פ ר ו י י ק ט ק ש ת

פ ר ו י י ק ט ק ש ת

למי שעדין לא שמע על פרוייקט ק ש ת ממליצה מניסיון להשתתף בו.ב ק ש ת ,קידום , שיתוף פעולה ותקשורת לומדים המשתתפים כיצד ללמוד , להבין ,ולהתמודד עם בעיות של בן משפחה,תוך לקיחת אחריות ומעורבות לטיפול שלו , במשפחה ובקהילה. הלמידה נעשית על ידי לימוד מושגי התיווך , שהם אינטראקציה חברתית בין לומד למלמד לגירוי למעשה , כולנו מתווכים אך לא מודעים לכך שאנו עושים תיווך. נורא צריך להאמין בשינוי , כל אחד יכול להשתנות. באופן אישי , הלימוד שלי ב ק ש ת , הגבירו וחידדו את השימוש בשיתוף , או בהדדיות , לא רק כמושגים אלא הלכה כמעשה.למדתי לא לשלוף תשובות ותגובות מהמותן,לכל תוצאה יש סיבה, וכל שלמדתי לשלוט ברגש , הפניתי אותו לנתיבים חיוביים ,והכל תוך כדי שיתוף . אמנם הייתי סנונית יחידה במשפחתי ששמעה , השתתפה בלימוד ובתירגול , אבל מה שקרה הלכה למעשה ......כולפ עברו את קשת איתי .מעצם יישום שיטת הטיפול הקוגנטיבי דינמי ,אוירה קוגנטיבית דינמית שרתה על כולם , עד שבסוף השנה דברנו באותה שפה.הרווח הוא של כל המשפחה ,הערך המוסף שאני יכולה להשוויץ עד כמה זה עזר לי גם בפניכם.

תני קישור לפרויקט קשת

יותר פרטים, טלפון כתובת משהו! איך מגיעים אליהם?

שריד

New member
איך להגיע לפרוייקט קשת... לא מסובך

נכנסים לקישור של לוח ארועים... מוצאים שם את מועד תחילת הקורס ובו יש את הטלפון של גב' איה חסדאי שהיא האחראית ומרכזת הקורס. לגבי עוד מהפרטים... נראה לי שענת תעשה זאת באופן אותנטי לחלוטין וברצון... ובאופן חד פעמי הנה הטלפונים של איה כיוון שהם מפורסמים בלוח ארועים 6405438 –03, 3685611 –052 וכמובן שנה טובה שתהייה... שריד

שתהיה שנה קוגנטיבית דינמית ביותר ..

אז שתהיה שנה קוגנטיבית דינמית נורא , וגם בשנה הבאה אזכיר לכם על פרוייקט קשתומאחלת לכולכם שעוד יהיה לכם מקום אם תרשמו בשנה הבאה...........בהצלחה

AATANAA ה

New member
אולי יש אפשרות ש...

אולי יש אפשרות שתספרי הלאה על הפרוייקט , ועל כך שההרשמה בעיצומהואגב , מזלטוב ליומולדת הממשמש ובא..

שריד

New member
אלמוגית ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

השם שלך תפס לי את העין גם בבגלל שהוא חדש בפורום ועל כן שוב בורכה הבאה... וגם משום שחידשתי בשבוע האחרון את הצלילות שלי ונהנתי מאוד... האם יש קשר כלשהו לים ? שריד

למעלה