פתיחת תיק מזונות

ayb1

Well-known member
אנא הפרידי בין 2 הנושאים ואל תחברי

ענין המזונות אם את חושבת שחל שינוי מהותי ויש לך סכוי לשכנע את בית המישפט - אז פעלי בהתאם והגישי תביעה בלי כל היסוס. זה יבהיר לו שאת לא מתכוונת לרגע לותר על מה שמגיע לך כדין ואם הנסיבות משתנות את תדרשי הגדלה בדיוק כשם שהוא דורש הקטנה. הנושא של יחסיו כלפי הילדים זה עינן שלו ושל הילדים לך זה לא נוגע ואם הוא בולר להיתעמר בהם ככלי נשק למנוע ממך לפעול לטובת האינטרסים שלך הרי שיש להבהיר לו חד משמעית שזה לא עובד אצלך, ולפעול בלי היסוס בהתאם לנידרש ולמיתבקש.

ערסlight

New member
תעזבי אותי שרון

בנות... דעתכן השתבשה עליכן. יש בו זוג גרוש. האבא משלם חשבונות. [יש ויכוחים קטנוניים]. יש פה גרושה שלמרות שהיא מודה שהילדים מעריצים את האבא, נכנסת לו לורידים של איך הוא חי, מה הוא עושה עם הכסף שלו ונכנסת אפילו למה בדיוק הם אוכלים אצלו וכמה כסף הוא חוסך אם הוא לא לוקח אותם. [מעניין מה היית אומרת אם הוא היה בודק מה את עושה עם הכסף "שלו"] איך הוא חי זה ממש לא עניינך, זה הרעיון בלהתגרש. הסדרי ראיה אינם בייביסיטר! זו זכות הורית שכל אב בינו לבינו צריך להחליט מה הוא עושה עם זה. [זכותו גם לותר]. כל פרשנות אחרת זה עיוות של המטרה המקורית. כאילו... עשית ילדים? עכשיו אתה שבוי, ואם ממש אכלת אותה... אתה מקבל מין שרון כזות. והמדהים, שיש פה די קונסנזוס של "אחיות לצרה" שהגיבו כבר שזה ממש בסדר. פר... אתן משתגעות כולכן בחסות החוק. לחיות כמו שאת הולכת לחיות, זה מקום עצוב מאד [אבל אם זה מה שאת רוצה... אז כנראה מגיע לך] הלכתי להקיא.

r e d head

New member
נו באמת!!!!

הוא הרי התחיל את העיניין הזה, הגרוש שלה ערער בבית משפט מחוזי על סכום המזונות והצליח להקטין אותם. ואותם טענות שהיו למעשה ה"קייס" שלו בהורדת סכום המזונות, אין להם אחיזה במציאות. .

כולם מקיאים פה

זה ממש מדבק הייי את שם הכחולה דינה, קטי, שימרו לי זכויות יוצרים ( בהשראת אלו שהכל תמיד שלהם )

חופשי ומאושר על חשבון גרושתך

איזה כייף שיש על מי להפיל את הילדים. כן, עשית את הילדים ומן הסתם שני הוריהם צריכים להיות שבויים להם. ולולא היתה גרושתך, אז כנראה - שהיית צריך לטפל בהם בעצמך או לזרוק אותם לבית יתומים (או לאמא שלך). איזה מזל שהנשים לא מסוגלות לזנוח את הילדים, אחרת איך היו הגברים הזוכים מחזירים לעצמם את חופש הרווקות שלהם. מפתיע אותי שאתה באמת חושב שאתה לא מחוייב לילדיך רק בגלל שאתה משלם מזונות. כאילו אם ילדיך לא משלמת יותר ממחצית כל ההוצאות עליהם וגם מטפלת בהם. פשוט מדהים כמה שזה מזעזע.

ערסlight

New member
לא מאוחר מדי

כל אחד מדבר מהמקום שלו. אין לנו ויכוח שהאב, טוב היה לו היה מחוייב לילדיו. הבעיה היא שברגע שנקבע הורה משמורן, [שזו כמעט תמיד האמא] נוצר קושי להורה השני. המנהלה המתחייבת דורשת חיכוך מתמיד בין ההורים ויכולת לפתור בעיות בד"כ ממקום שאין פתרון זהב שמספק את דעת כולם. מוקד הרע [לדעתי] הוא מצב החוקי שעושה אפליה ברורה לטובת הנשים. [מתקנת... שיהיה]. הנשים מהמקום הזה מקבלות המון גב לאלץ את הגרוש שלהן לעשות דברים בכפיה. את יודעת, אף אחד לא אוהב לפעול מתוך כפיה. נוצר מצב של אנטי, של מלחמה. ככל שעובר זמן, הכח שהחוק מעניק לנשים הוא כזה שרק מעטות עומדות בפיתוי לא לנצל אותו. אחרי שמגרדים את הסיר הזה עד תום, עוד יש ציפיה שהגרוש... כאילו בלי קשר, יהיה מלא כוונות טובות. זה נכון שזה מה שהיה רצוי, אבל גם הגברים הם בני אדם [וגם זה לא תמיד] עם חולשות, נפילות וכאלה. הקושי שהמערכת מכניסה אותם לא עושה להם טוב. אין בכל מה שאני כותב להצדיק אבות שלא מתפקדים, שמתנתקים ועושים דברים שלא יעשו. אבל זה מקום שבלי מאמץ גדול הם נדחקים אליו. יש משהו אחר, יש שיתוף פעולה שגם עם בא מתוך אין ברירה, הוא יכול להיות יעיל, ענייני יפורה. מצב כזה לא יכול לקרות ממצב של חוסר איזון. הוא יכול לקרות מתוך שותפות גורל [גם אם האהבה נגמרה] ומתוך גובה עיניים אחד. כל עוד החברה והלובי הנשי ישמרו ואפילו יגדילו את כוחם... הקונפליקטים בתוך המשפחה המפורקת ילכו ויעצימו. פשוט אי אפשר לפתור שום בעיה ובשום תחום בלי לראות את זה שעומד מולך. וזה שאצלו הכח הוא זה שצריך לעשות את הצעד הראשון. זה באמת כל כך קשה להבנה?

שירלי6

New member
מה שקשה להבנה

זה ההתייחסות שלך לגברים כאל יצורים חסרי ישע. נכים רגשית. "טוב היה לו היה מחויב לילדיו"? האב מחויב לילדיו, נקודה! עפ"י חוק ועפ"י כל אמות מוסר שתבחר. "הקושי שהמערכת מכניסה אותם לא עושה להם טוב" אוי אוי אוי, מסכנים. והקושי שהמערכת מכניסה אותנו, הנשים כן עושה לנו טוב? ההבדל הוא שעבורנו הילדים הם בילט אין. בכלל לא עניין של זכויות וחובות. "אין בכל מה שאני כותב להצדיק אבות שלא מתפקדים, שמתנתקים ועושים דברים שלא יעשו. אבל זה מקום שבלי מאמץ גדול הם נדחקים אליו" - וואלה צודק. בלי מאמץ גדול. כל כך קל לכם ל"מין החזק" לחיות בלי מאמץ גדול. לא בא לך לעבוד, לא נורא, גרושתי תסתדר..לא בא לך להיות עם הילדים היום..לא נורא, זה זכות ולא חובה.. עזוב ערסי. אתה בא ממקום אחר. תפנים שיש גברים שפשוט נוח להם להתנער ממחויבות. מן חוסר אחריות שנותן ביטוי במישורים נוספים. לא מאמינה שאדם טוב, רציני, אחראי ומסור יתנהג באופן כזה, גם אם גרושתו יצוקה זבל טהור. וכן, אני כאישה מבינה אישה אחרת כשהיא מלינה, כי אני חווה את חוסר האחריות הזה על בשרי.

דורית1234

New member
עזבי. עוד לא הבנת../images/Emo35.gif

הוא עצמו נכה רגשית וחסר ישע. זה בא ממקום אישי לגמרי אצלו. מסכן, הכל בדחילו ורחימו. תמיד בקטילות ועצבים. עצוב המצב שהאיש נמצא בו.

sharon30a

New member
זה מה שקורה כשהייאוש נעשה יותר נוח

ומביא אתכם הגברים לשגר משפטים כל כך אווילים בלי קשר למציאות, בלי הגיון. הרי ברור שהם לא מגיעים out of no where... ברור שזה ממקום של פגיעה. וכאב. וואלה, חרא של מקום אתה נמצא בו. ערס יקר. בחיי, אם לא הייתי "מכירה" אותך מכאן ערס, הייתי בטוחה שזה הגרוש שלי שמדבר ככה... (טוב נו, הוא לא מתנסח ומתבטא במילים גבוהות גבוהות כמוך) וזה אכן המצב בבית ספרנו. מהמהקום של הייאוש והתסכול מהגירושים מניחה שנוהג ככה. במקרה שלנו הגירושים באו לו כרעם ביום בהיר.(בראות עיניו, עלק) הוא לא רצה בהם עד הדקה האחרונה. משהבין והפנים שזה מה שהולך לקרות, עבר לחזית של מלחמה. בי. ובכל מה שמשתמע בי. ומבחינתו האמינו לי, כל האמצעים היו כשרים.ועדיין כשרים. ועד היום, 3 שנים כמעט מהפרידה, הוא לא מפסיק לטעון ש"הכל בגללך...", "את בישלת את הדייסה תדאגי גם לאכול אותה...""כל עוד נשמה באפי אדאג להרוס לך את החיים כמו שאת הרסת את שלי..." ולערס, פשוט נפעמת מהפנינים שיוצאים מפיך. באמת מסכנים אתם. הגברים. ממש חסרי ישע. כל כך קל "לדחוק אתכם לפינה..." "אתם לא בייביסטר... כשבא לכם תראו את הילדים... כשלא בא לכם...אז לא..." לא נורא. תמיד יש את הגרושה שתהיה איתם תמיד. הרי אתם משלמים "לה" את המזונות. אה, ובל נשכח ש"הכל באיצטלת החוק שבא לטובתנו.הנשים...".פשוט מדהים כמה שמזעזע שעוד יש גברים שחושבים ומתנהלים כמוך. מעניין מאיזה מקום של כאב אתה! מדבר כך. ועל מה בעצם אני מלינה? (אני, הגרושה מהגיהנום...)על הקייס הדמיוני שאחז בו ואימץ אותו, כשהלכה למעשה בעצם, אין לו שום קשר למציאות! אין לו ולא היתה לו כוונה מעולם לנהוג לפיו! (אגב, הוא חוזר מצהיר זאת קבל עם ועדה לכל מי שרק רוצה לשמוע...)

SecondOpinion

New member
שאלה נגדית

אם היה בית המשפט פוסק מזונות גבוהים בצורה לא הגיונית (נגיד משכורת וחצי שלו. ויש מקרים כאלו), הרי לא היית מהססת להיכנס באמאמא שלו כי הוא לא משלם לך את המזונות, אפילו שהסכום לא הגיוני. את, כרגע, מתמודדת עם החלטה הפוכה של בית המשפט: החלטה לטובתו. בעסה. אבל קחי אותה בסבבה. או שתנסי לשנות את ההחלטה. מה שהוא עושה עם הכסף שלו, זה לא עניינך ולא עניין של אף אחד. מצידי, שיסניף אותו, שיהמר עליו, שימסור אותו לצדקה. כל זמן שאת שלך את מקבלת, קבלי והמשיכי בחייך.

שירלי6

New member
בטח לא עניינה..

בימ"ש הקטין לו מזונות בשל מצוקה כספית. לא זכור לי שבפרומושן של מאזדה 2007 בחרו "גבר במצוקה" כלקוח מועדף. יש לה קייס להגדיל מזונות.

r o n35a

New member
שאלה

נניח שרון שמחר את מתקבלת לעבודה חדשה והשכר בצידה כפול מהשכר שלך היום. האם תסכימי להפחתת מזונות??? אני מניח שלא. אז למה כאשר הגרוש מרוויח יותר ,מסתדר, את מבקשת להיות שותפה ע"י הגדלת המזונות. מותר לו לצמוח ולגדול , זה לא שלך!!! אם הוא משלם מזונות ובזמן אין לך על מה להלין . ירצה יתן בעצמו לילדים. לא ירצה , זכותו. זו גם הסיבה שגרושים רבים שומרים על רמת חיים נמוכה למראית עין ומנגד יוצרים עתודות לשימוש בעתיד. כנראה הגרוש שלך לא כל כך חכם לדעת עם מי יש לו עסק. עכשיו זמברי אותו בהצלחה

למעלה