פתק...

פתק...

הוא תמיד משאיר לי פתקים קטנים כאלה לפעמים וורודים לפעמים צהובים כתב לא ברור <תמיד צריכה לברר עם ההיא מה כתוב כאן> לכל פתק...מצורפים.....תמיד....דוחות מקושקשים <את הקישקושים שלי אני מבינה.....את שלו.....??????.. טוב נו.....לא תמיד> היום.... היה פתק....ורוד אני רוצה את התענוג לשבת איתך על זה. <הבנתי את כל הפתק!> כן.....גם אליו היו מצורפים הדוחות שלי.....עם קשקושים
עכשיו אני לא מבינה רק מילה אחת ה תענוג מה קשור ה תענוג לכל הדוחות האלה בכלל? זה היה בציניות? <כאילו - חכי חכי.....המנה ההיא היתה רק המנה הראשונה?> או אולי תענוג .....של תענוג <רק מלשבת איתי על זה?>
שוקולדה דואגת קצת ככה טוב נו....לא ממש

שוקו מתוקה - אולי תקבלי את זה

כמחמאה. יכול להיות שיש לך בוס חנפן והוא יודע שזו דרך לקבל עבודה טובה, והוא יודע שהדו"חות מעצבנים - אז הוא מנסה לרכך את המכה! אז - אפשר את התענוג לשרשר איתך חחחחחחחחחחחחחח

חנפן?../images/Emo9.gif

יאלה תשרשרו תענוג אני תכףףףף נרדמת מתענוג....אופס סליחה מעייפות

אז זהו!

מה זה "זה"?... והאם רק הוא ישב על "זה", והיא ליד, או אולי ... שניהם ישבו, ואז... מה יהיה עם "זה"?.. :)

אז זהו!

שאין בעיה עם ה"זה", הבעיה היא, מה הוא התכוון לעשות עם "זה".. לשבת איתה על "זה", שהוא ישב והיא תעמוד ליד "זה", ואז הם ידברו על "זה"... חחחחחחחחח
)

יופי...

עכשיו כשהכל ברור עם ה "זה" תסבירו לי את "תענוג" חחחח גנובות אתן העיר אותי גידי גוב עם תמיד בסוף נובמבר קר....

אההה....

ה"תענוג" רק שלו חחחחחחחחח... רק הוא יוכל להסביר לך אתזה :) למה לא הגברת? הייתי שומעת עד לכאן...

זהר nj

New member
טוב שוקולדה אני אנסה ..../images/Emo13.gif

ככה.. פתק ורוד...זה או....רגעעע!!!פתק ורוד???את בטוחה ש הבוס שלך הוא גבר אמיצ שרירי ו הנוי ללא חת?ואם כן מה זה הורוד הזה??? דבר שני.. תענוג... ממ כהה.. אהממממ [שו איך אני אצא מזה עכשיו...] ככה.. קר פה לאללה..קור אימים..מינוס 5 ... [מה קשר?? אין קשר תמיד כשאני לא פוגע אני מדבר על מזג האוויר..חם אצלכם?] עכשיו.. על זה.. אז זהו החסרת אות אחת היה בין ה ל ל ז י ו הוא בעצם כתב עליזה.. כאילו הוא כתב ככה: "אני רוצה לשבת איתך עליזה".. ו זה מוציא אותך מכל הבאלאגאן.. המיכתב היה ביכלל מיועד ל עליזה .. תרגיעי.. אם קוראים לך עליזה הסתבכתי... ואם לא ..אז תדעי לך שאני מת על ה הודעות המתוקות שלך זהר

למעלה