פתיל

תומר185

New member
סדרה חדשה בערוץ 10

"ללא עקבות" - משודרת ביום ראשון ב 21.45 (לסתיו ולמי שקרא את הודעתי הקודמת - כתבתי בטעות, שהיא ביום חמישי לא זכרתי את שמה) הפרק הראשון היה מעניין. תיאור קצר בכתובת הבאה: http://www.israel10.tv/inner.asp?chapterid=29807&wday=1&recua=0 תומר

תומר185

New member
תסלחי לי, אבל....

off את מתכוונת שדיברתם על זה כבר? (או שהיא לא מעניינת...לדעתך)

../images/Emo32.gif זה שההודעה לא ממש קשורה

לנושא הפורום. וכל שבוע לדעתי צריך להיות פתיל (בשבילך,סתיו!) של
, וכל אחד יכול להגיד מה שבא לו בקשר לאיזה נושא.מה דעתך ? עושים את זה ברוב הפורומים וזה נחמד,חייבים לסטות מהנושא פעם בכמה זמן,זה מה שמשאיר אותך שפוי

תומר185

New member
מסכים, אבל....

אבל יש קצת קשר, לא? נניח שאני מכור לקוקה קולה ואוהב להוסיף כמה טיפות לימון לקולה. "החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע''מ" מוציאה דיאט קולה לימון חדש (ומגעיל) ואין שום אלטרנטיבה. ופתאום יוצא לו קולה לימון (לא דיאט!) של פפסי. לא נצא בראש חוצות ונפרסם את המידע הרלוונטי הזה? (ואכן יצא פפסי טוויסט. סתם שתדעו. שבטח לא יצליח.) טוב, קצת נסחפתי עם ההשוואה. המשך יום נעים, תומר נ.ב. שתו רק מים. הכי טוב.

Nimst

New member
פתיל ../images/Emo32.gif

בשבילך, רחלי
תרגישו חופשיים לפתוח פתיל אוף טופיק, רק תסמנו אותו ככזה. ואם יש לכם משהו אופ-טופיקי לכתוב - נסו לשרשר אותו לפתיל אוף-טופיק קיים, אם יש כזה.

Nimst

New member
איזה כיף

יש היום הבית הלבן
יש כאן עוד חובבים של הסדרה?

Imperia

New member
אני צופה ב"הסוכנות"

שמשודרת במקביל בערוץ 1, כשאין ארועים יותר חשובים (?!) כמו יום ירושלים או ארויזיון.

ניסיתי לצפות בזה,אבל נרדמתי :|

זה פשוט יותר מדי דיבורים ופוליטיקה,אני לא יכולה לסבול את זה. אבל היי,תהני :)

Nimst

New member
הם שנונים ומשעשעים

אני לא יכולה לעמוד בפני השילוב הזה..

פוליטיקה רולז

אל תשכחי שגם ב"חוק וסדר" יש המון דיונים על פוליטיקה - רק מסוג אחר, יותר בצד המשפטי-מהותי של העניין.

Nimst

New member
זה מקושר לפתיל ../images/Emo32.gif ../images/Emo13.gif

כך שאין צורך להוסיף את האמוטיקון לכל הודעה לפתיל.

OpticalIllusion

New member
אני אוהב את הסדרה הזו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

יש פרק אחד שמאוד זכור לי ... אבל אני לא אהיה
... רמז קטן - מופיע בו השיר Brothers In Arms של Dire Straits ...

elcool

New member
שלום! אני חדש פה!

אני מת על חוק וסדר ורואה כל יום בהולמרק! אבל שאלה אחת: למה הורגו לי את מדו מיוחד בשביל הפרקליטים הקנדיים האלו עם המבטא המוזר!?!?

Nimst

New member
שאלה טובה

נגמרה העונה.. אבל אתה מוזמן לצפות בפרקים החדשים בסטארוורלד, ולחכות לפרקים נוספים שישודרו בערוץ 1 בקרוב. ברוך הבא

elcool

New member
תודה,

אבל סטארוורלד מעצבנת עם כל הפרסומות שלהם... מילא תוכניות של 25 דקות שהוסיפו 5 דקות של פרסומות להשלים לחצי שעה.. אבל חוק וסדר זה 45 דקות, כלומר רבע שעה של פרסומות!

למעלה