פתרון למחסומים

sela v

New member
פתרון למחסומים

אם יש בעיה בטחונית http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240130,00.html להעביר אנשים לבדיקות רפואיות. שצה"ל יקים בתי חולים במחסומים לפלסטינאים, והרופאים יכולים להיות המתנחלים שהם רופאים, שיגויסו כמילואימניקים.

ערב רב

New member
יש הרבה רופאים בשכם, גם ביה"ח

אלחססי נמצא שם, והנ"ל גם הסתנן כנראה לביה"ח מוקאסד בירושלים. הבעיה אינה הזמינות של בתי חולים, מרפאות או רופאים אלא איכותם, לכן הוא פנה לאיכילוב (בהדסה יש בידוק ביטחוני מאוד קפדני).

sela v

New member
לא הבנתי את התשובה שלך

יש רופאים יהודים בשכם? השאלה אם חולה שגר ליד שכם צה"ל לא מונע מאותו פציינט להגיע לבית החולים בגלל סיבות בטחוניות.

ערב רב

New member
התשובה היא לא כפול

משום שאין מניעה מתושבי הכפרים הסמוכים להכנס לשכם וגם אילו הייתה מניעה, הם היו מקבלים היתר כניסה מיוחד בנקל.

אתה משקר או סתם לא יודע?

התשובה שלך מעידה על אחת משתי אפשרויות: א. אין לך (כרגיל) מושג קלוש על מה שאתה כותב, ואתה כותב רק בכדי להפיץ את מררתך בפורום. ב. אתה משקר ביודעין. אין אפשרויות נוספות.

ערב רב

New member
תגובתי נמחקה ולכן אחזור עליה שוב:

"אני יודע, ואתה מוזמן להוכיח אחרת"

אתה משקר או סתם לא יודע?

התשובה שלך מעידה על אחת משתי אפשרויות: א. אין לך (כרגיל) מושג קלוש על מה שאתה כותב, ואתה כותב רק בכדי להפיץ את מררתך בפורום. ב. אתה משקר ביודעין. אין אפשרויות נוספות.

ערב רב

New member
זו הפעם הרביעית שאתה כותב

את אותה ההודעה, אני מציע שתזמין טכנאי מחשבים.

sela v

New member
קראת את הכתבה שהבאתי?

המחסומים הם לא רק לכניסה לישראל, אלא משבשים את המעבר של הפלסטינאים בשטחים.

sela v

New member
אתה מוכן לסע למחסום איתי ולבדוק

שאכן מה שאתה טוען הוא אכן נכון?

sela v

New member
בצפון אירלנד יש מחסומים

ואתה יודע שהתכוונתי למחסומים ביהודה ושומרון.

masorti

New member
לא, אני לא יודע...

כתבת "אתה מוכן לבוא איתי למחסום", ואתה גר בבריטניה. כמדומני בסקוטלנד. אז חשבתי שהתכוונת למחסום בגבול בין אנגליה לסקוטלנד.

ערב רב

New member
אין צורך, אתה מוזמן לגלוש לאתר

machsomwatch.org לדו"חות מחסומים על מחסום חווארה, בית-איבא או בית-פוריק ולדגום כמה דו"חות מזמנים שונים. אמנם נשות וואטש משקרות בהודעות לתשקורת אבל בד"כ בדו"חות הגולמיים שלהן הן קצת יותר הגונות.

למעלה