פתרון החידה האם אפשר לשלוח פתרון החידה של מירי לפני השעה 1700 או ש17000 זה המועד האחרון?
ט טריקי יגאל1 New member 18/1/03 #1 פתרון החידה האם אפשר לשלוח פתרון החידה של מירי לפני השעה 1700 או ש17000 זה המועד האחרון?
כ כרמל עזרא New member 18/1/03 #2 ליגאל אסור.לי נראה שבמסר אישי מירי תסכים במיוחד ממך לקבל ואנו נקבל את פסיקתה אם לא תצטרך לחכות לשעה 17:00 כי רוב הפותרים שולחים בבת אחת את תשובותיהם ברגע זה. כמו כן ברוך הבא לפורום .אתה כמובן חבר רצוי והחברים ישמחו לשמוע את דעותיך והערותיך.
ליגאל אסור.לי נראה שבמסר אישי מירי תסכים במיוחד ממך לקבל ואנו נקבל את פסיקתה אם לא תצטרך לחכות לשעה 17:00 כי רוב הפותרים שולחים בבת אחת את תשובותיהם ברגע זה. כמו כן ברוך הבא לפורום .אתה כמובן חבר רצוי והחברים ישמחו לשמוע את דעותיך והערותיך.
פ פושפושית New member 19/1/03 #3 וואי יגאל טריקי.... אצלו התחלתי לרקוד לפני יובלות (היה לו חוג נוער אצלנו) בזכותו יש לי את אהבת הריקוד (שבתקופה האחרונה קצת ברחה לי).... איזה כיף לראות אותך פה
וואי יגאל טריקי.... אצלו התחלתי לרקוד לפני יובלות (היה לו חוג נוער אצלנו) בזכותו יש לי את אהבת הריקוד (שבתקופה האחרונה קצת ברחה לי).... איזה כיף לראות אותך פה