************ פ ו ר י ם ************

יעל י

New member
************ פ ו ר י ם ************

אז כמובן קודם כל חג שמח ועליז חג מצחיק ומאושר ספרו - למה התחפשו הילדים? איך אתן מתמודדות עם משלוח המנות? מתי חופש?מה התוכניות?

יעל י

New member
ואצלי יש רק תחפושת אחת...

הפיצקלה התחפש לספיידרמן והיה מאושר מאד היום אני עושה אוזני המן הולכת אחה"צ להורים אז אקח להם את הרוב כמשלוח מנות חוצמזה מקווה שהמשלוחים של הילדים יגמרו במסגרות אז יהיה בסדר...

ronanit

New member
חג פורים שמח ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

לירון (בן 3) התחפש לפיל משלוח מנות - אין לי בעיה איתו כשאני מחליטה משהו כלום (כמעט) לא מזיז לי הבית מלא כל טוב הבעל והילד לא בדיאטה.. אפיתי אוזניי המן ביום שישי והם עומדים בקופסא מחכים להארז למשלוחי מנות.. החופש בשישי - נראה לי שנחגוג בהפנינג בכפר סבא ולשבת עדיין אין תוכניות - יש רעיונות אולי??

מאיוש1982

New member
איזה ממי ממי ממי........בא לטרוף אותו בנשיקות

לי יש סרבן תחפושות סדרתי או-טו-טו בן שלוש, לא הסכים להתחפש עד היום בכלל. יש לי בארון תחפושת של אריה ליתר בטחון (כי בחודש האחרון טען שרוצה להתחפש לאריה), אבל עד היום סירב למדוד אותה, ואני מסופקת מאוד אם יסכים ללבוש אותה בפורים (אצלו מתחפשים ביום שישי בגן, חופש מחר בתענית אסתר משום מה). אין לי בעיה עם זה - לא רוצה, לא צריך. נראה לי חסר חשיבות וממש לא שווה את הויכוח. הייתי צריכה להכין משלוח מנות אחד לגן - קניתי כובע ליצן גדול מקרטון, מלאתי אותו מכל הבא ליד (שקית במבה קטנה, שקית בייגלה קטנה, סוכריה על מקל, ביצת קינדר, אוזני המן..), עטפתי בניר צלופן, קשרתי עם סרט וזהו. אני שמחה לבשר שעד עכשיו עוד לא נכנס לפי אפילו פירור של אוזן המן, ועברו כאלו אצלנו בבית לא אחד ולא שניים ../images/Emo6.gif האמת שפשוט לא מגרה אותי. כבר ספרתי כמה קלוריות יש בזה, לא?... תוכניות? שום דבר מיוחד, סו"ש עם המשפחה (אחי סוף סוף בא לבקר מתל אביב הרחוקה...../images/Emo3.gif) חג שמח לכולן!! ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

ronanit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לילית462

New member
לגבי סרבני תחפושות

קראתי בשבוע שעבר איזשהו מאמר ב YNET, אני אחפש אח"כ אם את רוצה, לגבי סרבני תחפושות. מה שהוא מסביר מאוד יפה זה שילדים צעירים כשהם מתחפשים הם מאבדים את הזהו של עצמם, וזה מפחיד אותם. או טוען שכשילד בן 3 מתחפש לאריה, הוא באמת הופך להיות אריה (במבחינתו) וזה מאוד מפחיד. ולכן הוא ממליץ לשאול את הילד לא רק למה הוא רוצה להתחפש, אלא איך מתחפשים לדבר הזה מבחינתו. הוא נתן דוגמה של נמר - שילד פחד להיות נמר אמיתי, אבל רצה לנעול נעלי בית של נמר וטי-שרט עם נמר וכו' וזה מבחינת הילד היה הנמר הכי מוצלח. אני מקווה שהרעיון ברור. אני אחפש לך את המאמר

הבנתי אותך. האמת היא שהוא לא מוכן להתחפש לכלום וגם לא להתאפר. בשבוע האחרון בכל יום חפשו ואפרו את כל הילדים בגן, כל יום למשהו אחר, ורק הוא בהתמדה סירב. הוא טוען שהאיפור "מלכלך אותו.." ולא מוכן אפילו לחבוש כתר על הראש. האמת שהעקשנות שלו זה משהו מוכר לי מאוד (גם מעצמי...../images/Emo3.gif) ובאופן אישי זה ממש לא מפריע לי. אולי באמת בשנה הבאה אני גם אשאל אותו איך להתחפש למה שהוא רוצה, במקום רק להביא לו תחפושת מחברים. תודה על הרעיון.

אפולו284

New member
בהחלט מתחבר לתיאוריות בסיסיות בפסיכו'

גם הבן שלי לא התקרב לתחפושות ולאיפור בגן ובבית (ניסינו גם בבית, עם סל תחפושות, שירים וצחוקים עם אבאמא). ואנחנו שאלנו אותו השנה ולפני שנה למה רוצה ואיך להכין, באיזה צבע, אם יהיה נוח וכו'. לפני שנה עוד הסכים לא בהתלהבות, השנה לא היה סיכוי. מקווה שנהנה מהמסביב. אני מהאחרונות שיכריחו, אבל כן הייתי רוצה שיזרום קצת יותר...

howami39

New member
הגדולה שלי כזאת,

הם כולם לא מוכנים לאיבזרים ואיפור, אבל הגדולה ממש לא רצתה להתחפש אז שאלנו למה- בהתחלה היא אמרה כי היא לא ואהתב ואז היא אמרה כי לא נוח לה- זה ילדה שלא אוהבת אחריות ומסורבלות יש לה מספיק משל עצמה. אז חיפשנו תחפושת שלא תדרוש ממנה כלום- כי בכל זאת לא רצינו שהיא תראה שונה משאר הילדות רק מה - תנתו לה לבחור תנתו כל מיני הצעות שנראה לנו שיתאימו בסוף היא בחרה סינית פשוט שמלה ואבועגלה פשוטה כזאת זה הכל בלי איפור בלי דוקים בשיער וגם בלי הכובע. אחיה אותו דבר, להגיד שלא התבאסתי? התבאסתי מאד מרגישה לי שהם כאלה אווטסיידרים
אבל אני לא לוחצת ולא משתגעת לא רוצים לא צריך.

למעלה