והנה וידוי קטן... חולה (!) על הסידרה הזאת ) אבל כנראה שאני הפסיכית היחידה כי אני תמיד משייכת את ה´שדים´ לשדים פנימיים שהיא נאבקת איתם... ודרך אגב, מישהו פה רשם משהו על ר"ע - אז נסה לראות את זה כרצון עצמי... פשוט פורום מקסים מרגלית.
זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה ואני רק רוצה לדעת איך אתם יודעים כל כך הרבה על העונות שלא משודרות אצלנו בארץ- בערוץ ביפ הגיעו רק עד לעונה הרביעית ובסטאר וורלד הגיעו לחמישית
שפתחתי שרשור חדש אבל אני רוצה מאוד(!!!!!!) שכולם יקראו את ההודעה שלי!!!! היום זו הפעם הראשונה שאני בפורום הזה ומישהו, שלא שם קצוץ על אחרים הרס לי את העונה השישית בשלוש מילים!!!!! אז כמובן שלפורום הזה אני לא חוזרת שוב ואם מישהו באמת צריך עזרה בהבנת הנקרא או סתם בהבנה אז שייפנה למישהו מקצועי שיעזור לו...!!!! שלום ולא להתראות.
אני לא יכול להגיד שאני לא מסכים איתך... חבל שלא תחזרי כי בד"כ הפורום הזה ממש נחמד ואחלה אנשים רק חבל שיש כמה חארות שמשום מה אוהבים להרוס לאנשים... שוב, חבל שלא תחזרי רק בגללו
לאסור כניסה (BAN) לאנשים שמספיילרים בצורה כזו רק כי בא להם (ואני לא מדבר על ספויילרים קטנים שנעשו בתום לב בטעות). ואם אפשר אפילו לבקש ממנהלי האתר לחסום כל כניסה לכל הפורומים, כדי שלא יהרסו לאנשים אחרים כל מיני דברים
אבל בואי נגיד שברשת יש פרקים וברוכה הבאה !!!! רק דבר אחד, אם יוצא לך לראות פרקים מאוחרים יותר מהעונה החמישית או שנודע לך מה קורה בהם נא לשים לב ולשים סימן ספוילר
לפני שבוע התחלתי להוריד את העונות החדשות של באפי (בגלל זה אני גפ נמצא אונליין בשעות כאלה). אממ... אני מעריץ של באפי, הייתי רואה את זה עוד כשזה היה בערוץ שתיים (ימי אנג´ל העליזים)... ו...זהו...