פת-קואה היום בצהרים

gershon17

New member
פת-קואה היום בצהרים

נו, הגיע תורי לספר חוויות מארוחה, לא? זה יהיה די קצרני, אבל ממצה... ובכן, הלכנו לנו לפת-קוואה, לחגוג אירוע משפחתי נאה. היינו שלושה. למנות ראשונות אמא שלי לקחה מרק חמוץ חריף שלטענתה היה מעולה, ואח שלי ואני לקחנו אגרול. האגרול היה חסר טעם כמעט לגמרי, וגם הרוטב האדום הדביק שהם תמיד נותנים לא הועיל לו. אבל מי בא לפת-קוואה בשביל אגרול? הו! למנה עיקרית קצת השתוללנו, והזמנו, בנוסף לאורז המאודה שמגיע עם המנה, גם מנה של נבטים, מנה של אטריות ביצים עם ירקות, מנה של עוף עם ביצי שליו, מנה של בקר עם אספרגוס ומנה שם חזיר עם פטריות ירדן. הבקר היה בסדר, הנבטים היו נבטים, האורז היה אורז, אבל האיטריות, העוף ובעיקר החזיר היו מעולים להפליא. כבר מזמן לא נתקלתי בחזיר שכל כך שימח אותי. למנות אחרונות אמא שלי לקחה בננה מטוגנת ואח שלי פרפה-מוס-שוקולד (סיני זה לא). שתי המנות נאכלו בתאבון רב. אני ניסיתי לשכנע את אח שלי ללכת דווקא על פרפה-גראנד-מרנייה (אם כבר מנה מעניינת - אז זו), אבל הוא לא רצה. אני הייתי מלא מדי ממערכת היחסים הממושכת שלי עם הפורק, כך שלא טעמתי מאף אחת מהמנות האחרונות. סה"כ 150 שקל לבנאדם, בלי יין. הופתעתי לטובה גם מהמחיר. רק חבל שהשירות היה איטי.

שוב מה שייקר זה הקינוח?

האם גם כאן שוב מה שייקר את הארוחה זה הקינוח? 150 ש"ח לאדם ללא יין? (יקר לא?)

gershon17

New member
הקינוחים עלו 30 שקל אחד

ו-150 שקל לאדם לארוחה זה לא זול, אבל זכרתי שפת-קוואה יותר יקרים מזה.

liti

New member
נראה לי שזו ביקורת ראשונה על המקום,

הגיע הזמן. שמחה שנהניתם בסך הכל למרות שלא כל המנות היו מוצלחות במיוחד לפי התיאור.

Chewbacca

New member
נדמה לי שראיתי

פרסומים לארוחת טעימות יותר זולה בפת קואה. בכל מקרה יש להם עסקיות משתלמות בצהריים.

למעלה