פתרון חלום! עזרההה

betty63

New member
פתרון חלום! עזרההה

אמא שלי חלמה שהיא ישנה ובאו להעיר אותה ואמרו לה שהבית שלה לא נקי ואמרו לה שהבית שלה לא נקי ואז היא מנקה ויוצאים לה ג'וקים מכל מיני מקומות!!! מה זה אומר בחלום?! אשמח אם תענו לי.
 

IBP1

New member
ג'וקים (תיקנים בעברית צחה!)

הם יצורים ששורדים הכל (אפילו נשורת גרעינית).כושר הישרדותם מסמל על אופיים של דברים שנידחו כל הזמן בבית. ניקיון יסודי (המכונה ניקיון פסח) יסייע להבין יותר את המשמעות. אני מבין שבבית אין באמת ג'וקים והוא נקי בהחלט. אך התחושה שלי אומרת כי ישנם הרבה דברים קטנים שהפריעו במשפחה והגיע הזמן לטפל בעניין. נ.ב: האם יש לך דוד כמדומני מצד האב שיש עימו בעיה מססויימת?
 
האמת היא שכאשר קראתי את ההודעה

חשבתי על משהו דומה ואולם אמרתי לעצמי לחכות קצת משום ש... מה לי ולחלומות? ובכל זאת כעת נדמה שIBP מחזק את מה שחשבתי עליו כבר קודם:
נדמה לי שיש דברים לא פתורים בין חברי הבית הזה, יכולים להיות סכסוכים קטנים או כל מיני כאלה שלא פעם אנו מעדיפים לדחוק לפינות, לטאטא מתחת לשטיח על מנת לשמור כביכול על הרמוניה. |יתוש| כשקראתי את הדברים חשבתי לעצמי "כדאי שהם ינקו שם" כלומר, ניקיון שלא במובן הפיזי אלא דווקא בקשרים בין האנשים המתגוררים בבית משום שסכסוכים ובעיות "קטנות" הם בעלי כושר הישרדות בדיוק כמו של התיקנים - ג'וקים, ויתרה מזאת הם עשויים אפילו לצמוח למימדים שיצאו משליטה. אולי אני טועה אבל זו הבנתי.
 

רוניטו

New member
לדעתי החלומות משקפים את

תחושותינו. צודק המשיב כי יש בעיות לא פתורות.
 
למעלה