פתרו את זמן אמית מישהו יודע מה קשור מטעניות?
O omrihoresh New member 6/11/07 #2 לא יודע אבל משהו פה מריח מסריח.... חידות עם פתרונות שלא קשורים בכלל לנושא ואנשים פותרים אותן. נראה לי מוזר בטירוף. עובדה שאנשים ישבו על זה חודשים ולא הצליחו. ראוי היה שלפחות יפנו הסבר לפתרון.
לא יודע אבל משהו פה מריח מסריח.... חידות עם פתרונות שלא קשורים בכלל לנושא ואנשים פותרים אותן. נראה לי מוזר בטירוף. עובדה שאנשים ישבו על זה חודשים ולא הצליחו. ראוי היה שלפחות יפנו הסבר לפתרון.
ח חכמוני חכמון New member 6/11/07 #5 מטעניות גאוני.... זה כינוי לטנדר בעברית.....יענו בר טנדר שזה ברמן
C clicli New member 6/11/07 #7 חידה שהורגת אותי מוות איטי!!! שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה בבקשה עיזרו לי אני לא מבינה את זה
חידה שהורגת אותי מוות איטי!!! שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה בבקשה עיזרו לי אני לא מבינה את זה
M MaD PenGuiN New member 7/11/07 #8 אולי... עין בראש -> ראש העין ולמודיעין יש הרבה משמעויות: המועצה המקומית (ישובים עם המילה עין) מודיעין טלפונים (information) שיש בראש העין מודיעין בצבא (intelligence) משהו...
אולי... עין בראש -> ראש העין ולמודיעין יש הרבה משמעויות: המועצה המקומית (ישובים עם המילה עין) מודיעין טלפונים (information) שיש בראש העין מודיעין בצבא (intelligence) משהו...
C clicli New member 7/11/07 #10 חידה קשה - תעזרו לי שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה והתשובה צריכה להיות מיספר אשמח לפיתרונות
חידה קשה - תעזרו לי שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה והתשובה צריכה להיות מיספר אשמח לפיתרונות
M matanushka New member 7/11/07 #11 די כבר עם החידה הזאת! כולם יודעים שזאת החידה של חמיצר מלאומי והפתרון שלה שווה טיסה ליורודיסני...אז די!
די כבר עם החידה הזאת! כולם יודעים שזאת החידה של חמיצר מלאומי והפתרון שלה שווה טיסה ליורודיסני...אז די!