פ.ט.ל + כמותי.

Pearle River

New member
פ.ט.ל + כמותי.

יש לי תשובות, בשבילכם: א. יש אלו האומרים שפטל האדם הוא להרוס ולהשחית. ב. בני, אקח אותך היום לביקור במפטלה! נוכל לראות כיצד מייצרים ומנפיקים 5 ש"ח. ג. אין דבר הנקרא "חברות-אמת", עובדה היא כי לעיתים חברות נגמרת בפטילה בבית המשפט. ד.חיל הים של צה"ל פיטל את ספינת המחבלים. וכמותי: נתון: משולש י"ז החסום במעגל שאחת מזוויותיו נשנעת על קוטר. טור א': שטח המשולש. טור ב': שליש שטח המעגל.

johngalt2

New member
עקרונית, לציון שיכניס אותי לרפואה..

ותאמין לי, אני לא טוב כמו הרושם המוטעה שאני אולי יוצר עכשיו.

Pearle River

New member
באנגלית אבל אתה טוב :)

ברור שאני לא יכול לקבוע את הכמותי שלך ואת המילולי שלך עפ"י כמה שאלות. אז זה פסיכומטרי ראשון? אני מבין שלא ... בכל מקרה שיהיה בהצלחה ... רפואה בארצנו מכה. אני אולי מדעי המחשב, לא סגור עדיין.

johngalt2

New member
לא, השני,

הקודם אבל לא היה עם יותר מדי השקעה... וכן, באנגלית פיתחתי עם הזמן יכולת טובה. אבל כמו שאמרתי - הלוואי שכל שאר הדברים היו הולכים לי בכזאת קלות. מדעי המחשב? אחלה מקצוע. מאוד מעניין. וגם הכסף טוב. בהצלחה! אהה, ואל תלך לעתודה, אם חשבת על זה...

Pearle River

New member
כן, אבל לא סגור עדיין על כלום...

רפואה לא מושך אותי בכל אופן... למה לא עתודה, דרך אגב? גם זה פתוח בינתיים ... והלוואי והדברים האחרים היו הולכים לי בקלות כמו כמותי ... ז"א יש לי טעויות טיפשיות ... גם במילולי אני מבין שאני טועה ויודע ... אנגלית זה לא ככה, אבל כל אחד והמגרעה שלו. אני בטוח שאני יכול לשפר את האנגלית שלי לרמות אדירות אם רק הייתי עובד על זה.

תשובות

1. שורש ת.ב.ע 2 - ב' (שטח המשולש במקרה המקסימלי שווה ל-r^2 ושליש המעגל קצת יותר מזה)

שוד ושבר! טעות נוראית בפטל

השורש הוא ט.ב.ע, נפלתי באיות זה 3 |: זאת לא השעה שלי. לילה טוב.

יש סיבה טובה לדאוג../images/Emo3.gif

המון טעויות שטותיות בכמותי. לא טעות לפרק שלא שמונעת, אולי, מללמוד רפואה, אין לי כוונות כאלה. אבל כמובן שאני מבין את מי שיש לו ויכול להיות מתוסכל מטעות או שתיים לפרק, לא לזה התכוונתי. לילה טוב, אחרי שיצאתי לריצה כדי לפזר קרינה פסיכומטרית, אני אקרא ספר לפני השינה במטרה שלא לחזור על חלומות אמש בהם אני פותר בעיות של הנדסת המישור. ומצטרף ל-johngalt2 בקריאה שלא ללכת לעתודה, במיוחד לא במדעי המחשב וברפואה. לילה טוב

../images/Emo6.gif

חחח הזכרת לי ת'תקופה של הבגרויות.. לפני כל בגרות היו לי חלומות בנושא של הבחינה, זה היה לפעמים קצת מפחיד (בעיקר בתנ"כ והיסטוריה) ואני חשבתי שאני המוזרה היחידה שחולמת על משולשים ומעגלים.. חחח לילה טוב!

Pearle River

New member
חחחח .. יהיה בסדר :)

אתם בחרתם רפואה, לא עשיתם לכם חיים קלים. בטח חלקכם הייתם שמחים עכשיו לחזור לתיכון ולשפר את הציון בספרות או באיזה מקצוע מסריח שלא דורש השקעה מאשר לסבול על כל טעות פסיכומטרית. ואשמח להסברים קצת מעבר ל-"לא כדאי", כי אני שוקל את זה ...

Pearle River

New member
טוב ... נראה שנרדמתם לי ...

אני הולך לקרוא ספר להנאתי (וכשמדובר בצופן דה וינצ'י באנגלית - זה יאמר לזכותו של הספר שזה באמת להנאתי) והולך לישון כי יש לי מפגש קורס אחרון מחר ב-9:00. אז לילה טוב. ואשמח לדעות לגבי עתודה ...

למעלה