פתרונות!

טרודייי

New member
פתרונות!

כאן. אני עכשיו בודקת כמה בערך קיבלתי וחוזרת אליכם

יש לך את התוכנה

Acrobt reader או איך שלא כותבים את זה? אם לא אז צריך להתקין וזה יפעל...

MiC91

New member
הייתי דווקא ממליץ על תוכנה אחרת...

Foxit - תוכנה להצגת מסמכי PDF, שוקלת בערך עשירית מACROBAT READER. אם אתה לא עורך מסמכים בPDF אין סיבה שתשתמש בתוכנות כאלה כבדות. http://www.download.com/Foxit-PDF-Reader/3000-2079_4-10634896.html?tag=lst-0-1 ____________________ הצלחה באה לפני עבודה רק במילון :p

Shir Lebel

New member
שמעו אתם אשכרה הצלתם אותי חחח

(קוראת סמויה בערך, אגב) אני סיננתי והימרתי על די הרבה נושאים ואת 14 הנק' של ווילסון בחיים שלי לא למדתי חח אפילו לא פעם 1 והיום במבחן החלק של לבחור 2 שאלות מתוך 4 ידעתי רק 1, ואז ראיתי ת'שאלה על 14 הנק' למזלי אתמול נכנסתי לפורום וסתם קראתי מה שמישו מכם רשם פה על הנקודות ואשכרה זכרתי את זה במקרה חחח קיצר.. תודה :)

meital f

New member
שיט יש לי מלא טעויות

שיט על בטוח נכשלתי מהתחלה לא היה לי סיכוי. אוף אני לא רוצה לתקן בקיץ
יצא לי כל המבחן 4 דפים כאילו 2 משני הצדדים. ורשמתי שצרפת שלטה במצרים
כי זאת המדינה היחידה שאני יודעת מצפון אפריקה.

זונע

New member
אבל אסור.

גם ככה את תצטרכי לעשות מועד חורף אם נכשלת אז פשוט תזכרי שאסור:|

meital f

New member
אפשר לעשות בחופש

יש משהו שנקרא הזדמנות שלישית. ואז הבגרות באוגוסט

זונע

New member
אה...../images/Emo94.gif אז תעשי

תלמדי כאילו זה לא בעיה...שבי איזה לילה אחד גם אם נדמה לך שזה לא נכנס למוח-זה נכנס. העיקר זוכרים את הדברים החשובים ואז כבר מחרטטים כל מני בולשיט ובסוף יוצא ציון עובר

MiC91

New member
צד ימין

אז אתה אשכרה אומר שאם מישהו עשה מבחן מושלם, ורשם משני הצדדים, הבוחנים יעשו את עצמם לא מבינים ולא יבדקו לו? נראה לי אידיוטי שמיהו ייכשל רק בגלל זה...

טרודייי

New member
אומרת, והמורים חפרו לנו על זה לפני המבחן

אמרו שאפשר לקבל דפים תוספת והתחננו שלא נרשום מצד ימין כדי שלא יהיו בעיות כאלה אח"כ. לא בטוח שיפסלו, אני לא בדיוק יודעת מה יהיה. אבל צד ימין מיועד לטיוטות ואם הוא מיועד לזה אין שום סיבה שנכתוב טיוטה כדי שיבינו שזה טיוטה.

Snow fairy

New member
מותר

פשוט נהוג שצד ימין זה טיוטה, אבל אם לא מוחקים או כותבים שזה טיוטה אז בודקים את זה כרגיל...

למעלה