פתירת חלום -אם אפשר

פתירת חלום -אם אפשר

שלום לכולם חלמתי אתמול שהמשפחה שלי והחברים מנסים לשכנע ואתי לא ללכת ליחידה קרבית בצבא מישהו יכול לנסות להגיד לי מה המשמעות? תודה

LucidGuess

New member
לא, זה רק אומר שאני לא פותר חלומות

שמע, בעיקרון זה פורום של חלומות צלולים ( אם אתה כבר יודע מה זה - חלום שבו אתה יודע שאתה חולם תוך כדי החלום, ואתה יכול לשלוט בחלום עם מודעות עצמית מלאה ולעשות מה שבא לך, לעוף, ועוד המון דברים ) , פורום "חלומות" שבו פרשו חלומות סגור זמנית, אבל אולי מישהו כאן יפרש לך ... למרות שאני אישית נגד פירושי חלומות כאן בפורום. LucidGuess

Variety

New member
LucidGuess

היי. אני מבקש ממך, אם אתה לא מתכוון לפתור לבן אדם את חלומות ברצינות, אל תכתוב. ככתבתי על סבלנות וסובלנות - התכוונתי לזה בשיא הרצינות. אני לא מסכים להודעות מזלזלות באנשים. הצעד הבא יהיה למחוק הודעות שכאלה. אז אני מבקש ממך, קצת יותר סבלנות לאנשים הכותבים בפורום. אם הם טעו בפורום, הסבר להם מהו הפורום הזה, אחרת, אם אין בכוונתך לענות להם, אל! חלומות פז, Variety-

Deosette

New member
אבל אני כן...

מה לגבי המציאות? האם הם באמת מנסים לשכנע אותך? לדעתי הם מסמלים את הצד הזהיר והשקול באישיותך. אתה זקוק לחוות דעת נוספת מתוכך (כאילו יש לך כמה צדדים עם דעות שונות) משפחה וחברים מייצגים בדרך כלל את כל ההיגיון אנשים שאתה סומך עליהם- הסביבה, הסופר-אגו, אשר מנסים לשכנע אותך לסגת לאור המצב המסוכן בארץ. תקשיב להם ולאחרים ותחליט באיזה צד אתה בוחר.

למעלה