************ פ ו ר י ם ************

אפולו284

New member
אחלה רעיון העוגות!!

השאלה אם היום לשלוח משהו. אם כן זה יהיה ספל לכל גננת עם עוגיות שאפיתי (גרנולה ועוגיות חצי-חצי). שיהיה להן ספלים אישיים בגן. הבעיה שיש בין 4-6 גננות ולא יודעת כמה יהיו היום. לא נגעתי בקפה (ואני צרכנית די כבדה, 2-3 ספלים ביום של הפוך ע"ב מים או ג'ייקובס חזק ולא ממותק) כבר יותר מחודש ועכשיו הרגשתי שאני חייבת. ככה זה כשעושים יום חופש לטובת לימודים, לא יכולה שעות ליד המחשב בלי הנוזל החם הזה לידי. בינתיים הוא כאן ולא בא לי לטעום.. וגם אני אוכלת הרבה יותר, מין תחושה של חור בבטן, אבל אוכלת מסודר מכורח גלי הבחילה והרעב, מרשה לעצמי וגם ממשיכה לרדת בקצב שלי-לאט לאט לאט. בטח אעצר עוד איזה שבועיים ואתחיל לעלות. בהריון הקודם הורדתי בין שבוע 6 ל15 יותר מ5 ק"ג. הפעם אני ממש לא שם. גם אז התחלתי 10 ק"ג פחות. אה, אני בשבוע 11.
 

אפולו284

New member
אשתדל לחכות לך...

ולפחות לכתוב כמה שיותר תיזה עד אז. פעם קודמת משכתי עד הכי סוף שאפשר וזכיתי בלידה מדהימה. בכל מקרה התאריך הוא מתישהו באוקטובר ואני מפנטזת על חופשת הלידה...לעומת הלחץ של היום,עבסודה, לימודים וילד, 2 ילדים בלי לעבוד נראה לי קלי קלות. הלכתי ללמוד!
 
ההתמודדות עם הממתקים לי קלה מאוד

שונאת מתוק. כמעט לא אוכלת מתוק בבית. לא מיישרת עוגות. לא מיישרת ממתקים של הילדים מלבד שוקולד מריר וגם אותו מכניסה אולי פעמיים בחודש הביתה. אז ככה אין אוזני המן השנה בבית. ממתקים יש רק מה שהילדים יקבלו במשלוחי המנות והם זוללים בעצמם ומה שלא טעים להם הולך לפח. התחפושות מגוונות מאוד אצלי: הבכורה - פנטומימאית היום קניתי לה את האיפור. האמצעית - מלכת הפרפרים לצופים ולבית הספר עוזרת בית כי היא מופיעה בהפקה בית ספרית סינדרלה והיא הבת החורגת. הקטנה - מלאכית.
 

מאיוש1982

New member
אז אני מחפשת את דניאל לאריה...

איזה חמוד הוא בתחפושת, פשוט בא לי לאכול אותו ולא להשאיר כלום. יום שישי נעשה לו תמונות בפוטו ואני ינסה להעלות תמונות. עם המשלוחי מנות חוץ ממה שאמא הביאה יום שישי וממנו נגסתי קצת לא נגעתי בכלום וגם אסרתי עליה בתכלית האיסור להביא אוזני המן. (שהיא עושה אותם פשוט חלומיים, כשהיינו קטנות היא היתה עושה ומוכרת, בכסף היא היתה קונה לנו בגדים לפסח).
 

r122

New member
טיפה באיחור

הבנדיט הקטן התחפש לצפרדע בגן ולפיל במסיבה ביושוב אגב מת על תחפושות [בן 3.8] הנסיכה האמצעית ליפנית עם בגד אוטנתי אמיתי מיפן עשוי עבודת יד ומאוד מיוחד [אולי תמונות בהמשך] אגב הנסיכה האמצעית בת 8. והנסיכה הגדולה [בת 13] אחרי מריטת עצבים [ככה זה בגיל הזה] בגלל הפאן היתה לי מלאכית יפהפיה. אגב גם אני השנה התחפשתי בעבודה למאמנת כדורגל [כל המחלקה התחפשו לכדורגלניות] היה מתחיק ומהנה
 
למעלה