פ.ט.ל נחמד האורז חולק לפטילים השוטר פטל את החשוד הפטל מכה את אזור האסון כל דפטיל מוזמן לסדר פסח
X Xenox New member 1/11/06 #1 פ.ט.ל נחמד האורז חולק לפטילים השוטר פטל את החשוד הפטל מכה את אזור האסון כל דפטיל מוזמן לסדר פסח
X Xenox New member 1/11/06 #5 בינגו, אכן 4 הוא העוגן אני כתבתי אותו לא מסימולציה או משהו. סתם חשבתי לשתף
R retro2 New member 1/11/06 #7 אהבתי ! אתמול הייתה לי אנאלוגיה פושט יד : נדבה דכפין:מזון למזלי זכרתי את המילה
X Xenox New member 1/11/06 #8 עוד פטל 1) היא פטלה לו בתגובה למעשה 2) הילד פטל את שיערו 3) הארנונה לדירתך הופחתה למפטל 4) אבי נחקר בגין הפטלות
עוד פטל 1) היא פטלה לו בתגובה למעשה 2) הילד פטל את שיערו 3) הארנונה לדירתך הופחתה למפטל 4) אבי נחקר בגין הפטלות
X Xenox New member 1/11/06 #9 תיקון קל - סליחה 1) היא פטלה לו בתגובה למעשה 2) הילד פטל את שיערו 3) הארנונה לדירתך הופחתה למפטל 4) אבי נחקר בגין השתתפותו בפטלות
תיקון קל - סליחה 1) היא פטלה לו בתגובה למעשה 2) הילד פטל את שיערו 3) הארנונה לדירתך הופחתה למפטל 4) אבי נחקר בגין השתתפותו בפטלות
O olgazi New member 1/11/06 #10 תשובה 1. שורש פ.ר.ע אני במקומך הייתי מוציאה מהדורת ספרי לימוד לפסיכומטרי לפחות בחלק המילולי של הבחינה
תשובה 1. שורש פ.ר.ע אני במקומך הייתי מוציאה מהדורת ספרי לימוד לפסיכומטרי לפחות בחלק המילולי של הבחינה
P PinkyRaSta New member 1/11/06 #12 נצל"ש- מה זה פטל?../images/Emo12.gif ../images/Emo210.gif עוגן, מסיח, עניינים.. מה צריך למצוא?
א אמריגו וספוצי New member 3/11/06 #15 טעות בארמית כפן זה רעב. כל דכפין ייתי ויכול (מההגדה של פסח) בעברית זה כל מי שרעב יבוא ויאכל. כשדיברו ארמית זה היה הפירוש היחיד למילה. עכשיו בעברית קצת יותר קשה להבחין בזה.
טעות בארמית כפן זה רעב. כל דכפין ייתי ויכול (מההגדה של פסח) בעברית זה כל מי שרעב יבוא ויאכל. כשדיברו ארמית זה היה הפירוש היחיד למילה. עכשיו בעברית קצת יותר קשה להבחין בזה.