יש לו אותי שעוצרת אותו ומסבירה שהבנתי,שמעתי בפעם הראשונה לא צריך להמשיך. אבלללללללללל הרבה פעמים הוא נפגע ואומר שאני סותמת לו את הפה ולא נותנת לו להתבטא . ומאחר ואני לא רוצה לפגוע ברגשותיו (תלוי במצב הרוח שלי) אני מקשיבה ושותקת.
לטפל ובוודאי לא לרפא ADD ודיסלקסיה ומי יודע מה עוד יש לה. וזאת מלבד הבעיות הנפשיות שנובעות מבעיות אלו ובעיות נוספות. אבל גם פסיכיאטר מדופלם לא יכול לרפא את זה. צריך אולי ללמוד איך לחיות עם זה.
ברור שאי אפשר לרפא ADHD אבל אפשר בהחלט להקל מאוד על הבן אדם בעזרת כילים לשינוי התנהגות ושינוי התפיסה של הבן אדם לגבי עצמו והסביבה שלו ודוקא לזה מאמן אישי הוא מצוין יותר מפסיכולוג מפני שהוא תוקף את הבעיות נקודתית המאמן גם צריך להבין בהפרעת קשב וריכוז ולהתמחות בנושא זה ונראה לי שרונדה ואיאנלה לא כל כך מתמקדות בזה ובגלל זה הן לא מצליחות לעזור לה. לדעתי צריך לשלוח את TJ למומחה להפרעת קשב וריכוז כמו ששלחו את היילי אם אתן זוכרות והוא יכול לפתוח איזה חור בחומה שלה ויחד איתו התהליך יתחיל להתקדם בעזרת השם.....
שילוב של תרופות טיפול באדם עצמו ובסביבה שעוטפת אותו כמו משפחה ובית ספר וכו.... אם הבן אדם רק לוקח ריטלין בלי לטפל בעצמו זה לא עוזר לו ואם המשפחה והסביבה לא יקבלו הנחיות והסבר על התופעה זה יכול ליצור סיר לחץ עצום לכל המעורבים לכן שילוב של שלושת הגורמים שהזכרתי יעיל ביותר ועדיף להתחיל כמה שיותר מוקדם כדי למנוע נזקים כמעט בלתי הפיכים לדימוי העצמי של האדם הסובל מההפרעה.
ל tj יש ADHAכפי שכולם יודעים. הבעיה הזאת של התמקדות בעצמה בלבד היא סימפטום די נפוץ בהפרעה הזאת למי שזוכר גם לדניס הייתה הפרעת קשב וריכוז והיא הרבתה לפטפט אבל לדניס היה לפחות חוש הומור יתרון שאצל TJ כמעט ולא נמצאדוקא מאמן אישי יכול מאוד לעזור לאנשים כמו TJ בכך שהוא גורם לה להבין במה היא שוגה בהתנהלות שלה עם אחריםלדעתי היא סובלת גם מבעיה חברתית ובנות הבית במקום לגלגל עינים או לעזוב את החדר יכולות לומר לה שהיא מקשקשת יותר מידי וזה רק יעזור לה. היא לא עושה את זה בכוונה זה פשוט ההתנהלות היחידה שהיא מכירה והתפקיד של המאמנות שם זה ללמד אותה התנהלות אחרת טובה יותר.ולא להתייאש ממנה.אני אישית לא סבלתי את Jבל עכשיו אחרי שקראתי מה שכתבתי אני די מרחמת עליה ורוצה שתצליח. ההתנשאות שלה היא בעצם שריון שאנשים לא יוכלו להתקרב אלייה באמת ולהכיר את Jאמיתית שהיא חושבת שהיא.היא הרי שונאת את עצמה ומפחדת שגם אחרים אם יכירו אותה באמת ישנאו אותה וזה גם סימפטום נפוץ בהפרעת קשב וריכוז