פתיחת תמונה....

N0br0s

New member
פתיחת תמונה....

איך אני פותח תמונה???? אני משתמש בשפת C DOS..... מה אני צריך לכתוב כדי לפתוח קובץ בפורמט של תמונה ????

refish

New member
איזה פורמט מדובר?

bmp או jpeg וכד' ? על איזה רמת סיביות אתה עובד, בדר"כ ב dos זה 16 bits , או עד 256 צבעים בו זמנית. יש לי קוד עבור פתיחת קובץ בפורמט bmp של 256 צבעים, אם אתה מעוניין

N0br0s

New member
כן, תודה

לא משנה לי פורמט יש לי תוכנה שמחליפה פורמט..... אז תביא מה שיש...... תודה !!

N0br0s

New member
איך אני משתמש בזה???

מה אני עושה אם הקוד אזה.... ואיך אני בוחר תמונה????

N0br0s

New member
מה זה????????

מה אתה עושה צחוק????? זה לעלות תמונות..... ולמה אני צריך את זה????? ביקשתי לפתוח תמונה למשחק שלי..... אני רוצה ליבנות משחק אבל אני לא יודע איך לעשות דמות.... ובישביל לעשות דמות זריך לדעת איך להכניס תמונה........................

somebodddy

New member
צ'מע, חביבי,

תמונות BMP אפשר לקרוא בקלות, אבל סוגים אחרים של תמונות משתמשים באלגוריתם דחיסה, מה שאומר שבשביל לקרוא אותם צריך לשבור את הראש על הקוד - או להשתמש בספריה מוכנה של מישהו שכבר שבר את הראש בשבילך. הביאו לך שלוש ספריות כאלו עם מדריכים ודוגמאות - אז אולי פשוט תוריד אחת מהן ותנסה לראות איך עובדים איתה?

N0br0s

New member
האאאא סבבה....

לא הוונתי מזה........ בסדר תודה אחי.....

N0br0s

New member
אבל איך אני משתמש בזה???

מה אני עושה אם הקוד אזה.... ואיך אני בוחר תמונה????

refish

New member
אתה מפתח משחק ל-dos?

הייתי כותב משחקים לdos לפני 4 שנים . הוספתי קישור למשחק שכתבתי ל dos...

N0br0s

New member
אז אתה יכול לעזור לי

איך משלבים תמונה לתוך המשחק....

N0br0s

New member
מה אני עושה איתם???

לא הוונתי למה אני צריך אותם אבל עכשיון אני מבין..... תודה..... אבל איך אני משץמש בהם???

N0br0s

New member
איך להכניס אותם

נגיד עיתקתי ולאן אני שם אותם איך אני בוחר תמונה משלי???

N0br0s

New member
למישהו שמבין

שכבר בנה משחק בDOS ויכול להסביר לי איך עושים את זה??? בנתיים שיהיה ל פורמט BMP לא משנה אם יש לכם פורמט אחר..... תודה!!! :)

WolfHead

New member
yep...

this is why they say that you need to know how implement Huffman compression before starting to program games...

N0br0s

New member
ועכשיו בעיברית!!!!

למה באנגלית????????????? אבל לא משנה אני רוצה לדעת איך אני בוחר תמונה משלי כי אני לא מבין מה כתבו לי הכל בקשר לסיפריות

למעלה