פתרון חלום 2

mazala59

New member
פתרון חלום 2

היי, ראשית - תודה למייק ולרואה בכוכבים על התגובות. החלום הפעם מתרחש בבית של ההורים - אני ישנה במיטה שלי שהיתה תמיד, (אני כבר לא גרה עם ההורים כ-13 שנה).לפתע אני שומעת את התריס נפתח,השעה בערך 00:5 בבוקר עדיין חשוך,אני מקווה שזאת אמא שלי,אבל אני תוהה בגלל השעה, לפתע היא מגיעה למיטה שלי, מעירה אותי ובידה סכין-סכין פירות רגילה ביותר. היא מרימה את השמיכה ובעודי שוכבת על הגב היא לוקחת את הסכין ומנסה לדקור אותי בצד הגוף שלי - יצויין לפתע הסכין הופכת למצב של מתכת מרובעת ברוחב של עיפרון- מהצד של המחק. היא מנסה לדקור אך הסכין לא דוקרת אני לא נפצעת ולא יורד שום דם, אני מרגישה שהדקירה כואבת אבל לא קורה כלום. ואני מתעוררת. הרקע - היחסים שלי עם ההורים יותר ממצויינים, אלו יחסים של נתינה כל הזמן משני הצדדים. - ההסבר שיכול להיות לדעתי - ואנא תקנו אותי אם לא,שאימי שמאוד רוצה שאני אתחתן ומצפה לפחות לילד אחד, מבינה שזה כבר לא יהיה, היא משלימה (למרות שבמציאות זה אפילו לא עולה על דעתה - ייאוש) והיא מחליטה לעשות לי משהו כמו הפלה - בגלל המתכת. תודה מזלי

כואב אבל פחות...

היי מזל, אני רואה שהמגירות שלך מלאות בחלומות..... ;-) טוב, אז אני מבין שהיחסים שלך עם הוריך מצויינים, ובכל זאת משהו קצת מפריע לי, בחלום הזה, ביחסים בינך לאימך. לפי החלום, נראה שאימך פוגעת בך ובגלוי ואת כל הזמן מנסה ליפיף את כוונותיה השלילים. את מחפה עליה בכישרון רב, מטשטשת עקבות ומתחמקת, בעוד היא רודפת אחריך ופוגעת בך ללא רחמים. היא מתגנבת לחדרך, אל מיטתך עם סכין נראה שעומד להיות פה רצח, לפתע פתאום את מרגיעה את עצמך: הסכין, סכין פירות רגילה.... אמא מתחילה לדקור אותך תיכף ירד לך הרבה דם,(שימי לב שהיא דוקרת אותך מהצד...מחפשת את חולשותיך)אך לא: הסכין הופכת למרובעת ולא חדה, להרגע, זה בסך הכל כמו מחק, אומנם כואב אבל אין דם....זה בסדר אני אחיה... אמך מכאיבה לך מאוד, את מסתירה את זה ומכפה עליה... מקווה שלא הגזמתי... חלומות פז, רואה בכוכבים.

הצעה למזל???

מזל היי!!! נהנתי לקרוא את חלומיך ואת פרושו של הרואה בכוכבים. אני חושבת שהוא מאד צודק. תגידי את רוצה אולי לפתח את הדיון בנושא בזוגיות ונישואין. את מוזמנת להכנס למייל שלי: [email protected] או להצטרף לדיונים בנושא מודעות פנימית בדפי תפוז. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

mazala59

New member
למיכל - דיון

היי מיכל, כן, אני מאד אשמח לשוחח על חלומות, היות והחלומות שלי פעמים רבות, אינני מצליחה לפותרן, הן מהוות בשבילי כמו תסריט, לפעמים אני חושבת שאפשר לעשות מהן סרטי אימה ולפתוח אותן, ושני סוגי החלומות שסיפרתי הן ממש על קצה המזלג. קראתי גם את המאמר על חלומות בצלילה - הכוונה - לחלום ובתוך החלום לדעת שאני באמת חולמת וכך אוכל לתמרן אותן כפי שאני רוצה. רק פעם אחת בחיים יצא לי להרגיש שאני חולמת אבל גם ידעתי זאת, ניסיתי לכוון למשהו אחר בתוך החלום ולא הצלחתי ואז התעוררתי. זה קרה טבעי ואני מבינה שאפשר לכוון. תודה לך מזל

למעלה