פתיחת שרשור

ashmash

New member
פתיחת שרשור

רק רציתי לפתוח שרשור שכולם מוזמנים להגיב פה ולרשום כמה מנהלת הפורום היא אחלה!

CosmikDebris

New member
אמילי את כוסית שווה, אוהבים אותך

אמ, למה אנחנו עושים את זה? סיימתי את העבודה שלי על ניטשה - זה גאוני. אני פשוט גאון! Content dictates form. אל תשאלו, זה פשוט אחלה מה שכתבתי. אמ עוד מבחן באספינול, ואני מסיים.

CosmikDebris

New member
אה מצטער, לא התכוונתי

אמילי את יותר מגניבה ממני! אני סתם רציתי להראות איך שהדברים שטובים אצלי, זה כלום לעומת כמה שאת אחלה ושווה. זהו.

AngeIDust

New member
הבהרה

השירשור הזה נפתח מרצונו החופשי של אשמש. כמובן שאני יכולה למחוק אותו אבל ביננו, אתם הייתם מוחקים את זה?

Emc2

New member
...

אני מבקש מהנהלת הפורום למחוק את השרשור הנ"ל היות ואין לו שום קשר ישיר לנושא הפורום הלא הוא "נוער בחו"ל", והנה יישטח אני בפניכם את טיעוניי מדוע: 1) אומנם אמילי היקרה גרה בחו"ל אבל היא בהחלט לא נוער: א) הנערה אמילי מתקרבת ליום שבו תחליף קידומת... היא כבר זקנה בלה בת 20 בקרוב
ב) מישהו ראה לאחרונה את הציצים שלה? (כל מילה נוספת מיותרת) ג) היא צרפתייה... אין "נערות תמימות" בצרפת כמו שאין בתולות בשוודיה ד) היא שותה אוויין (זה קשור) 2) ככל שההנלה תהיה מקצועית והומוגנית (בהתחשב בעובדה שאנחנו סובלים מעודף כוח אדם בהנהלה) אין לכך כל קשר לנושא הפורום ולנושאים הנידנים בו 3) די לצביעות... כולם פה סתם רוצים להיות אדומים כמו ישו
4) היא מנצלת מינית וכלכלית חיילים שנלחמים בחירוף נפש על ארצינו ויש הוכחות לכך 5) יש שמועות שאמילי נודעת בצינגלך... האם אתם רוצים שאשה כזאת תייצג דמות מוערצת לילדכם? אני יודע שאני לא אני מקווה כי הנקודה הובהרה ואמילי אינה טליתה שכולה תכלת כמו שכותב ההודעה מנסה לייצג אותה. במידת הצורך אפנה לממונים הגבוהים יותר ובכך אעקוף את מעמד הביניים (להלן הנהלת הפורום - אמילי) על מנת שהם ימחקו אישית הודעה מבישה זאת שאינה ראויה לתפוס מקום במחשבי תפוז. אני לא אעצור כאן. יש לי סבלנות והרבה זמן מיותר. אמילי - הישמרי *מוגש בחסות האגודה למניעת הפיכת אמילי לסמל מין, הידועה גם בשם "אל-אל-סם", כל המעוניין לקבל פרטים נוספים מתבקש להכנס לאתר האינטרנט שלנו www.emilie-is-not-god.fr או להתקשר למספר החינם שלנו 0800-down-emily

AngeIDust

New member
אל תדאג ערן

נפתח לך גם שירשור הערצה אם אתה כל כך רוצה... (ויפה לך לאיית אמילי עם IE בסוף
)

למעלה