פתיחת SOCKET

ditsia

New member
פתיחת SOCKET

אהלן!! אני מנסה לפתוח SOCKET תוך שימוש בפונקציה SOCKET. ויש בעיה עם הגדרת הפונקציה SOCKET שאין לי מושג מהי. ה-error שאני מקבלת נראה כך Fatal error: Call to undefined function: stream_socket_client() in c:\inetpub\wwwroot\file.php on line 4 איך מגדירים את הפונקציה??? איפה היא אמורה להיות?? מחכה לתגובה...

kensaggy

New member
ממממ...

התבוננות קצרה בתיעוד מראה בפירוש: (PHP 5 CVS only)
מה שאומר שאם לא הורדת וקימפלת PHP5 מה-CVS אז לא תיהיה לך את הפונקציה הזאת בליבה. אם אתה נורא רוצה\חייב להתשמש בה חכה ש PHP5 תצא בגרסא יציבה. או לחילופין: http://il2.php.net/manual/en/function.fsockopen.php בברכה,חן.

ditsia

New member
פתיחת SOCKET

אהלן חן!!! יש לי שאלה נוספת,התקנתי את ה-PHP בעזרת המתקין של ה-InstallShield אני אוכל להשתמש בפונקציה זו: http://il2.php.net/manual/en/function.fsockopen.phpWindows ??? ומה עליי לשנות בקונפיגורציה? המון תודה...

kensaggy

New member
כמובן..

כמובן שאתה יכול להשתמש בפונקציה הזאת. אין צורך לשנות שום דבר בקונפיגורציה (לא זכור לי שיש לפונקציה הגבלות בקונפ.) בהצלחה,חן.

ditsia

New member
המשך פתיחת SOCKET

היי!! קודם כל המון תודה על העזרה
. אני צריכה לדעת האם גרסת PHP 4.3 תומכת בפתיחת קשר עם מחשב מרוחק
ןאם לא האם PHP5 מספיק יציב על IIS בשביל לתמוך בזה
המשך יום נעים...

kensaggy

New member
ממממ..

כמובן שאפשר לפתוח קשר עם מחשב מרוחק, זה בערך העיקר של כל העניין הזה
אין צורך לחכות לPHP 5 בשביל להתעסק עם סוקטים. בהצלחה,חן.

N i X

New member
למה לא fsockopen?

<?php $fp = fsockopen("www.example.com", 80, $errno, $errstr, 30); if (!$fp) { echo "$errstr ($errno)<br />\n"; } else { $out = "GET / HTTP/1.1\r\n"; $out .= "Host: www.example.com\r\n"; $out .= "Connection: Close\r\n\r\n"; fputs($fp, $out); while (!feof($fp)) { echo fgets($fp, 128); } fclose($fp); } ?>​

N i X

New member
אופס, לא שמתי לב... ;)

סורי, לא שמתי לב שכבר עלית על fsockopen ;) אגב, אם אתה בא מסי, אז אתה יכול לעבוד גם עם זה.

ditsia

New member
פונקציית fsockopen

השתמשתי בפונקציה fsockopen כמו בדוגמה שרשמת לי בהודעה הקודמת וקיבלתי את ה-error הבא: Warning: fsockopen(): unable to connect to www.example.com:80 in c:\inetpub\wwwroot\first.php on line 2 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in c:\inetpub\wwwroot\first.php on line 2 ולאחר ששיניתי את הפרמטר של ה-timeout מ-30 ל-60 עדיין הייתי תקועה על אותו error אם יש רעיונות איך לפתור את זה אני ממש אשמח לשמוע!!!

GPhoenixX

New member
למה דווקא example.com ?

תנסה להתחבר למשהו שאתה יודע שיעבוד, יכול להיות שexample.com החלטיו לחסום התחברות אליהם איכשהו (לא הגיוני נכון?) או שסתם האתר נפל .. חחח מסכנים, כולם מתחברים אליהם רק כי שמו את זה בדוגמה בmanual :p:p:p:p

bnayal

New member
שאלה

אני מצליח חהתחבר לתוכנית VB שלי בעזרת fsockopen, אבל איך אפשר לשלוח ולקבל ממנה נתונים?

למעלה