פ י ק נ ט י

SigurRos

New member
פ י ק נ ט י

לתבלינים יש נוכחות ארומטית.כזו,שמפלסת דרכים חבויות,אותן לא ידענו, לתוך גזע ההכרה של הטעם. הם מלמדים אותנו סודות ומגלים את יופיו של משחק הטעמים המהפנט.בהם יכולת המשחק. התבלין הוא תיאטרלי ובעל כריזמה נחשקת. הוא הצובע אדום ומוסיף עוקץ,הוא השוטף צהוב ומוסיף עניין. ריחותיו כגלים המחפשים אהבה מציפים מולקולות של חטטנות בנחיריים זרות. דוכני התבלינים הם מקורות השראה ל"מריחות" של פאלטה מקושקשת בצבעי שמן לוהטים ומלאי סקס-אפיל. הם החלק המועדף עלי בשווקים הדביקים.בהם יש את קורטוב הנחת והרוגע הנדרשים לכיבוי הטירוף האורבני.מן קרירות פתאומית לשאון וההמולה.נתח של שפיות מקומית ובועת ריחות עוטפת בחיבוק של זכרון נוסטלגי מחמם עם ריח של אמא. הם מכירים אותנו ויודעים כי נלחמנו עבורם.עבור אותו החיבוק של פעם,עבור אותה כמיהה לצבע בחיינו ולטעם שלא יעלם מקצות הלשון.הם משל אהבתנו ורציותנו.הם בעצם אנחנו.נבראנו וקורצנו מן החומר.מן הצבע המולקולרי. מי אתם?!

SigurRos

New member
../images/Emo13.gif

צ'ילי זה שם כל כך חמוד. חחחחחחח.....תחשבו על זה רגע.......צ'ילי....צ'-י-ל-י...

פינליש

New member
אחלה שאלה ../images/Emo13.gif

אני קינמון
חריפה ומתוקה, הולכת גם עם מלוח וגם עם חריף, מתאימה לכל עונות השנה... והולכת טוב עם אלכוהול (יין אדום, סיידר חם עם ברנדי). לפעמים אני באה כיחידה אחת, לפעמים קצת מפורקת... קל להשיג אותי... אבל ברוב הטעמים שאני מופיעה אני יוקרתית
קל להתמכר... מאוד קל.

פינליש

New member
אחרי החשיפה עם המרשמלו... ../images/Emo13.gif

ואפשר לדעת במה אתה מתובלן ?!

תבלינים

אצלי תבלינים זה הריח של הבית כי ככה זה כשלאמא יש חנות תבילנים .. בכל פעם שאני עוברת במקום כזה שמדיף ריח חזק של כל התבלינים הקיימים אני נתקפת געגועים לבית , לאוכל של אמא לחנות הקטנה עם הריח המדהים . ומה אני בכל שלל התבלינים מי שמבשל אוכל הודי מכיר תבלין בשם "גרם מסלה" התבלין מורכב מ- 14 תבלינים שונים (בערך) כשיש בו קצת מהכל .... זאת אני ! אחלה שאלה , גרמת לי לנוסטלגיה על הבוקר..

למעלה