפורום השארתי הודעה, שאלתי, אחרי שהבנתי את הקטע התחלתי לשאול עוד קצת דברים והתחלתי לנסות. התחלתי בלנסות ווילד ולא הלך, עברתי לבדיקות מציאות, לאחר תקופה כלשהי היה לי את הצלול הראשון שלי. עד עתה היו לי 5 חלומות צלולים.. זהו.

Chav

New member
תגובה

דיברתי עם מישהו באיי סי קיו והוא סיפר לי על האתר ושהוא מנסה. הלכתי לאתר, קראתי פה ושם ואהבתי את כל העסק, לא יודע למה אבל זה נראה לי מאוד הגיוני (למרות שבאמת, הרעיון של להיות מודע בתוך חלום היה צריך להיראות לי יותר מוזר) בכל אופן, התחלתי לנסות אבל לא הצלחתי והייתי עסוק בדברים אחרים ושכחתי מכל העסק עד שהיה לי חלום צלול (בכלל בטעות) ואז חזרתי לכל העסק ומאז הצלחתי להשתפר ואני כבר מצליח לחלום חלום צלול כל יומיים בערך.

Chav

New member
לא בחצלול הראשון

החצלול הראשון שלי היה משהו כמו שלוש שניות. עמדתי באיזה שדה והייתי צלול (לא יודע למה) ואז ראיתי חיפושית שתפסה על הדשא והתעוררתי. החלום הצלול השני שלי כבר היה יותר ארוך וידעתי בדיוק מה שאני רוצה לעשות בו. התחלתי באיזה מגרש אפור וקראתי עיתון (שוב אני לא יודע למה הייתי צלול) ואז הייתי בבית (פשוט נוצרתי שם) ונגעתי בקירות ודברים ושמתי לב שאפשר להרגיש הכל. ואז ניסיתי לפגוש איזה דומנית אחת אבל היא סתם הייתה קרטון :). אחר כך ניסיתי לעוף אבל נתקעתי בתיקרה ועברתי לחלום הבא. חלום צלול שלישי: עמדתי במגרש (או חניה) ושוב פעם הכל היה אפור, אבל המון אנשים הלכו מסביב. ושכחתי מה אני רוצה לעשות (הצלילות הייתה גרועה בנוסף) אז החלטתי לעשות את הדבר המובן ולנסות לעוף אבל לא ידעתי איך. אז דמיינתי שהגוף שלי יותר קל מהאוויר וריחפתי משהו כמו 10 ס"מ מעל הקרקע אבל עדיין לא זזתי לשום מקום. אז התחלתי לשחות והצלחתי לשחות לגובה של עשר מטר מעל הקרקע ואז עברתי לחלום הבא. מעניין אם את עדיין קוראת את זה חלום צלול רביעי: הייתי על מטוס קרב חטוף ונתנו לי ללכת לשירותים ובדרך היה לוח. עשיתי עליו בדיקת מציאות וראיתי שהמילים השתנו (פעם ראשונה שקראתי משהו בחלום) וחשבתי "היי, זה לא אמור לקרות" ואז הפכתי להיות צלול. מצאתי איזה מין מראה שהייתה מכוסה בקרום מוזר אבל לפני שהקרום ירד כבר הבנתי שאני נראה בחיים ולא איזה מפלצת מוזרה כמו שחשבתי. אחר ניסיתי לעוף ובזמן שחשבתי על תעופה עוד פעם נוצרתי במגרש הריק ההוא שהכל שם אפור. דמיינתי שהרגליים שלי הם רקטות והתחלתי לעוף די מהר למעלה אבל משהו מנע ממני לעבור את העשר מטרים. אחר כך רציתי להשתנות לעיט ובזמן שחשבתי על זה נוצרתי באיזה חדר, והצלחתי לשנות את הידיים לכנפיים אבל הגוף לא השתנה כמו שצריך ולא הצלחתי. ואני לא זוכר יותר מהחלום ההוא. חלום צלול חמישי ואחרון (קרה היום): זה החלום צלול הכי מוזר. כי ידעתי שזה חלום, אמרתי שזה חלום, אבל לא הייתי ממש צלול. אני לא זוכר מה קרה בחלום, סתם הלכתי איפשהו. אבל לפני שהתעוררתי ניסיתי לשפשף ידיים כדי לשמור על צלילות אבל בסוף התעוררתי.

קראתי הכל

מאז שהתחלתי לרשום יומן חלומות אז באמת התחלתי לזכור המון חלומות ולראות המון פרטים בחלום, רק הקליק הזה שאני אקלוט שזה באמת חלום מסרב להגיע. ושיהיה לכולם חג פורים שמח
|
ורק שהחלום שלי לא יתגשם, לפני שבועיים חלמתי שיש פיגוע ועשרה ילדים מהכיתה שלי מתים...ויותר מדי חלומות שלי כבר היתגשמו...
פרינסס---,--´-{

Variety

New member
הקליק יגיע! זה רק עניין של זמן

זה רק עניין של זמן ואימון! חלומות פז,
Variety

Chav

New member
יצא קצת לא ברור

אמרתי שהשתפרתי.. ורק בשבועיים האחרונים באמת הצלחתי. מה שמוזר אצלי זה שאם במשך יומיים אני יעשה תכנות של התת-מודע אז ברוב המקרים יוצא לי חלום צלול ביום השני. לפעמים אני מדלג על איזה יום בגלל שאני עייף מדי או משהו. אבל יוצא שלרוב כל יומיים יש לי חלום צלול בערך (אם אני מנסה). בסיידר? מצטער אם ההודעה הראשונה יצאה לא ברור

למעלה