פתיל היכרות

DarkLord999

New member
האלן

קייס צ´ויס היא אחלה להקה...אני שומע אותה כבר בערך 5 שנים בצורה כבדה.....יש לי את כל האלבומים...ואני מקווה שהם יבואו לארץ שוב כי את הפעם הקודמת הפסדתי....בכל אופן....עם כל הסנטימנטים ללהקה שהוזכרו....מה כבר אפשר לעשות בפורום שמוקדש ללהקה ?

Me Happy

New member
פתיל היכרות ../images/Emo98.gif

הרעיון הוא שכל אחד יכתוב פה כמה מילים על עצמו כדי שנוכל להכיר אחד את השני טוב יותר. אני אתחיל. קוראים לי אלעד ואני בן 21 (כמעט), עוד שלושה וחצי חודשים משתחרר מהצבא, מעריץ את K´s Choice כבר 5 שנים לפחות ומטורף על שרה. השיר הראשון של הלהקה ששמעתי היה Everything for Free (כמובן) ומייד רצתי לקנות את Cocoon Crash. שבוע אחרי זה כבר היו לי את שני האלבומים הקודמים שלהם והתאהבתי. אתם?

Me Happy

New member
עשרה דברים שאפשר לעשות בפורום

1. לדבר על שרה. (אצלי זה שרה - אצלכם?) 2. לנתח שירים אהובים. 3. להקשיב לחדשות בנוגע ללהקה. 4. להחליף תמונות. 5. לספר על כל מיני קאוורים חדשים. 6. להחליף חוויות מההופעות. 7. להיות הראשונים בארץ שיש להם מקום לדבר על אלבום חדש. 8. להמליץ על אתרים, כתבות בעיתונים וביקורות ברשת 9. להיות במקום היחיד שבו מבינים את האובססיה שלך לשירים שלהם ואף חולקים אותה. 10.להתגבש לקראת ההופעה הבאה בארץ (שתגיע כבר!) בכל מקרה, תמיד יהיה על מה לדבר בנוגע ללהקה. נכון?

עכשיו תורי

קוראים לי דן\דני מה שבא לכם אני בן 15 אני לא ממש מעריץ של הלהקה, אני מאוד את המילים והלחנים שלהם יש לי את רק את קאקון קראש ואת אולמוסט אפי (שכמו שכבר אמרתי די איכזב אותי) אבל זה לא שהוא גרוע פעם ראשונה ששמעתי עליהם היה שיצא NOT AN... ( יותר נכון אחותי הביאה אותי למצב ששמעתי אותו) אבל אז לא ממש התלהבתי רק את אברטינק פור רי קניתי את הדיסק שלהם וזהו....

Xenophobe

New member
חרוז שני

מסכימה איתך כדאי להציג את עצמנו... אני חן אני בת 17 וחצי, מעריצה את k´s choice שלוש וחצי או ארבע שנים האלבום הראשון ששמעתי הוא cocoon crash (איך לא?) ויש לי את הדיסק הזה ועוד שניים, והמון על המחשב. אין יום שאני לא מקשיבה להם- הם להקה מדהימה לדעתי יש בהם משהו מיוחד גם במילים וגם במוזיקה- להקה ייחודית ולא ממוסחרת. ערב טוב שיהיה לכולכם נעים להכיר ואני שמחה שהקימו פורום של k´s choice כל הכבוד אלעד!!

MILK*

New member
והנה קצת עלי...../images/Emo41.gif

אז ככה....בחורה בת 19, מפ"ת..מסיימת י"ב (כשעליתי הייתי בת 8 ושמו אותי בכיתה א´ כי לא ידעתי עברית)...כותבת שירים באנגלית, מציירת, שרה כבר 7 שנים מוסיקה קלאסית באנסמבל נחמד. כמו כולנו התאהבתי ב אווריט´ינג ...אני זוכרת שנסעתי עד לירושליים לחפש את פרדייס אין מי ובסוף מצאתי את great subcosious club בכלל לא ידעתי שהוא קיים... בסוף את פרדייס מצאתי בעזריאלי, מאז יש לי חיבה למקום. אני חושבת שקייס דיברו אלי כמו שמעולם מוסיקה לא דיברה אלי. בתוך כותבת אני יכולה אני שמה גדש על מילים של שירים. המילים של שרה (וגרט) מדהימות...שנינות מקסימה, כאב...פשוט מדהים. לפני ההופעה בסינרמה יצא לי לפגוש את שרה, גרט ואריק...באולפן של 102 FM לא האמתני שזכיתי לראות אותם.. וההופעה היתה בבחינת התגשמות חלום.. זהו זה יום טוף מילק

לוחמת

New member
*מצביעה בנימוס*

אני מיכל, בת 22 בקרוב, מחולון (לפחות בחצי שנה האחרונה). השתחררתי מהצבא לפני חודש וחצי (כקצינה) , וכיום עובדת בחברת מחשבים. את K´s גיליתי במקרה ב MTV , כשהשמיעו כמה שירים שלהם ברצף. שמעתי את NOT AN ADDICT ואחריו MR. FREEZE , ונדלקתי. האלבום הראשון שקניתי היה paradise in me , וקצת אחריו את cocoon crash . כיום יש לי את כל האלבומים, ועוד כמה שירים על המחשב. אני אוהבת עוד הרבה אומנים וסוגי מוזיקה (כמו שריל קרואו, שרה מקלכלן, סקאנק אננסי, דיידו וכו´) , ו K´s הם מבין האומנים המשובחים ביותר שנתקלתי בהם, ושנשארו איתי לאורך המון זמן. המילים שלהם מדוייקות ופוגעות, המנגינות ברובן יודעות לפרוץ מעבר לגבולות הרמקולים ולהיכנס לתוך הלב, והקול של שרה פשוט מעורר בי ויברציות :) יש לה קול מצויין ואיך שהיא משחקת איתו ושוברת/לוחשת מילים, הופך את השיר למשהו אחר. הייתי בהופעה שלהם בנמל ת"א, כשגארבג´ חיממו אותם. לצערי לא הצלחתי להגיע לסינרמה. הפורום הזה מצויין. עוד לא נתקלתי בפורום על K´s . אני מקווה שנוכל להעלות בפורום הזה נושאים שהם קצת מעבר לתסרוקת של שרה ואיזו חולצה לבש יאן בשיר השלישי בסינרמה, אבל כל דבר מקובל עליי בכל מקרה :) לכולכם- סופ"ש משובח!

Tess MS

New member
K´s Choice Rule Me!!!

היי, אני טס, אני בת 15 והכרתי את דרך קייז צ´ויס דרך באפי. בתור צופה מכורה קניתי את הפסקול ואהבתי שם נורא את virgin state of mind פנאן! היה אז נאפסטר, וניסיתי להוריד שירים של הלהקה, השיר הראשון שניסיתי להוריד היה not an addict וההורדה שלו נדפקה לי באמצע, ככה שהספקתי לשמוע את הקטע בהתחלה ששרה עושה את הדבר המוזר אבל היפה להדהים הזה עם הקול שלה, ואז הייתי חייבת להוריד את השיר הזה, ועוד שיר, ועוד שיר, ועוד שיר... הבאסה היא שכל הקטע הזה היה רק חודש-חודשיים לפני ההופעה באוקטובר הקודם, ככה שלא הספקתי ללכת להופעה :((((((((( עכשיו יש לי את cocoon crash ו-Almost Happy ואני מתכוונת לקנות גם את השניים הראשונים. אני גם מנסה להוריד את כל השירים שאין למצוא בדיסקים. זה די קשה... אהה, ואם מישהו יודע איפה אפשר להוריד קליפים שלהם, חוץ מבקאזה זה יהיה ממש נחמד אם גם לי יהיה את המידע הזה. :). הממ... זהו בסך הכל נחמד שיש פורום של קייז צ´ויס בעברית ואפילו אתר, מה אתם יודעים... don´t think I´m crazy, I like this band they´re nice and I even got some of their songs for free ;) Bye bye Tess

Darewolf

New member
פתיל מגניב.

אני אורי, בן 16 וחצי מתל מונד שזה איפהשהו בין נתניה לרעננה, אני לומד בכיתה יא´ וסיימתי סוציו ומתמטיקה לתמיד, למרות שיש לי עוד בגרות בלשון והיסטוריה השנה אני סולח לבית ספר שלי. התחלתי לשמוע קייז אצל חבר שלי בפורים שנה שעברה ומאז יש לי את הדיסק בהופעה חייה ואני חוסך כדי לקנות את השאר למרות שיש לי את רוב השירים על המחשב. יש לי מיני דיסק, וכמובן שיש לי מיני דיסק שמוקדש רק לקייז, בנתיים יש בו 67 שירים ואני עוד אקליט עוד, יש לי בערך עוד שעה פנוייה שם או משהו כזה... בכל מקרה, בנוסף לקייז אני שומע הרבה מטאל ושאנשים שואלים אותי מה אני שומע התשובה הניצחת היא: "אני שומע מטאל, מטאל וקייז צויס". ואני נהנה משניהם. אורי.

Mr Freeze

New member
קצת על עצמי...

אני בר, אוטוטו מסיים כיתה ט´ (כל הגדולים - לא לצחוק!). אני עם קייז כבר 3 שנים, פחות או יותר. הם הוציאו אותי מלהקות שאני מעדיף לא לנקוב בשמן, ופתחו את עיניי ליופי שבטקסטים מוצלחים, ציניים וכואבים, וכמובן, פתחו את אוזניי למוסיקה איכותית. מלבדם אני שומע את אלאניס מוריסט, שרה מקלאכלן, R.E.M והיהודים. הייתי בהופעה בסינרמה... היה מ-ד-ה-י-ם, ואני מצפה לראות אותם כאן שוב. זהו, בנתיים
בר.

HandsomeDevil

New member
טוף נו,

אני שחר, מסיים כיתה ח (אממ.. כל הגדולים, כולל הזה מ-ט לא לצחוק..) שומע את קיז מאז כיתה ו´, הפסקה קצרה, וחזרתי לשמוע אותם לאחר שנפתח הפורום. בד"כ שומע ניו מטאל ואלטרנטיב (להקות אהובות kittie, anouk, soulfly, reveille, smashing pumpkins) יש לי רק את קוקון קראש שקניתי בכיתה ו, לאחר שראיתי ונדלקתי על אווריסינג 4 פרי ב (אני מתבייש בעצמי..) mtv. מספיק לא?!

chrisakachris

New member
תגובה+תגובה

פאק, בר, אתה ילד קטן והכל! (הייתי שם סמיילי אבל אני לא אוהב אותם, וממילא אתה לא תהיה זה שיקח אותי ברצינות) ובכל מקרה. אני מתקרב ל-19, אני מתקרב לרב´´ט ואני מהשרון. מהאדוקים שבפורום בהיידפארק.

Tomji

New member
הרבה מזל טוב על הפורום! רעיון נהדר.

והרבה בהצלחה, כמובן. אני תם, חיילת משוחררת, חובבת מוסיקה מושבעת. לפני חמש(??) שנים ראיתי בטלויזיה את הקליפ של EVERYTHING, ואמרתי לעצמי, "וואו, איזה יופי שיש להקות שמשקיעות קצת סיפור מיוחד בקליפים שלהם.". ועקבתי קצת, וכשהתלבטתי האם לקנות את קוקון - האזנה לBELIEVE היא שהכריעה את הכף (שיר מצוין. אפילו שטחנו לו את הצורה). הדיסק היה מצוין, אבל לא מיהרתי לקנות אלבומים אחרים, מנסיון (מעט מאד להקות מצליחות לשמור על איכות שווה בכל אלבומיהן). ואז בנזוגי לשעבר, גם הוא מעריץ מושבע, השמיע לי את אולמוסט. לא דחיתי אותו על הסף, אבל הוא לא התאים לי באותה תקופה (האלבום, לא החבר
). חיכיתי. כשנה לאחר מכן, בלב שירותי הצבאי, נתקלתי בו שוב בעזרת מפקדי היקר וחובב המוסיקה המושבע, והפעם - אימצתי אותו באהבה רבה. עם הזמן התחברות לרשת חשפה אותי גם לקאברים ולבי-סיידס שלהם. לצערי, את שתי ההופעות שלהם בארץ פיספסתי מסיבות מטומטמות למיניהן. לאלו מבינכם שלא משוגעים על אולמוסט - אני אומרת - תנו לזה זמן. זה אלבום קשה. צריך זמן להתרגל אליו. או, לחלופין, חכו שנה שנתיים. אבל הוא עמוק, ורציני, וחודר לנפש. ומצוין, ולא לפספס. תומג´י

Yuvalkosh

New member
okie

אני יובל, בן 17 ו-12 חודשים
מאז Coccon Crash אני מקשיב להם לצערי לא הייתי בהופעה..

דמיטרי

New member
I´m not Dmitry...

Nice topic, ain´t it? Anyhoo, I just wandered in here, and since I´m one of the oldest, hardcore K´s fans, thought I´d post. Right then, my name is Tanya and I´m an alcoholic. No, wait, that´s from another forum. So, I´m 17 years old, and I´m guessing some of you have been to the official k´s chat, and so you must´ve seen me there as Tanya, or Poet. I´m afraid I won´t be coming in here often, since my internet at home broke down. But hope to possibly be in here again sometime soon. ---- "If ignorence is bliss, you must be the happiest person on earth" ~ mememe

live4real

New member
שלום

אני גל. המנהלת של פורום קייס צ´ויס בהייד פארק. (הכתובת היא http://90.hydepark.co.il) הפורום די מת לאחרונה אז נחמד שיש פה פורום ויש אנשים והודעות חדשות :) קצת על עצמי: אני בת 20.. בעצם עוד חודש 21.. אחרי צבא, לפני אוניברסיטה. אז ככה... התחלתי לאהוב את קייס צ´ויס ב-1998 אבל.. כשנכנסתי לחנות דיסקים נורא התלבטתי בין הדיסק של קייס צ´ויס- COOCON CRASH או הדיסק של הקארדיגנס.. ו.. בסוף קניתי את הקארדיגנס.. לא יודעת למה!!! בקיצור עברו עוד כמה חודשים עד שקניתי את COOCON CRASH ומאז אני לא מפסיקה לשמוע :) בהופעה שלהם בסינרמה הייתי (איכשהוא יצאתי מהצבא.. אחרי משמרת לילה..) והיה מעולההההה.. אח"כ גם פגשתי את שרה ושאר הלהקה עם עוד כמה אנשים והיה פשוט מדהים :) ראיתי שיש פה הודעות שכתבתם על מוזיקה אחרת חוץ מקייס צ´ויס שכל אחד אוהב אז אני מתה על טורי איימוס!!! שריל קרואו(האלבום האחרון שלה מצויין.. אם עוד אין לכם אותו תקנו!), אלאניס מוריסט(ראיתם את הקליפ החדש???), אנוק, פלסיבו(עוד מישהו מכיר חוץ ממני??), דפש מוד(אין כמוהם), אר אי אם, מאניק סטריט פריצ´רס, KANE (הם מהולנד) ויש עוד אבל לא עולים לי לראש עכשיו.. אולי אח"כ.. אז ביי בנתיים ותבקרו גם בפורום בהייד פארק אה וגם באתר שלי.. אתר קייס צ´ויס שהתחלתי לבנות מזמן מזמן ולאחרונה תורגם אפילו לצרפתית!! (יש גם עברית, הולנדית ואנגלית) http://kschocie.arecool.net ביי, גל

TerminalFrost

New member
גם אני רוצה!

רועי בן 20 חייל קיבוצניק מת על COCOON CRASH עשו אהבה ולא מלחמה.

אגסית

New member
היי כולם:)

אוקיי.. אני גלית, בת 14, להיות כנה איתכם, אני מאוד מאוד מופתעת שקם פורום ללהקה הזאת. אני ואחותי אוהבות אותם.. אבל אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לנו מעריצות.. בכל אופן, אני אוהבת את המוזיקה שלהם.. זה מה שחשוב לא..? ו... זהו אז מקווה להשתלב:)

למעלה