לא אמרו לנו פשוט לא לרשום בצד ימין תועלת זה בטח לא יכול להביא
S Snow fairy New member 15/6/07 #20 לנו אמרו מה שאני אמרתי../images/Emo3.gif ואם אסור אז.. באסה על הבגרות במעגל"ש
ת תמיר1991 New member 15/6/07 #31 אורי, כתבתי חלק משני הצדדים וביררתי עכשיו - מותר, כל עוד לא כתוב למעלה "טיוטה" או משהו... תמיר.
D Double U New member 15/6/07 #32 אתה לא יודע איך הלחצת אותי עכשיו../images/Emo46.gif אבל מותר לרשום משני הצדדים, ככה גם המשגיח אמר לי היום.
אתה לא יודע איך הלחצת אותי עכשיו../images/Emo46.gif אבל מותר לרשום משני הצדדים, ככה גם המשגיח אמר לי היום.
C c h a r m e d b o y New member 15/6/07 #37 ../images/Emo45.gif גם לנו אמרו שאסור ואם כותבים בצד ימין צריך לכתוב טיוטה. ילדים שכתבו את התשובות שלהם בצד ימין הבוחנים באו אליהם ואמרו להם לכתוב טיוטה
../images/Emo45.gif גם לנו אמרו שאסור ואם כותבים בצד ימין צריך לכתוב טיוטה. ילדים שכתבו את התשובות שלהם בצד ימין הבוחנים באו אליהם ואמרו להם לכתוב טיוטה
N noyy New member 15/6/07 #38 ../images/Emo28.gifלנו אמרו שמומלץ לא לכתוב כי זה מיועד לטיוטות וכל זה, אז עדיף שהבוחן לא יתבלבל ונעשה לו חיים קלים :$ ושהבעיה של הדפים לא צריכה להדאיג אף אחד כי יש מלא. "תכתבו בצד אחד, אפשר לחשוב כאילו זו המחברת של אבא שלכם " (הרכזת שכבה)
../images/Emo28.gifלנו אמרו שמומלץ לא לכתוב כי זה מיועד לטיוטות וכל זה, אז עדיף שהבוחן לא יתבלבל ונעשה לו חיים קלים :$ ושהבעיה של הדפים לא צריכה להדאיג אף אחד כי יש מלא. "תכתבו בצד אחד, אפשר לחשוב כאילו זו המחברת של אבא שלכם " (הרכזת שכבה)
N noname202 New member 15/6/07 #19 ממ סביר, לא משהו 18 ב' אררר, למה בחרתי את זה. דוגמא מארץ שלא למדנו בכלל טוב נו, מקווה שעל האחרים עניתי מספיק טוב למרות שלא נראלי
ממ סביר, לא משהו 18 ב' אררר, למה בחרתי את זה. דוגמא מארץ שלא למדנו בכלל טוב נו, מקווה שעל האחרים עניתי מספיק טוב למרות שלא נראלי
F FartherAway New member 15/6/07 #28 הדבר היחידי שאני לא מקפיד עליו. >< אני מניח שמותר לי מדי פעם. ;[
ת תמיר1991 New member 15/6/07 #26 הייתי מפחד שזה יקרה, אבל גם ככה 2/3 פורום מוגש על מאה וחלקו הגדול יקבל מעל ה- 93 הזה, אז......