************ פ ו ר י ם ************

אני ממש לא מתבאסת מזה. שיעשה מה שטוב לו נראה לי מפספס את כל הקטע להכריח ילד להתחפש, כשכל הרעיון שזה יהיה כיף. אם לא כיף לו, לא צריך. מצדי שלא יתחפש אף פעם אם זה מה שטוב לו.

howami39

New member
אני כן מתבאסת.

אני לא מכריחה זה בטוח אבל אני מודה שאני מתבאסת .

קרמבו 112

New member
תדעי לך לילית שזה מה זה נכון ואני רואה את זה

בא לידי ביטוי עם הקטנצי'ק שלי שהשנה התחפש לשודד ים לא רק שהוא טחן את הפסטיגל שהיה לפני שנים של השודדי ים בVOD כל הזמן הוא היה שואל אותי תגידי אמא שודדי פירטים הם אנשים חמודים? תגידי אמא שודדי פיראטים הןם אנשים שמחים? הם לא רעים נכון אמא ? וכו' וכו'.... כך שממה שקראת בכתבה אני ממש מסכימה וכנראה זה באמת נכון זה מדהים איך הם חושבים הקטנים האלו

רגב ת

New member
שלי רק מחכות להתחפש

הגדולה התחפשה לנסיכה בסגול(היא החליטה שהיא ושתי) והשניה מלכת התות השלישית נלביש אותה ורוד ויש לי חצאית קטנה של רקדנית לגבי תמונות יש לי בעיה בלהוריד למחשב אז אני צריכה לראות איך אני פותרת את הבעיה הזו

אור685

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gifמנסה להעלות תמונה

ואם זה מצליח , אז : זאת החמישיה שלי , היום בבוקר. ו... אני אשים גם תמונה שלי....

אור685

New member
../images/Emo41.gifעכשיו כשאני מסתכלת-

לא תמונה הכי מוצלחת. לא נורא. טוב חכו רגע-תיכף גם שלי

howami39

New member
מקסימים

יפיפיה וממש נראים אחרי כולם- דומים אחד לשני בול!1 והאמא נראית כל כך צעירה- לא נראה שיש לך בת כזאת גדולה

מאיוש1982

New member
שלום...................איזה מותק את נראית !!!

עכשיו אני גם יוכל לדמיין אותך לידי כשאני הולכת... (מופנה גם ללילית) מצטערת אם אני לא מתייחסת לחציוניות במחמאות שלי, אני אדם שמטבעי לא מתייחס לחיצנויות של בן אדם (חוץ מלשפוט את עצמי) , אני מנסה לקרוא את פנימיותו לפי המראה החיצוני... והיום אני יעלה תמונות (יותר מאוחר).

תמונה מקסימה

איזה כיף להם להיות בחמישייה הזו... וכמובן גם התמנה עם אמא יפה נחמד סוף סוף ל"הצמיד" פרצוף לכותבת ולא לדמיין

אפולו284

New member
סרבן אחד בן כמעט 3 שלא התחפש לדרקון...

הפוכה, שוב את גונבת את הודעותי?? מה יהיה?
לפני שנה הודיע חודש מראש שיתחפש לכלבה שלנו (עירבוב שדומה לדלמטי) ואביו ואני כל ישבנו כל הלילה לתפור. יצא חמוד ובעיקר נוח (על טרנינג לבן פשוט תפרנו כתמים, זנב) והוא היה עם זה כמה שעות. הפעם הודיע שיהיה דרקון, אבל לא הסכים להתקרב לתחפושות כל החודש, ושיערתי שככה יהיה גם היום, אז קיבלנו תחפושת מוכנה משוקעת מקנדה ולא תפרנו לבד.. ואכן כך, לקח את התחפושת ביד.. הם חגגו עד לא מזמן פה על הדשא ליד הבית עם מתנפחים ואני הצצתי לזהות אותו בין העצים וכל הילדים. מרוב שהצצתי לא נגעתי בלימודים והעיקר לקחתי יום חופש בשבילם.. ואפיתי כמה סוגי עוגיות (מתלבטת אם לתת לגננות משלוחים-מה דעתכן? יש לי שעתיים להחליט) ולא נגעתי בכלום, אפילו לא בעוגיות הגרנולה הידועות שלי (שבריאות הן לא..). חייבת לציין שזה לא אני אלא ההריון שלי שהפך כל מה שמריח ממתוק למגעיל.

אז מזל שאני מצליחה להקדים אותך../images/Emo3.gif ככה לפחות אני יוצאת המקורית מבין שתינו ../images/Emo6.gif אני בעד משלוח מנות לגן (ולא לגננות). אני אופה בכל סוף שבוע עוגה בתבניות של אינגלייש קיק, כשתמיד יוצאות לי 2-3 עוגות. ביום ראשון בבוקר עוגה אחת נשלחת לגן ואחת לעבודה של הבעל (שלישית, אם יש, לסבתא ולהורים) וככה כולם שמחים, וילדי הגן של הבן שלי כבר מחכים לזה בכל יום ראשון (ולחלקם אפילו בקשות מראש!! ../images/Emo6.gif). אני חושבת שגם את ילדי הגן של בנך זה ישמח מאוד (לא שממתקים זה בדיוק מה שחסר להם, אבל עוגיות ביתיות טובות מכל היתר). אגב, כיף לך שזה מה שההריון עושה לך. לי זה בינתיים עשה רק בחילה מריח של קפה (ומשמי את יכולה להסיק שאת ההריון הייתי צרכנית קפה כפייתית), אבל בא לי לאכול בכל רגע נתון.... תגידי, איזה שבוע את?? (נראה מה יהיה עם הלידה, מי תהיה הראשונה בעניין הזה ../images/Emo3.gif)

למעלה