פ-א-ת-ט-י
ראיתי היום (ואתמול, אבל אתייחס לפרק של היום) את המורדים, ולא האמנתי עד כמה סדרה יכולה להיות מטופשת.. (ואני לא מאלה ששונאים טלנובלות, דווקא קטנטנות הייתה לא רעה בכלל, ואני לא אגיד עד כמה אהבתי את ´אני בטי המכוערת´). קודם כל, תגידו אז מה אם האמא של קמילה (פיצ´ה או איך קוראים לה פה...?
) עשירה ומפורסמת? אז עשירים סתם ככה באים לפעילויות של הילדים שלהם ומחלקים מתנות ומארגנים פעילויות לילדים שהם לא מכירים? כאילו ממתי מסלבריטאית היא הפכה לצוות בידור?
וראיתם מה היה עם הילדה השמנה (באמת סליחה שאני לא מתמצא בשמות
)? הפיצו דפים בין כל הילדים שהיה כתוב שם שהיא נראית כמו פרה בבגד ים, והיא כמובן הלכה לבכות, אבל הפלא ופלא - תוך פחות משעה היא נראתה מצחקקת ומאושרת עד הגג בדרך לרכיבה על סוסים.. אוקיי, אז אל תשתמשו בטכניקת הטראומות המתמשכות של ´קטנטנות´ אבל זה כבר מוגזם! ומה הסיכוי שהילד הכי יפה יתאהב דווקא בילדה השמנה (שוב, סליחה) ליד כל הדוגמניות לעתיד האלה שמסתובבות סביבו? נו, מילא. ובקטע שכולנו היינו בטוחים שפליפה (מנואל, נכון?) מתחיל לאנוס את מיה על הצוק המבודד, הוא עוזב אותה ולא עוברות שתי שניות מהרגע שהוא יוצא מהפריים עד לרגע שויקי (נכון?) נכנסת לפריים כאילו כלום.. תסתכלו על השידור החוזר כשישודר, אין שום סיכוי שבעולם שויקי לא ראתה את מה שקרה.. ושאלה לסיום: מה זה מרגילים אותכם לראות את פיליפה חצי ערום בכל פרק..?! איך תסתדרו בפרקים הבאים..?
ראיתי היום (ואתמול, אבל אתייחס לפרק של היום) את המורדים, ולא האמנתי עד כמה סדרה יכולה להיות מטופשת.. (ואני לא מאלה ששונאים טלנובלות, דווקא קטנטנות הייתה לא רעה בכלל, ואני לא אגיד עד כמה אהבתי את ´אני בטי המכוערת´). קודם כל, תגידו אז מה אם האמא של קמילה (פיצ´ה או איך קוראים לה פה...?