פתיחת תמונות

herouth

New member
שני דברים

ראשית, כאשר יש תגובה להודעה שאני כותבת בפורומים החדשים, אני תמיד מקבלת על זה מסר. אני בכוונה מורידה את הסימון מהתיבה "מסר", אבל בכל זאת זה שולח לי מסר על כל עדכון. שנית, זה לא שומר את גודל הפונטים. אני לוחצת על הא' הקטנה, זה מקטין, אבל בפעם הבאה זה לא זוכר את זה (מאותו מחשב, אני עדיין logged in כך שהעוגיות שלי בסדר, זה רק גודל הפונטים). הדפדפן: פיירפוקס במק.

naps

New member
כדי לסדר את התקלה הראשונה

תמחקי קבצי אינטרנט זמניים + קוקיז.

שתי תגובות

1. נסה למחוק קוקיז וקבצי אינטרנט זמניים ועדכן אותנו אם הנושא הסתדר. 2. הועבר לטיפול.

herouth

New member
לא, הנושא לא הסתדר.

אני מקפידה להוריד את הסימון מ"מסר" ובכל זאת מקבלת מסרים.

סוג של תקלה...

האם יש סיבה שבגללה אני לא מצליחה לגלוש בפורומים בתפוז ? הדפים לא נטענים לי [גם בפורמט הישן וגם בחדש], וגם אם הם נטענו, אני לא יכולה לבצע פעולות פשוטות כמו לשלוח תגובות או לעבור לעמוד הבא בפורום. התופעה נמשכת כבר כמה ימים. אני משתמשת באינטרנט אקספלורר.

NLO

Member
מישהו הצליח לשלוח תמונה המתקרבת ל-2M ?

בדרך הרגילה של צירוף קובץ להודעה הכוונה....

NLO

Member
טוב, הבנתי את הבעיה.

יכולתם לציין שזה לא פעיל עדיין אלא רק בחלק מהפורומים, מוזר שדווקא ב-716 לא עובד כי מן הסתם שם ניסיתי. עצם העובדה שבפורום אחר הצלחתי מראה שזה לא בעיה אצלי. לא נורא, בסוף ירוץ חלק יותר אני בטוח. (יש תאריך השקה רישמי אגב?)

הבעיה אכן לא אצלך

ובקרוב מאוד היא תסודר. אנו מודים לך על האפטימיות והאמון. עדיין אין תהליך השקה רשמי.

Nיה

New member
שליחת מסר ומייל -

למרות מחיקת הקוקיז (פעמיים, אגב) עדיין ברירת המחדל היא קבלת מסרים ומיילים כתגובות להודעות שלי. גם כשאני מסירה את הסימון מהמסרים - עדיין אני מקבלת מסרים. אני גולשת מפיירפוקס.

naps

New member
פתיחת תמונות

למה שיניתם את פתיחת התמונות חזרה כמו שהיה במערת הישנה???
(נפתחות בחלון חדש, אפשר לפתוח רק תמונה אחת בו זמנית) זה היה כל כך נוח שאפשר היה לפתוח כמה תמונות ושהן נפתחו בטאבים חדשים ולא בחלון חדש....

naps

New member
אורך חלון הנושא

שמחתי לראות שקיצרתם את אורך חלון הנושא כמו שנתבקשם אבל קיצרתם אותו יותר מידי. אם כותבים רק אותיות "גדולות" (לא י, ו וכדומה) אז אין מספיק מקום ותחילת הנושא מוסתר. נסו לכתוב 'ב' ואחר כך מלא 'א'-ים ותראו שה-'ב' נעלם. (אני משתמש בשואש)

naps

New member
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תמונה ראשונה: כתבתי את כל ה-א' ב'. תמונה שניה (הודעה הבאה...): כתבתי עוד א'-ים עד שנגמר המקום. כל האותיות עד ל' "נעלמו". הן עדיין כתובות פשוטו לא רואים טותן. אפשר להגיע אליהן בעזרת החיצים או מקש home נניח... אגב, כשעברתי מתגובה מהירה לתגובה רגילה, מחוק רק עד ד', ואחר כך כבר רואים... ולמיטב ידיעתי אני לא בחורה.....

naps

New member
עמוד ההודעות שלי עדיין לא סודר...............

השרשורים מקובצים לפי פורומים ולא לפי סדר ההודעות שנכתבו בהן.

למעלה