פ-ו-ר-י-ם

lala182

New member
פ-ו-ר-י-ם

קודם כל בננות אני חייבת לציין שהפורום לאחרונה נורא נורא יבש... בכל מקרה צריך לעשות משהו בשביל לעורר אותו לא? אז לכבוד פורים שעוד מעט בא... שכל אחת תרשום האם היא מתחפשת ולמה היא מתחפשת, ולמה היא התחפשה שנה שעברה.... לה-לה נ.ב- פורים זה החג הכי הכי הכי נחמד שיש בשנה...

$ מעיין $

New member
ההממממממ ...

השנה לא ניראה לי שאני אתחפש .... ואם כן אז לא משו רציני .. סתם אני אזרוק עליי איזשהו אביזרים ... ושנה שעברה התחפשתי ל-ג-ב-ר! פחחח זה היה כזה קורע ... :)
מעיין

binba!

New member
אז ככה.......

קודם כל- בוקר טובבב!
ואני חייבת להסכים עם להלה,הפורום באמת ממש יבש!! זה שילוב של המבחנים (לי דווקא אין מבחנים עכשיו, אבל לא משנה),ושהתקלקל המחשב לענת ואבישג... ובקשר לפורים-שנה שעברה התחפשתי לשפנפנה(
)... זה היה כזה חמווווד
השנה אני לא יודעת למה להתחפש!
אין לי רעיונות.... אני לא סגורה על שזה שאני רוצה ממש להתחפש, אני רוצה פשוט משהו שיראה מאגניב... אז תתנו רעיונות!!
שירונת

Black Cat15

New member
אוקיי, אז ככה... ../images/Emo9.gif

הפורום באמת נורא יבש!!
וזה נורא מבאס!! בנות - תתעוררו
בכל מקרה... השנה אני לא יודעת אם אני אתחפש... חשבתי להתחפש לבריטני ספירס (לא תאמינו אבל מצאתי בארון של אמא שלי חליפה כזו אדומה בוללללללל כמו בקליפ של OOPS I DID IT AGAIN... ) אבל לא נראה לי... זה מפגר...
וחברות שלי מנסות לשכנע אותי להתחפש לבטי המכוערת (ולתפוס איזה בן שיתחפש יחד איתי לניקולס...) אבל... לא נראה לי... אז רוב הסיכויים שאני סתם אצבע ת´שיער או משהו...
שנה שעברה התחפשתי למשהו שלא היה בדיוק מוגדר... אבל איך להסביר, זה משהו שנשמע כמו נערת פלייבוי בכחול... הסבר: שמתי על עצמי צעיף פרווה בתור חולצה (כן כן...), מכנסי ג´ינס קצרצרים, גרביונים כחולים ופלטפורמות כחולות כהות... גם צבעתי את השיער בכחול... בעיקרון כמעט זכיתי בתואר "התלבושת הכי חושפנית" אבל הפסדתי למישהי שממש הייתה כמעט ערומה...
בקיצור, אם למישהי יש רעיונות מטורפים ונחמדים לתחפושת שתודיע לי

ענת פ.

New member
אני יודעת למה אני רוצה להתחפש

אבל אין לי מושג איך אני אתחפש- אני רוצה להתחפש לדורותי מארץ עוץ, עם נעלי האודם, שמלת התכלת וכל זה (סטייל ג´ודי גרלנד יו נואו) אבל אין לי מושג איך אני אשיג את הבגדים האלה, כי לא נראה לי שיש חנויות של תחפושות שאפשר לקנות בהן נעלי אודם במידה 38...

דורותי... או הכל בעצם..

כמו כמעט בכל דבר אחר, ארה"ב מככבת במבחר עצום של תחפושות. אם יש לך משהו שיכול להעיף לך חבילה מעבר לים, אני יודעת שכאן יש את מה שאת מחפשת... בעצם אפשר למצוא כאן תלבושת שתתאים לכל רעיון, אפי´ למטורף/מוזר ביותר. תהני..

risha

New member
תנסי למצוא עוד 4 אנשים

ותתחפשו ביחד לכל החבורה. הדחליל איש הפח האריה וטוטו

חשטפית

New member
סופרוומן!

אני לא יודעת אם אני יתחפש השנה אבל אם כן אז אני יתחפש לסופר וומן. וואי זה יהיה מה זה מגניב. אני ילבש טייץ´ כחול,מעליו חוטיני כזה מתחרה אדומה :) וחולצה עם הדפס של סופר מן וגלימה אדומה,מגפיים אדומות ולא יודעת מה עוד...אבל זה נראה לי ממש מגניב! :) שנה שעברה התחפשתי לחתולה סקסית וזהו בה ביי

Me¥tal

New member
כל הכיתה שלי מתחפשת לדרדסים...

אין לנו עדיין מושג איך, אבל החלטנו שהמורה תהיה גרגמל. רק צריך להודיע לה על זה איכשהו...

lala182

New member
ואני...

התחפשתי שנה שעברה לבאטמן.. זה היה נורא מגניב לבשתי מכנס פלסטיק שחור כזה וחולצה עם הדפס של באטמן וגלימה ומגפיים שחורות וזהו.... ולפני שנתיים לכיפה אדומה וזה גם היה מגניב... והשנה אני וחברות שלי חשבנו להתחפש למאפיה ביחד כי אחד מהכיתה אומר שאנחנו כמו מאפיה כולם ביחד... וזהו... ביי ביי לה-לה ובבקשה אם למישהי יש עוד רעיונות שתתן לי פורפאבור לה-לה

binba!

New member
אהה גדול...!!../images/Emo13.gif

סופרוומן... אולי אני יתחפש לזה?

-TaintedLove-

New member
השנה אני מתחפשת ל...

משהו בסגנון של מולן רוז´, רקדנית קאן קאן כלשהי, וינטאג´ או משהו כזה. ואיך אנחנו עושות את זה? אנחנו נתפור שמלה מבד מתנפנף שכזה עם כמה שכבות (כי תמיד יש תחתונית מתחת לשמלה) עם שסע מאוד עמוק. ויש לנו גרביוני רשת עם בירית (ורוד לי אדום לה). מגפונים שחורים. יש לנו כפפות סטאן שחורות וטבעת עם אבן גדולה. בד בצבע של הבירית בתור צעיף או משהו. והדבר החשוב ביותר - מחוך. מצאנו כאלה ב50 שקל, שזה ממש זול, אז אנחנו רק צריכות ללכת למדוד ולקנות. וזה בכלל לא היה הרעיון המקורי שלי. רציתי להתחפש כבר המון זמן לטיפ טיפ מהקטקטים. אז דחיתי את זה לשנה הבאה. הבעיה היא ששנה הבאה רציתי להתחפש לפיה (רציתי ממש להשקיע, ולת]ור שמלה והכל). ואני וחברה אחרת רצינו בכלל לארגן (שנה הבאה) קבוצה מאוד גדולה של אנשים שיגיעו כהיפים של שנות השישים. (הבי"ס לקח אותנו להצגה של שיער, זה לא סתם בא לנו) ן... זהו. -לירון-

charmingirl

New member
עזרה עזרה עזרה!!!

בנות1! הפעילו את מוחכן המקורי ועיזרו לעדי למצוא תחפושת!

risha

New member
דרדסים הייתי לפני שנתיים

שנה שעברה הייתי בקבוק קוקה קולה (60-90-60 עלק) לפני זה הייתי בטי ווילמה מהפלינסטונס עם חברה שלי ולפני זה הייתי חיזר. יש גמד על פטריה יש מכשפה יש מלקת אסתר (זה לא טעות כתיב) יש דבורה מאיה יש חקלאי יש שטן/מלאך (נדוש וכך גם כל השפנפנה חתולה למיניהן) אפשר להתחפש לשירים למשל:ציר וזמרת בארים אדומה... עוד?

binba!

New member
עוד,עוד...

אולי בסוף נגיע למשהו שאני ארצה להתחפש אליו..
אז המשיכו נא! (מושפעת מהמורה ללשון)
שירה

risha

New member
רעיון-

בשנה שהתחפשתי עם חברה שלי לבטי ווילמה, חבר שלי התחפש לרוג´ר ראביט ונורא הצטערתי שלא התחפשתי איתו לג´סיקה ראביט... כווווווווווווסית!!! חוץ מזה- אפשר באט-מן וקאט-וומן... אולי- מלכת הלילה-שמלה שחורה עם כוכבים או מלכת הקשת-שמלה צבעונית והכל צבעוני!! אפשר לבנני ובנון הבננות בפיג´מות (קצת מסובך) אוסטין פאוורס או מר איוול. סופרמן ולויס ליין. מממ... אין לי בנתיים עוד רעיונות אבל אם יהיו- אני מבטיחה לשתף אותכןןן.

למעלה