פ ר פ ר י ם.....

אפרסק 28

New member
פ ר פ ר י ם.....

פרפרים לבנים נכנסים לתוך הנפש פנימה פרפרים לבנים שוב עפים לאור.... פרפרים לבניםםםםםםםםםםםם

פרפרים לבנים....

עוד הריח שלך עלי מאתמול... ועוד הטעם שלך בפה... אני רוצה לדעת הכל מהכל, מה בעצם אומר כל זה. עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש. אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול, בצבעים של מתוק מדבש. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה. שוב אותה תחושה שכדאי להמשיך, ושאפשר להרים מבט גם ששוקעת השמש גם שמחשיך, זה שנינו יחד אני ואת. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההההההה פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הספורים נכנסים לתוך פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההההההה נכנסים לתוך הנפש פנימה... עוד הריח שלך עלי מאתמול...

אפרסק 28

New member
מישל מה היתי עושה בלעדיך

מהיכן היו לי המילים.

קרמבובת

New member
גניבה ../images/Emo70.gif חמס ../images/Emo70.gif גוועלד ../images/Emo70.gif

(בקול ציפציף של פולניה) אולי תגלי לכולם מאיפה לקחת את זההההה ?? הה??????????

שו גניבה ?

רק רציתי להיות נחמדת, אז השגתי לאפרסקס את המילים של השיר. מה כבר עשיתי? א- ברוך צימיער כמובן שזה של בנאי ולא שלי נכון ?

קרמבובת

New member
אהההה בטחחחחח

כשתופסים אותך את צדיקהההה
אנשים כמוך צריך לתלות ולא להוריד עד שמתייבש (ועכשיו בקול הכי ציפציף...) שמעת?!
את לא תגידי לי מי גנב ומי לא זה פורום של כולם שמעת תסתכלי עליי כשאני מדברת איתך
לה
לה לה
לה....

קרמבובת

New member
../images/Emo12.gif

דרדסית הה??? ומה עשית אתמול עם גרגמל? חושבת שלא ראינו אותך?

אפרסק,,,

שיחקת אותה,, מזכיר לי בשנה שעברה,, בכל יום הייתי חוזרת הביתה עם הילדה מהגן והיא היתה מבקשת לשמוע את השיר הזה,, וכך כל יום מהגן ועד הבית,, שמענו את השיר הזה שוב ושוב,, ומאז לא שמעתי,, ועכשיו שקראתי,,, חייכתי ונזכרתי,.

למעלה